evlenmeden hamile kalsam

Allah korusun ya birden problem cikarsa evlenenezseniz o zaman rezil rusva olursun bak demedi deme insanlar neyin kafasinda kardesim

Ayyyy komedi ya ben 2seneye yakin nisanli kaldim cokta memnunum tadini cikardim nisanlilik doneminin. Ne cocugu ne acelesi emmeye gommeye gelmiyor lafinada cok guldum. Bugun nisan yarin nikahmi istiyorsun bu ne acele birakta erkek tarafi acele etsin sana noluyorrr.

Sizde uzun nisaninlilik olmaz ama evlenmeden hamile kalinir ?! Oyle mi

Nişanın uzun sürmesi sizde yok, hamile kalarak düğüne zorlamak sizde var.
Hangi ülke burası?
Ne enteresan adetleri varmış.

Allah akıl fikir versin ! ! Yazacağım çok şey var lakin deymez bu zihniyetteki insanlara bunlardan gelecek nesillere yazıkkk

...

Son düzenleme:

Son cumleniz gercekten igrenc, sizi biraz daha tanidiktan sonra karar vermeli bence sozlunuz

Arkadaşların kafası güzelmiş, güle güle kullansınlar :))

Ya evlenmeye ne kadar meraklısın,kovalıyorlar mı?
İnsanları daraltma bunaltma,yazık günah ya. Valla topuklarını kıçına vura vura kaçırtırsın adamı,benden söylemesi

sakinn derim sakin yapma boyle birsey iki gunsonra evlenikten sonra basina kalkarlar almayacktkta seni zor kaldik falan derler sakin derim ailene birk sen bu dugun konusuna hic karisma bile acelen yok evlenince hayat dortdortluk olmuyr bir dolu sıkınti geliyr basina ne demisler bekarlik sultanliktir hem Rabbim ne derse o olur

acelen ne arkadasım yaaa agustosa ne kaldı surda , bu kadar ısteklıysen evlenmeye soz nısan bır arada yapsaydınız, nıkahı da kıysaydınız....
dugunude yaza yapardınız..

Sen şaka mısın kız

Yoksa bizle mi dalga geçiyon ,ailenin düşeceği durumu düşündün,babanın nişanlının ailesine karsı boynunu bükmesini mahcup olmasını mı istiyorsun...

Ya bi yürü git ne içiyosan içme bi süre...

Sırf bir an önce evleneyim diye resmen çocuğu alet ediyorsunuz şuan, aklınızı başınıza devşirin annecilik oyunu değil bu.

Ayrıca çocuk öyle ha deyince olmuyor hem tut ki oldu ama ayrıldınız, adam evlenmek istemiyor o zaman ne yapacaksın bunu da düşünmeye fırsat bıraktın mı kendine nişanla düğün aralığına kafa yormaktan aklına geldi mi?Ya hadi her şey bir kenara ya Ailen? Onların boynunu bükük bırakacağında mı umrunda değil.

Ne biçim arkadaşların var? Kaç yaşındasın bu acele nedir ki?

vallahi çok merak ediyorum. bu insanlar ne yiyip ne içiyor? neyin kafası bu? ne olur bana da verin o şeyden...ben tam 7 yıl bekledim herif beni alsın diye aklıma hiç böyle şeyler gelmedi... yahu ne safmışım yap anam beklediğin hata... geçmez aylar yoksa...ağustosa kadar nasıl beklersin...

Yok artik... tanışıp 20.günde evlenmiş biri olarak beklemenin zor olduğundan eminim hele de ayni şehirde yaşanıyorsa ama bırakın bu ısrar isini sözlünüz yapsın siz değil. Benim esim 20.günde kosa kosa resmi nikah kıydırdi. Ama o benden çok istekliydi. Belki adamın kafasında kendince sebepleri vardır. İlla maddi sebep olmasına gerek yok ki.

ben 2 aylığına yok oldum kk ya bi şey olmuş

22 yaşında koca istiyorum evde kaldım diye ağlayanından ağustos ayında ki düğününe kadar bekleyemeyip hamile mi kalsam diye soranına kadar değişik kafalarda hatunlar türemiş

Türk gençliğini kim zehirliyo yemekler gdo lu gıdalardan mı yapılıyo o yüzden mi bu hale geliyosunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…