evlenmeden hamileligin sonu nasil aciklamam yapilir

Evlenecek kadar sevmiyor dedim belk7 ben cumlemi yalnis kurdum
Kiz seviyor bu oglani uzun suredirde beraberler
Yalniz bu cocuk bir evliligin sorumlulugunu kaldirabilecek kapasitede bir insan belki degil
Hani arkadasiminda kendine gore korkulari var .

Ben annesinin haberi varmis diye yazdim ama annesi hic bir tepki vermemis demedim
Oda ayri bir sikinti zaten anne bastan bu cocugu tasvip etmiyordu

Madem evlenecek kadar sevmiyor o zaman babasız büyütecek bebesini.
Yok bebesini sevmiyorsa gidip kürtaj olacak.

evlilik doğru insanla yapılırsa kesinlikle hiçbirşeye engel değil.Ben annemin evinde bulmadıgım huzuru eşimde buldum.Beni devamlı destekleyen yardımcı olan biri.Bebege tabiki kıyamaz ama aileleri bunu kaldrabikecek yapıdaysa bebeği doğurur sonrada evlenebilir.:44:Tabi aileleri ne durumda tam bilmeden yorum yapıyorum

Bence kiyamaz.. hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan itibaren aklım fikrim bebeğimde. Yaptığım ya da yapmadığım herşey bebeğim için. O yüzden bence kiyamaz ve kiymasin lütfen. Bir kadının hayatında yasayabilecegi en mükemmel şey onun kipirtilari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ortada anne yok baba yok ama bebe war... Bu nasıl bir zihniyet demek istemiyorum ama doğursa o bebeğe yazık ya ben arkadaşınıza değil bebeğe üzüldüm dünya ya gelmesi de ayrı bir kötü... Rabbim isteyene bekleyene wer şu çocuğu nolursunnnn..... amin

ßůšr@

10 haftadan sonra bebeği aldıramaz yasal olarak yasak diye biliyorum..
ayrıca aldıracağı zaman bebeğin babasının da izni gerekiyor..
evlenecek kadar sevmedi adamdan çocuk nasıl yapabilmiş bilemiyorum..
keşke kariyerini geleceğini bebeği yapmadan önce düşünseymiş..
yazıkk olan masum canlara oluyor...

Tabikide bende onu soyluyorum bu cocuk evlilik icin hazir degil yani adim lekelenmesin diyede yurumeyecek bir evlilik yapmanin dogru bir karar olmadigini dusunuyorum..bebege gelincede oylede boylede bu cocuk dogar buyutulur aile iknada edilir yalniz bunun sonucu neler dogurur senelrdeir kurulan bir hayal,mesleki hayat ,ertelenen ve belkide sonunda sogukluk getiren ve hicbirzaman elde edilemiyecek bir kariyer birde babasiz bir cocuk buyutmek bunlari kaldirabileceginde emin degil sorun bu.

Arkadsmmm ben 1yllk evlyim 1yildan beri ugrasyrm olmyo o daricik zamnda ve acemiyken baya iyi yani: 1: saka biyana cok guzel cok ozel bi duyguyu zamnsz yasams evlat cokk baska bisey ozemini cekmyen bilemez aklni basna alsn veee bu bebektn vazgecerse bidaha hic evlat sahibi olamicak!! Hioiii sevmyorsaa erkek arkdsni afedersnzde cok ozur diliyorumm insan sevmedigi kisiyle o isi yapmaz yaptysda evladi icin evlenicek bebek konusunda katiyim: 5: ben olmasi icin servetimi veririmm ama RABBIM boyle insanlara evlat veryo ALLAHIN takdiri lutfu cok buyuk bu frsati degerlendrsn sIkI sIkI sarlsn bebegne

Arkadaşınızın işine??. Benim kuzenım şu anda Aselsan da üst düzey yönetici.Saygın ve harika bir meslek.ODTÜ elektrik elektronik mezunu ve doktorasını yapan biri.. Bana dediği şeyi aynen söylüyorum 'evladın bu kadar harika birşey olduğunu bilseydim okumak için bu kadar emek sarfetmezdım'.Evlat herşeyi bastırıyor sanırım:44:.
Kariyeri yine yapar çünkü kuzen bazen 10 a bölünüyorum ama hala vaktim de enerjimde kalıyor dedi. Bence düşünmesin. İnan kariyere engel birşey değil bebek

Her koyun kendi bacağından asılır. Baba çok ilgisiz, evliliğin sorumluluklarını alamaz demiş arkadaşınız, mesleki olarak tamamlaması gereken şeyler var, ee babayı da çok sevmediğini söylemişsiniz. Bu şartlar altında tek bir çare kalıyor..

Yazık ya ,sevmiyor ,sevmediği adamın koynuna da silah zoruyla girmiyor heralde,valla arkadaşım biz burda ne dersek iyelim o bebeği aldıracak arkadaşınız besbelli ,ayrıca o mu istedi kk ya sormanı ,okuyacakmı yazdıklarımızı ,okursa iyi olur ,kariyer düşünecek kadar aklı başında birinin nasıl hamile kalınacağını da bildiğini sanıyorum.

He he sevmiyor siz anca konu saptirin
Evet arkadasimda yanimda habersiz hakkim yok sanirim boyle birsey yapmaya

Son düzenleme:
Arkadasim evlenmeyi dusunmuyor evlenecek kadar hala sevmiyor cunku.

Arkadaşınızın okudukları boşa gitmiş zaten.
Sevmediği adamla ilişkiye devam etmek
O adamdan hamile kalmak çok da düşünülerek yapılan şeyler değil.
Iki yol var
Ya bebeği aldırıp yoluna devam edecek
Ya da evlenip bebeği doğuracak.
Ben olsam kiymazdim o yavruya yurtdışı olmaz Türkiye olur. Kariyer yapmak istediklerini sonra zor değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…