- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
ay konu sahibi be değilim bende tuhaf bulduğumu anlatmak için öyle yaorum yapmıştım zaTEENNNN herkesler bana yorum yapmaya baladı bencede yanlış doğru değil ........
Pardon arkadaşım rahatsızlık verdiysem, evet ben de sana hemfikirim diye yazdım. Seni düzelttiğim için değil, hani az öz ifade etmişsin ya, alıntı yapması kolay.
.
arkadasim uzun sureli bir iliskiden sonra hamile kaldi
Kendi aralarinda yuzuk gibi birseyler takildi yalniz evlilik daha cok erken
Okullar var son senesi ama bazi yapilmasi gereken karsilikli mesleki durumlarda mevcutki aileler hemen dugun istemiyor onlardan oncede arkadasim istemiyor.
Yalniz talihsiz bir olay hamile kalmasi annesine anlatmis ama bu sadece tek kisinin bilmesiyle olacak is degil aldirsa bu cok buyuk bir gunah ayrica ultrasonda kalp atisini duydugu gunden beride o cana kiyamayacaginida belirtiyor,yalniz iki tarafta evlenmeyi dusunmuyor arkadasim yurtdisina cikmasi gerek kariyeri icin evlendigi zaman bir cok hedefinden vazgecmesi gerekecek tabi birde cocuk oldugu zaman belki hic birsey yapamayacak okudugu onca seneler bosa bile gidecek bir meslek sahibi olsa bile istedigi kariyerde olmayacak ,bu kiz ikilemde kaldi evlilik icin simdilik imkansiz derken birde cocuk var peki onuda dogurdu diyelim (babasiz ) ,geleceginde nasilbir hayat standartlari onu bekliyor bunuda bilmeden bazi seylere devam etmek... buyuk bir cikmaz
Arkadasim evlenmeyi dusunmuyor evlenecek kadar hala sevmiyor cunku.
arkadasim uzun sureli bir iliskiden sonra hamile kaldi
Kendi aralarinda yuzuk gibi birseyler takildi yalniz evlilik daha cok erken
Okullar var son senesi ama bazi yapilmasi gereken karsilikli mesleki durumlarda mevcutki aileler hemen dugun istemiyor onlardan oncede arkadasim istemiyor.
Yalniz talihsiz bir olay hamile kalmasi annesine anlatmis ama bu sadece tek kisinin bilmesiyle olacak is degil aldirsa bu cok buyuk bir gunah ayrica ultrasonda kalp atisini duydugu gunden beride o cana kiyamayacaginida belirtiyor,yalniz iki tarafta evlenmeyi dusunmuyor arkadasim yurtdisina cikmasi gerek kariyeri icin evlendigi zaman bir cok hedefinden vazgecmesi gerekecek tabi birde cocuk oldugu zaman belki hic birsey yapamayacak okudugu onca seneler bosa bile gidecek bir meslek sahibi olsa bile istedigi kariyerde olmayacak ,bu kiz ikilemde kaldi evlilik icin simdilik imkansiz derken birde cocuk var peki onuda dogurdu diyelim (babasiz ) ,geleceginde nasilbir hayat standartlari onu bekliyor bunuda bilmeden bazi seylere devam etmek... buyuk bir cikmaz
belki yatakta iyi olduğun beraber oldu ,ne var bunda,yargılamak kimseye düşmez..ayrıca kimse de (aklı başında mantıklı olgunlaşmış ) hamile kalmak içn sevişmez..korunurken hamile kalan da bir sürü insan var öyle değil mi?O zaman daha sağlam korunsaydı arada sevgi yok çocuk yatakta iyi diyemi takılıyordu ?
Olan yine bebişe oluyor zevk için hayat sizin yaşayında işin içine ufak bi hayat daha niye sıkıştırırsınız ?
Aldırması en mantıklısı annelik vazıflarınıda yapamaz arkadaşınız.
hayırlı olsun...peki baba adayı en düşünüyor?Bayanlar basiniza gelmeyince rahatca konusmasi kolay
Ben sevmiyor cumlesini kirk kere duzelttim degilmi halen olay sevmiyorum uzerinde devam ediyor
Her neyse uzatmanin anlami yok bu cocuk alinmayacak karar budur..
belki yatakta iyi olduğun beraber oldu ,ne var bunda,yargılamak kimseye düşmez..ayrıca kimse de (aklı başında mantıklı olgunlaşmış ) hamile kalmak içn sevişmez..korunurken hamile kalan da bir sürü insan var öyle değil mi?
kimsenin annelik vasfına dil uzatmaya hakkınız yok..yaşadığı hayat sizin ahlak kavramınıza uymasa da ,hele ki annliğini sorgulayamz kimsee...
belki de o kadın birçoğumuzdan iyi annelik edecek bebeğine,zira aşağıdaki yorumda okuduğum üzere doğurmaya karar evrmiş zaten...üstelik bu cesaret pek çok kadının yapamaycağı birşey..o yüzden ben çok da iyi bir anne olur diye düşünüyorum..
hayırlı olsun...peki baba adayı en düşünüyor?
Doğru dedikleriniz herkesin bir karakteri var ve o karakterine bağlı yaşam biçimi. Sevmediği erkek ile yatabilmek bana ters ki bi çok hemcinsimiz var bu konuda geniş olan ama bebiş ne olacak ?
Aldırmayacak ok de kariyerim var şu bu diyen bebeğini de ikinci plana atmaz mı sizce ?
Çocuğa acıdım umarım doğru yetiştirilir doğurup annesinin başına atmaz.
yorumları okuyamadım, yargılamak haddim değil, fakat yani öyle bir anlatmışsınız ki,
Arkadaşınız neden korunmadı madem bu kadar hedefi vardı? İş işten geçmiş artık, bence bi bebek, kariyerden çok daha önemlidir,
bu bebeği aldırdı diyelim, kariyerinde çok güzel bir yere geldi, bir daha bebeği olmayabilir? Peki o zaman ne yapacak arkadaşınız?
Bir de yazının sonunda babasız demişsiniz.Neden babasız olsun? Yani bu kadar mı imkansız evlenmeleri? Bence evlenmemeleri için hiçbir neden geçerli sayılmaz..Ortada bir CAN var....
Bayanlar basiniza gelmeyince rahatca konusmasi kolay
Ben sevmiyor cumlesini kirk kere duzelttim degilmi halen olay sevmiyorum uzerinde devam ediyor
Her neyse uzatmanin anlami yok bu cocuk alinmayacak karar budur..
hala sevmediği diyorsunuz,konu sahibi kaç kere açıkladı,sevmiyor değil,sadece evlilik için uygun olmayabilir diyor..zaten uzun süreli bir ilişki...
hayır bebeğini ikinci plana atmaz,kariyerini de düşünecek tabi ki kadın.evlat sahibi olmak kendinden vazgeçme hali değildir..hayatına neşe mutuluk getirir,tabi bir o kadar da zorluk :) ama kariyerini de düşndüğü için bebeğini önemsemez mantığı bana ters..
ben hiç acımadım,tam tersi, kendisini çok sevecek bir annesi olacak bence...
Amin!!belki yatakta iyi olduğun beraber oldu ,ne var bunda,yargılamak kimseye düşmez..ayrıca kimse de (aklı başında mantıklı olgunlaşmış ) hamile kalmak içn sevişmez..korunurken hamile kalan da bir sürü insan var öyle değil mi?
kimsenin annelik vasfına dil uzatmaya hakkınız yok..yaşadığı hayat sizin ahlak kavramınıza uymasa da ,hele ki annliğini sorgulayamz kimsee...
belki de o kadın birçoğumuzdan iyi annelik edecek bebeğine,zira aşağıdaki yorumda okuduğum üzere doğurmaya karar evrmiş zaten...üstelik bu cesaret pek çok kadının yapamaycağı birşey..o yüzden ben çok da iyi bir anne olur diye düşünüyorum..
hayırlı olsun...peki baba adayı en düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?