- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Tabikide bende onu soyluyorum bu cocuk evlilik icin hazir degil yani adim lekelenmesin diyede yurumeyecek bir evlilik yapmanin dogru bir karar olmadigini dusunuyorum..bebege gelincede oylede boylede bu cocuk dogar buyutulur aile iknada edilir yalniz bunun sonucu neler dogurur senelrdeir kurulan bir hayal,mesleki hayat ,ertelenen ve belkide sonunda sogukluk getiren ve hicbirzaman elde edilemiyecek bir kariyer birde babasiz bir cocuk buyutmek bunlari kaldirabileceginde emin degil sorun bu.
Arkadaşınızın işine??. Benim kuzenım şu anda Aselsan da üst düzey yönetici.Saygın ve harika bir meslek.ODTÜ elektrik elektronik mezunu ve doktorasını yapan biri.. Bana dediği şeyi aynen söylüyorum 'evladın bu kadar harika birşey olduğunu bilseydim okumak için bu kadar emek sarfetmezdım'.Evlat herşeyi bastırıyor sanırım:44:.
Kariyeri yine yapar çünkü kuzen bazen 10 a bölünüyorum ama hala vaktim de enerjimde kalıyor dedi. Bence düşünmesin. İnan kariyere engel birşey değil bebek
Ben baba oluyorm diye butun arkadaslarina durum paylasti.
Kendisin istiyor evlenmeyede razi .
Arkadasim evlenmeyi dusunmuyor evlenecek kadar hala sevmiyor cunku.
bencede seviyorsa her şkilde sever şaşkınlığımı anlatmak için yazmıştım zaten konu sahibin sözlerine karşılıkbu nasıl bir şey canım. seviyorsa herşekilde sever insan.
Uzun suredir beraberler,evet bir yalnis var ortada belki birlikte hic olmamasi gerekti , condom yirtilmis hani oyle korunmasiz gibi dusunmeyin ama haklisiniz,ayrica evllenmesine evlendi diyelim bu cocuk vurdum duymaz iyi birisi ama bir evliligin sorumlulugunu kaldiramayacak kadar rahat yani evlenmeside belki daha kotu olaylari dogura bilir .
arkadasim evlenmeyi dusunmuyor evlenecek kadar hala sevmiyor cunku.
evlenecek kadar sevmiyor ama iliskiye girip cocuk yapacak kadar seviyor yani..ilginc
çocuk yapacak kadar seviyor o çocuğu babasız büyütecek kadar seviyor evlenecek kadar sevmiyor....... :26::26:
ben baba oluyorm diye butun arkadaslarina durum paylasti.
Kendisin istiyor evlenmeyede razi .
ay konu sahibi be değilim bende tuhaf bulduğumu anlatmak için öyle yaorum yapmıştım zaTEENNNN herkesler bana yorum yapmaya baladı bencede yanlış doğru değil ........Her tarafından tuhaf bir konu. Tutulacak dalı yok.
Ne yani evlenecek kadar sevmediği bir adamla yalnızca sevişmek için mi beraber olmuş arkadaşın? Hadi bir kere denersin de olmadı sevemedim dersin, ama ilk birlikteliğinde hamile kalmadı herhalde? Sanırım bu durumda da erkeklerin ki gibi bir ihtiyacı karşılamak amaç sadece.
Zina için Allah korkusu yoksa kürtaj için de yoktur. Çocuğa kıymak bence de doğru değil. Ee zaten yurtdışında okuyacakmış. Orada babasız çocuk doğurmak çok doğal karşılanıyor. Herşey maddiyata bakar yani. Çocuk bakıcısını karşılayacak durumu varsa ne ala. Hem okur, hem büyütür bebeği. 2 çocukla doktora yapan insanlar biliyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?