evlenmeden hamileligin sonu nasil aciklamam yapilir

Gercekten merak ettigim icin soruyorum ne kariyeri yapiyor tam olarak arkadasiniz, boyle bebegi onunde set goruyor bu kadar. Duyanda ABD baskani olacakta bebek onunde engel sanir. evlenip dogurmasi sonrada bakiciylami olur artik annesiylemi olur bebegini buyutmesi dogru olan. ama gordugum kadariyla o bebegin dogmasinin pek imkani yok.

Benimde demek istedigim tam buydu iste. insan gercekten isterse cocukta yapar kariyerde, hicde klise bir laf degil bu yani. ama istemek onemli iste.

Ben baba oluyorm diye butun arkadaslarina durum paylasti.
Kendisin istiyor evlenmeyede razi .

Bana kalırsa arkadaşın eğer bebeğine kıyabilecek olsa zaten yapardı bizim fikirlerimizi de sormazdı . Ve evet bebek büyük sorumluluk isteyen bir şey olsa da her kadın bu sorumluluğun altından kalkabilecek güçtedir bence . O kadın birde anne olduysa ki arkadaşın artık bir anne bebeğinden vazgeçmesin .
Ayrıca çocuk yetiştirmek için illa evli olmaya gerekte yok bence . Sonuçta çocuk babasız büyümeyecek , bir babası var onun . Arkadaşın bir süre hayatını ertelemiş olur belki ama vazgeçmiş olmaz hayatından .
Ben olsam şöyle bir plan yapardım, çocuğumu dünyaya getirirdim , çocuğa annem bakardı ben yine hayatımı planladığım gibi devam ettirirdim . Baktım çocuğumun babasına evlenecek kapasiteye gelmiş evlenirdim gelememiş mi kendisi bilir benim zaten ona çokta ihtiyacım yok diye düşündürdüm heralde .

9 haftalık, kalp atışları duyuluyor fikir sorduğunuz için söylüyorum; bunun düşünülecek bir yanı yok, o bebek şu an kariyerden şundan bundan önemli
Evlenmek istememesini anlarım, çocuğunu tek başına büyütecek o zaman, kolay mıdır değildir elbet ama akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş
Adama güvenmiyorsa bu yolda tek başına yürüyecek, hem annelik hem babalık yapacak, zorluklarına da katlanacak, hayat böyle insan her şeyi rahat rahat yapamıyor, biraz terlemek lazım. Zorlanacağım diye aldırmak sorumsuzluktur, o bebek artık var ve annesi olarak bu sorumluluğu taşımalı, bunu evlenmek istemediğini söylediğiniz için yazdım, baba evlenmek istiyormuş aslında en doğrusu o da, diğer alternatifin de şartları böyle

Son düzenleme:

ah ahhhh kimileri bir evlat için yıllarca, ne acılar ne stresler çekerler, ne ilaçlar ne kürler kullanırlar, öyle ağır tedaviler görürler ki acıdan kıvranırlar..bir condom yıtılmış ve hiç layık olmayana bu senin sınavın deyip verilmiş..hadi bakalım kalacak mı?...geçecek mi?...Rabbim sen aklı selim olana, sana inanana bir de isteyene ver..

Reactions: lra
Ortada bir günah var ikincisi olmasin.
Bebek o bebek.
Masum minicik bir yavru.
Yazik.
Madem sevişmiş bunu dusunmeliydi.
Onun yerinde olsam kiyamazdim bebegime sanirim.
Gerekirse dunyayi alirdim karsima.

madem arkadaşınızda yanınızdaymış bakın sevgiliside mutlu olmuş baba olacağı için bence evlensinler annesinin durumu nedir bilemniyorum ancak bebeğe anne bakar arkadaşınızda kariyerini yapar bende okurken evlendim çalışıyorum ilki çocuğum var çeşitli kurs seminerlere katılıyorum vs yani bebek kariyere engel değil aldırmasın bebeğini hem diyelimki kariyeri için bebeği aldırdı kendi naçizane fikrim kalan ömründe bunun pişmanlığını azabını yaşamayacak mı hakkında hayılısı olsun arkadaşınızın

Bütün yazıları okudum.. Arkadaşınız gayet rahat,geniş,vurdumduymaz, bencil birisi.. Okurken çok sinirlendim.. Evlenmeyi düşünmediği, sevmediği, sorumluluk alamayacağını düşündüğü biriyle Neden sevgili kalıyor? Neden yatıyor? Hadi çocuk kaza de.. E diğerleri de mi öyle?

Sadece geleceğini, Kariyerini düşünen bir kadın sevgili peşinde koşup, sevmediğiyle yatmaz.. Aklı geleceğindedir,işindedir,dersindedir vs..

Şimdi arkadaşınız evlilik istemiyor, adam sorumsuz diye bahane ediyor..Bebeği hem yapıyor, hem istemiyor kariyer diye bahane ediyor.. Bir de buraya gelip bizlere mi soruyorsunuz?

Ayrıca da ilk mesajda iki tarafda evlenmeyi düşünmüyor yazmışsınız.. Daha sonra da adamın evlenmek istediğini ama arkadaşınız istemediğini....

çocuk yapacak kadar seviyor o çocuğu babasız büyütecek kadar seviyor evlenecek kadar sevmiyor....... :26::26:

Her tarafından tuhaf bir konu. Tutulacak dalı yok.

Ne yani evlenecek kadar sevmediği bir adamla yalnızca sevişmek için mi beraber olmuş arkadaşın? Hadi bir kere denersin de olmadı sevemedim dersin, ama ilk birlikteliğinde hamile kalmadı herhalde? Sanırım bu durumda da erkeklerin ki gibi bir ihtiyacı karşılamak amaç sadece.

Zina için Allah korkusu yoksa kürtaj için de yoktur. Çocuğa kıymak bence de doğru değil. Ee zaten yurtdışında okuyacakmış. Orada babasız çocuk doğurmak çok doğal karşılanıyor. Herşey maddiyata bakar yani. Çocuk bakıcısını karşılayacak durumu varsa ne ala. Hem okur, hem büyütür bebeği. 2 çocukla doktora yapan insanlar biliyorum.

.

ben baba oluyorm diye butun arkadaslarina durum paylasti.
Kendisin istiyor evlenmeyede razi .

o zaman evlensin . Adam kabul etmem demiyor. Aldıralım demiyor. Hemen evlensinler. Evli ve çocuklu insanlarda kariyer yapıyor.

Baktı olmadı ayrılır eşinden. Hamama giren terler. Yaptığı hatanın sonucuna katlanmalı buda benim fikrim

ay konu sahibi be değilim bende tuhaf bulduğumu anlatmak için öyle yaorum yapmıştım zaTEENNNN herkesler bana yorum yapmaya baladı bencede yanlış doğru değil ........

KIZLAR BEN BİRAZ HUYLANDIM BU KONUDAN SANKİ

insan tepki göreceği şeyi arkadaşının başına gelmiş gibi anlatır. konu sahibinin başına gelmiş gibi geldi bana canla başla arkadaşını savunuyor. bilemedim şimdi :44:

bu arkadaşına modern bı cevap vermek gerekiyor herhalde..

ozaman yapacağı sey,cocugu doğurup,annesıne baktıracak..

artık nereye gıdıyosa annesıde onunla gelecek yurtdışı fln..

sevgılısınde zaten gonlu yok dıyosun..

o olmaz başka olur,tarzında takılcak..

hamıle kalması sadece karıyerı ıcın sıkıntı oluyormuş madem,mecbur böyle cevap verılır buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…