Baska bir konu ararken tesadufen bu konu karsima cikti hala inanmiyorum benimle ayni seyi yasayan ne cok insan varmis. Tek fark benim kvmin bizi avuclarinin icine almasi. Ne yapti etti kocasini birakti bizim altimiza yerlesti ve evlendigimiz gunden beri kocamla basbasa yemek yedigimi veya basbasa tv izledigimi bilmem. Kv bizim evi anahtariyla acar musaitmiyim degilmiyim diye asla sormaz cani ister gelir cani ister gider! En uyuz oldugum da budur. Kendi aksama kadar evde oturur beb Isten yorgun argin gelirim ne yemek yapican der! Hamile kaldim karnim buyudukce yemek yapmaya basladi cocuk olduktan sonra lohusayken esimi doldurdu neden annem yanimda kaliyo die. Esim hic evinde yatmadi annesinin yaninda kaldi sebep annemden rahatsiz olmasiymis. Benim diger problem de esimin annesine asik olmasi iki saat ayri dursalar hemen arar yanina cagirir gitme der! Kv sen cicuga bak ben yemek yaparim diyodu simdi beni sikayet ediyo yemek yapmiyorum diye neymis herkes cocuk doguruyomus. Kadin esimi kendine bagimli hale getirmis durumda evime zirt pirt girebliyo ve hic ozelik yok. Ben evin hanimimiyim misafirmiyim belli degil sonra da benden hanimlik bekliyo. Velhasil esimden vazgececek hale geldim. Diyorumki birakayim bunlari birbirlerini dibinden ayrilmasinlar ne halleri varsa gorsunler simdi annemin evindeyim. Benim herkese tavsiyem muhakkak en basindan tavrinizi koyun mesafenizi koruyun arkadaslar benm evliligim o kadin yuzunden bitmek uzere ve malesef esim hala bunun farkinda degil