Helal olsun eşine açıkça direkt yüzüne demiş

o an ki hissi çok iyi biliyorum, yani yeni evlenmiş bi çiftte zaten zamanla maddi dengeler oturuyor yersiz yersiz her şeyi isterken nasıl yüzleri kızarmıyor anlamıyorum, her zaman derim ki kız kardeşinin ihtiyacı varsa ne olursa yap ama ihtiyaçsa yap, gençlerin hevesleri vs olduğunda boşa çok paralar döküyor aileler. Ki hep şey derim ailesinden vazgeçen insan yarın benden de vazgeçer, vefasızlık bçyle bişey sonuçta ama bazen öyle şeyler yapıyorlar ki aman uzak kalsınlar diyip nefret ediyorum yani

sonradan böyle düşündüğüm için de kendime yakıştıramıyorum. Bende bi dönem dayanamayıp söylerdim her şeyi sonra baktım ki böyle olunca bi ben kötü oluyorum, nişanıydı düğünüydü neleri gördüm ama hani uzağa gidince kesilir sesleri diyordum yanılmışım

ama artık ne kadar iyi niyetli Güler yüzlü olduğumu özellijle kocamın gözüne sokuyorum bundan sonra bunu daha sık yapacağım. Çünkü emin ol sizin tartışmanız onların amacı, adamlar zaten kaostan kötülükten besleniyor ama kendi çocuklarının mutluluğunu bozduklarının farkında değiller. Kocana daha da önem göster ki evine iyice bağlansın, şimdi eşim şey diyor senin düzenine tertibine alıştım anneme gidince orası karmaşa gelecek diyor gibi gibi yani

erkekler basit ama arka planda onlarda farkı görünce zaten o oyunlara düşmüyorlar. Sen keyfini bozma, sen tartışırken onlar evinde keyifle oturuyor ne zaman kavga etmek istesen bunu getir aklına