Teoride dediklerin çok mantıklı ama zaten gurbetteyiz birbirimize kenetlendik ne kavgamız var ne küslüğümüz hani olsaydı aynen böyle düşünürdüm, kaynanamın işgüzarlığı tamamen çünkü bu bahsettiğim konuşmaları son 4 ay boyunca tekrar etmiş ve kaynanam kendi mesajlarını silse de eşimin mesajlarında o tarz bisey yoktu t
ya ben cidden şok geçirdim çünkü biz doğuluyuz aslen ama ailedekiler üniversite okudukça asimile olsa da büyükler de hep şu öğreti vardır büyüğe saygı sevgi hoşgörü. Eşinin ailesine hürmet et ki eşin de sana hürmet etsin vsvsvs

ister istemez fesatlık yapamıyorum bu tarz şeylerde, her ne kadar o kültürün direkt içinde olmasam da bir yerlerde içime işledi. Tamamen aynı mantıktayım yılda bir iki defa göreceğim, bana bile yüzün kızarmadan telefonda kavga ediyor musunuz diye sorduğunda hayır ne kavgası yeni evliyiz gayet çiçek böcek geçiyor yani günler demiştim

sonrasında saflıkla farkında olmadan eşime söyledim annen bçyle sordu acaba endişeleri mi var benden yana çok üzüldüm aşkım seni üzmüyorum kırmıyorum bilmeden değil mi falan demiştim

benim kaynanamda aynı şeyleri yaptı, nişanda bir bilezik takarız yeter benim oğlum sevgiliyken kızınızını gezdirdi tozdurdu onları da düşünmek gerek demişti

halbuki bu sırada benim çok iyi bir işim var ben zaten geziyorum birilerinin gezdirmesine ihtiyacım yok eşimin içinden gelmiş gezdirmiş, annem şok geçirmişti

iyiki de gezdirmiş bak karısı oluyor kızım şimdi karısını gezdirmiş oldu bizi de sizi de alakadar etmez evlenince daha çok gezdirir insallah demişti

ki daha anlatsam nişanlılıkta neler neler çektiğimi. Gerçekten arsız ama onun gibi cevap vermediğim için bu haller zaten, en azından kapım ayrı da yemeğe geldiler kahveye gelmediler aman şu oldu bu oldu yok

sessiz sakin yuvarlanıp gidiyoruz, Allah herkese aile birliği, huzur ve sağlık versin gerisi hallolur insallah