Evlenmeden önce birlikte uyumak ?

_purple_

:)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
358
47
53
Dün akşam nişanlımla konuşurken uyku konusu açıldı, ben de ben seninle uyumak istiyorum dedim. O da evlenmeden olmaz dedi :27: Ama isteğim sadece onun koluna yatıp uyumak, ne bileyim insan sevdiğinin kokusunu içine çekip sarılmak ister, düşünsenize çok romantik değil mi :16:Yani bunu söylerken cinsellik geçmedi aklımın ucundan, ama o öyle düşünmüyor, ateşle barut yanyana durmaz filan dedi kalascığım, ben tabi şok geçirdim öyle söyleyince, söylediklerimden bunu mu anladın dedim? O da ben de erkeğim sonuçta dedi :37: Ben mi çok saf düşünüyorum, yoksa kadınlar ne söyler erkekler ne anlar durumu mu oldu aramızda?

Evet arkadaşlar sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

ahh yavrumm sen uyumak istersinn onun kokusunda ama o uyumaz ,uyuyamaz biliyor kendisini :)
yanlış anlama bu erkeklerin geninde olan birşey acık acık söylemiş nişanlın üzülme boş yere :34:

çooook güzel bi duygu o saatler hiç gecmesin istiyorsun ama çok çabuk geçiyor:(

ahh yavrumm sen uyumak istersinn onun kokusunda ama o uyumaz ,uyuyamaz biliyor kendisini :)
yanlış anlama bu erkeklerin geninde olan birşey acık acık söylemiş nişanlın üzülme boş yere :34:

Odunmuş anacım, onu anladım yani :37:

çooook güzel bi duygu o saatler hiç gecmesin istiyorsun ama çok çabuk geçiyor:(

Eminim ki çok güzeldir :16:

bence adamcağız haklı ..normal olanı öylemiş evlenince daha iyi anlarsın erkekler dürtülerini bizim kadar yönetemiyor bence sende birdaha isteme bırak özeliniz evlenince olsun helaliyle olsun için daha rahat olur sarılırken bile

bence adamcağız haklı ..normal olanı öylemiş evlenince daha iyi anlarsın erkekler dürtülerini bizim kadar yönetemiyor bence sende birdaha isteme bırak özeliniz evlenince olsun helaliyle olsun için daha rahat olur sarılırken bile

Kendimce romantik bir şey istedim ondan :17: Ama dürtülerini yönetemedikleri konusunda haklısın evet, pislik işte :27:

bence nişanlın çok düşünceli. onu takdir etmelisn bu konuda. evliliğe kalması inan harika olur

sen nişanlını daha iyi tanırsın . aslında nişanlın onu derken seninle uyumak istemediğini mi yoksa birlikte uyumanın sakıncalı bişey olduğundan mı seni reddettiğini sen daha iyi anlarsın canım:ssz:

vallahi başka erkek olsa düşünmezdi bile
takdir ettim kendisini:ssz:

purple canım bence hiç te odun değil nişanlın. Seni seven arzulayan biri bence ki senin onun yanında yattığında sana dokunmak öpmek anlıyorsun işte ne demek istediğimi :1: Bence de çok ince düşünceli nişanlın takma kafana bunu da reddedilmek sayma derim.

Son düzenleme:
purple canım bence hiç te odun değil nişanlın. Seni seven arzulayan biri bence ki senin onun yanında yattığında sana dokunmak öpmek anlıyorsun işte ne demek istediğimi :1: Bence de çok ince düşünceli nişanlın takma kafana bunu da reddedilmek sayma derim.

Sizdenbiri.. galiba haklısın arkadaşım :1:

biz nişanlındıktan sonra dini nikahımızı yaptırmıştık olur da gözümüz kayarsa diye :) :) azcık uyumaktanda zarar gelmez yani belki seninki kendini tutamamaktan korkmuştur kim bilirrrrr :) ben kötü bi niyet göremedim üzme kendini

biz nişanlıyken cok uyduk esımle sabah onun la uyanmak gıbısı yok:) ama seytana hıc uymadık yanı erkeklıkle ılgısı yok ıstersen beklersın evlendın gunun buyusunu bozmamak ıcın:)

Erkeklere de hak vermek lazım bizi çözemediklerinde...
Uyumak istese ayrı laf ederiz.Uyumak istemese ayrı... :27:

sadece erkegin degil, kadinin da cani isteyebilir yanyana yatarken, opup koklarken. ayip degil. adam hakli, eger bekarete onem veriyorsaniz, bu sizin icin beklenmesi gereken birsey ise birlikte uyumaniz sakincali, ozellikle nisanli oldugunuz icin amaaaan bosver diyip yapmaniz mumkun. zaten evlenecegin erkegi sen de arzulamiyorsan niye evleniyorsunuz, degil mi? ;)

Back
X