Evlenmeden önce birlikte uyumak ?

sadece erkegin degil, kadinin da cani isteyebilir yanyana yatarken, opup koklarken. ayip degil. adam hakli, eger bekarete onem veriyorsaniz, bu sizin icin beklenmesi gereken birsey ise birlikte uyumaniz sakincali, ozellikle nisanli oldugunuz icin amaaaan bosver diyip yapmaniz mumkun. zaten evlenecegin erkegi sen de arzulamiyorsan niye evleniyorsunuz, degil mi? ;)

Ben çok duygusal düşünüyorum galiba :27::27:

okuyunca burnumun direği sızladı..benim de en çok istediğim şey sevdiğim insanla sadece bir gece sarılıp uyuyabilmekti.. sadece onun kokusuyla, varlığıyla.. kısmet olmadı.

insan sevdiğiyle sadece sarılıp uyuyabilir , bunun erkeklikle falan ilgisi yok. ilerde nasılsa birbirinize tümüyle ait olcaksınız. bence asıl şimdi daha masum bu duyguyu yaşayabilmek.

biz uyuduk biçok kez birlikte, düğüne 2 buçuk ay kaldı keşke yine fırsat olsa da yine sarılıp uyuyabilsek
direkt cinsellikle bağdaştırmak çok yanlış.. birlikte uyudun diye illa birlikte olacaksın diye birşey yok
çok güzel bi duygu.. ama nişanlın kendine güvenemiyo ve açık açık bunu söylüyo demek ki
bence de siz uyumayın :9: adam söylemiş çünkü dayanamayabilirim diye

Biz de sevgilimle bir kere beraber uyumuştuk. O kadar yorgunduk ki,yardım kampanyasına katılmıştık broşür dağıttık,standda durduk minikleri oyaladık,balonlar sattık. Tabi nasıl uyuduğumuzu bilemiyoruz o yorgunlukla:1: Ama gerçekten çok güzel bir duygu..
Göğsüne yatıyosun mis gibi kokuyor,güvende hissediyorsun kendini.. Gözlerini açtığında yanında olması da ayrı güzel bir şey..

Senin nişanlın açık açık söylemiş,takdir ettim ben doğrusu :1: Evliliğe nasip kısmet artık, hem daha güzel olur
:17:

bende takdir ettim nisanlini, insallah bir ömür beraber uyursunuz.simdi hci yasamadigin icin cinselligi sana romantik geliyor ama erkekler icin durum böyle degil.bir erkegin sevdigi asik oldugu kadina masumca sarilip sadece uyumasi cok zor inan.yazik iskence etme adama.ya 12 yillik evliyim, ben kocama daha sarilip uyuyamadim ne zaman sarilsam uyumak hayal oluyor ama benimkisi anormal ben biliyorum libidolar tavanda ikimizdede:44::44:

okuyunca burnumun direği sızladı..benim de en çok istediğim şey sevdiğim insanla sadece bir gece sarılıp uyuyabilmekti.. sadece onun kokusuyla, varlığıyla.. kısmet olmadı.

insan sevdiğiyle sadece sarılıp uyuyabilir , bunun erkeklikle falan ilgisi yok. ilerde nasılsa birbirinize tümüyle ait olcaksınız. bence asıl şimdi daha masum bu duyguyu yaşayabilmek.

Çoook haklısın, umarım bir gün sana da kısmet olur :31:

biz uyuduk biçok kez birlikte, düğüne 2 buçuk ay kaldı keşke yine fırsat olsa da yine sarılıp uyuyabilsek
direkt cinsellikle bağdaştırmak çok yanlış.. birlikte uyudun diye illa birlikte olacaksın diye birşey yok
çok güzel bi duygu.. ama nişanlın kendine güvenemiyo ve açık açık bunu söylüyo demek ki
bence de siz uyumayın :9: adam söylemiş çünkü dayanamayabilirim diye

Evet aynen öyle ben de buna kızdım işte, yatıyoruz diye illa.. tövbe tövbe :27::27:

Biz de sevgilimle bir kere beraber uyumuştuk. O kadar yorgunduk ki,yardım kampanyasına katılmıştık broşür dağıttık,standda durduk minikleri oyaladık,balonlar sattık. Tabi nasıl uyuduğumuzu bilemiyoruz o yorgunlukla:1: Ama gerçekten çok güzel bir duygu..
Göğsüne yatıyosun mis gibi kokuyor,güvende hissediyorsun kendini.. Gözlerini açtığında yanında olması da ayrı güzel bir şey..

Senin nişanlın açık açık söylemiş,takdir ettim ben doğrusu :1: Evliliğe nasip kısmet artık, hem daha güzel olur
:17:

Eminim ki çooooooooook güzeldir :16: Beklicem artık mecburen :5:

bende takdir ettim nisanlini, insallah bir ömür beraber uyursunuz.simdi hci yasamadigin icin cinselligi sana romantik geliyor ama erkekler icin durum böyle degil.bir erkegin sevdigi asik oldugu kadina masumca sarilip sadece uyumasi cok zor inan.yazik iskence etme adama.ya 12 yillik evliyim, ben kocama daha sarilip uyuyamadim ne zaman sarilsam uyumak hayal oluyor ama benimkisi anormal ben biliyorum libidolar tavanda ikimizdede:44::44:

O daha güzel ama 12 yıllık evliliğe rağmen hala aşkın canlı kalması :nazar: Darısı başımıza :17::27:

garip ya nişanlısınız neticede evleneceksiniz. daha yanınızda birinin varlığına alışamadan hop birlikte mi olucaksınız? birlikte uyumalar felan böyle tatlı tatlı alıştırır insanı kariındakine neticede.
uyumak çok romantık çok da masum bişi. insanın karşı tarafa alışmasını yanında birinin varlığını uyurken bile algılaması çok farklı bir güven duygusu oluşturuyor.
birlikte uyudun diye birlikte olucaksın diye birşey yok.
ama istemiyorsa yapacak birşey de yok.

garip ya nişanlısınız neticede evleneceksiniz. daha yanınızda birinin varlığına alışamadan hop birlikte mi olucaksınız? birlikte uyumalar felan böyle tatlı tatlı alıştırır insanı kariındakine neticede.
uyumak çok romantık çok da masum bişi. insanın karşı tarafa alışmasını yanında birinin varlığını uyurken bile algılaması çok farklı bir güven duygusu oluşturuyor.
birlikte uyudun diye birlikte olucaksın diye birşey yok.
ama istemiyorsa yapacak birşey de yok.

Aynen öyle :ssz::25:

Anlaşılan nişanlın senin kendine güvendiğin kadar güvenmiyor kendisine :52:

çok güzel bişiy ama karşı tarafın şeytana uyup uymıycağını bilemediğin için riskli de :D

dürüstçe söylemiş ne var ki bunda ?
biz kadınları anlamıyorum onun yerinde sen olsaydın nasıl böyle birşey ister diye yazardın helal olsun dürüst çocukmuş odun modun değil bence
:1:

çok güzel bişiy ama karşı tarafın şeytana uyup uymıycağını bilemediğin için riskli de :D

Bence güzel ama işte :27:

dürüstçe söylemiş ne var ki bunda ?
biz kadınları anlamıyorum onun yerinde sen olsaydın nasıl böyle birşey ister diye yazardın helal olsun dürüst çocukmuş odun modun değil bence
:1:

Biz uzun zamandır birlikteyiz. O istese nasıl böyle bir şey ister filan demezdim, ona güvenmeseydim zaten böyle bir şeyi teklif etmezdim :12: Ama o kendine güvenmiyor işte :27:

Sadece sarılıp uyumak isteyebiliriz ama bazen ki çoğu zaman ateşle barut durumu yaşanır

Benim tek isteğim 1 kerecik onunla uyumak.. :16::16:

Ya duygusal adamdır bi de bu :37: anlamadım ben de bu tavrını :30:

Duygusallıkla bir alakası yok ki bunun.
Nişanlın garip bir şey söylememiş.
Siz evleneceksiniz seninle yanyana yatınca cinsellik istemesinden daha doğal ne var ki ?
Erkekleri bizim gibi derin düşünmek yanlış onlar yüzeyseldir çünkü.
Yeryüzünde "sadece sarılıp uyusam" düşüncesinde bir erkek yoktur.
Varmış gibi görüneni vardır arada.O yüzden şok olma ve bunun için nişanlına kızma.
Ne kadar var evlenmenize bilmiyorum ama sabret biraz uyumak için madem bu kadar ters geldi nişanlının cevabı.
Ki adam evlenmeden olmaz demiş tamam deyip nasıl olsa evleneceğiz diyerek cinsellikte isteyebilirdi.
Ve tekrar söylüyorum , sana karşı cinselliği düşünmesinden daha normal bir şey yok.Karısı olacaksın sonuçta.

genellıkle bayanların aklına baska kotu bır sey gelmez , ama erkekler ole degıl demekkı
cinsellik ne zamandan beri kötü birşey olarak algılanıyor :44::44:

Ya duygusal adamdır bi de bu :37: anlamadım ben de bu tavrını :30:

nişanlının tavrında birşey yok doğru söylemiş..

hem nişanlın uyusa başka bişi uyumazdı :37: olmazdı yani.

bunu dile getirmesi normal birşey.:34:

Duygusallıkla bir alakası yok ki bunun.
Nişanlın garip bir şey söylememiş.
Siz evleneceksiniz seninle yanyana yatınca cinsellik istemesinden daha doğal ne var ki ?
Erkekleri bizim gibi derin düşünmek yanlış onlar yüzeyseldir çünkü.
Yeryüzünde "sadece sarılıp uyusam" düşüncesinde bir erkek yoktur.
Varmış gibi görüneni vardır arada.O yüzden şok olma ve bunun için nişanlına kızma.
Ne kadar var evlenmenize bilmiyorum ama sabret biraz uyumak için madem bu kadar ters geldi nişanlının cevabı.
Ki adam evlenmeden olmaz demiş tamam deyip nasıl olsa evleneceğiz diyerek cinsellikte isteyebilirdi.
Ve tekrar söylüyorum , sana karşı cinselliği düşünmesinden daha normal bir şey yok.Karısı olacaksın sonuçta.

Ben cinsellik istemesini anormal bulmuyorum zaten, erkekler elbette bizim kadar duygusal olamazlar, ince düşünemezler..
Sıkıntı şu ki istenilen masum bir şeyin hemen cinselliğe çekilir olması..
Eskilerden bir konu okumuştum...
Evli bir bayan, eşi ona sarılmak istediği zaman niyetinin cinsellik olduğunu bildiğini, bunun için sarıldığını ve "lütfen bana bunun için değil, özlediğin için, ilgi göstermek için sarıl" dediğini ve bu durumdan yakındığını yazmıştı. Çok etkilenmiştim onun anlattıklarından, bizde de durum bu şekilde mi acaba diye kkdaşlarım ile fikir alışverişi yapmaya çalışıyorum :1:

cinsellik ne zamandan beri kötü birşey olarak algılanıyor :44::44:

nişanlının tavrında birşey yok doğru söylemiş..

hem nişanlın uyusa başka bişi uyumazdı :37: olmazdı yani.

bunu dile getirmesi normal birşey.:34:

:27::27: evli arkadaşlardan yorum geldiğine göre, sanırım ben romantik filmlerin etkisinde fazla kalmışım :1: zira bu kadar evli bayan yanılıyor olamaz :1:

Back
X