Evlenmeden önce birlikte uyumak ?

Ben cinsellik istemesini anormal bulmuyorum zaten, erkekler elbette bizim kadar duygusal olamazlar, ince düşünemezler..
Sıkıntı şu ki istenilen masum bir şeyin hemen cinselliğe çekilir olması..
Eskilerden bir konu okumuştum...
Evli bir bayan, eşi ona sarılmak istediği zaman niyetinin cinsellik olduğunu bildiğini, bunun için sarıldığını ve "lütfen bana bunun için değil, özlediğin için, ilgi göstermek için sarıl" dediğini ve bu durumdan yakındığını yazmıştı. Çok etkilenmiştim onun anlattıklarından, bizde de durum bu şekilde mi acaba diye kkdaşlarım ile fikir alışverişi yapmaya çalışıyorum :1:

Anlıyorum ama onun durumu farklı.Uzun zamandır berabermişsiniz ve şuan beraber uyuma isteklerinizin farklı olması normal.
Bunu hemen cinselliğe çekiyor olarak düşünme.
Biz eşimle her gece sarılıp uyuyoruz ama cinselliğide yaşıyoruz sonuçta.
Evli olmadığınız için beraber uyuma fikri onun aklına direk cinselliğide getirir demek istedim.

Anlıyorum ama onun durumu farklı.Uzun zamandır berabermişsiniz ve şuan beraber uyuma isteklerinizin farklı olması normal.
Bunu hemen cinselliğe çekiyor olarak düşünme.
Biz eşimle her gece sarılıp uyuyoruz ama cinselliğide yaşıyoruz sonuçta.
Evli olmadığınız için beraber uyuma fikri onun aklına direk cinselliğide getirir demek istedim.

Tamam şimdi anladım:1: bizim esas sorunumuz şuanki medeni durumumuz :1: :25:

Tamam şimdi anladım:1: bizim esas sorunumuz şuanki medeni durumumuz :1: :25:

Kısmen öyle canım.Tabi ki senin isteğinde çok normal.
Biz de evlenmeden önce sarılıp uyuduk fırsat buldukça bu çok güzel bir şey ama nişanlının da dediği gibi ateş ve barut.
Sadece nişanlın değil sende isteyebilirsin aşık olduğun evleneceğin adam bu sonuçta.
Eğer cinsellik evlendğin gün olsun istiyorsan biraz daha sabret canım.

Kısmen öyle canım.Tabi ki senin isteğinde çok normal.
Biz de evlenmeden önce sarılıp uyuduk fırsat buldukça bu çok güzel bir şey ama nişanlının da dediği gibi ateş ve barut.
Sadece nişanlın değil sende isteyebilirsin aşık olduğun evleneceğin adam bu sonuçta.
Eğer cinsellik evlendğin gün olsun istiyorsan biraz daha sabret canım.

Haklısın canım, o günü bekleyeceğim.. :1::16::16::16:

Son düzenleme:
kızlar ben biraz farklı düşünüyorum ten uyumunuzu bir şekilde aşırıya kaçmadan test etmelisiniz,ilerde sıkıntı yaşanmasın

ayrıldıktan sonra içini acıtıyor insanın..gözün görmese burnunun direği sızlıyor, bir daha o kokuyu o sıcaklığı bulamayacağım diye.

yazık yahu niye öyle diyorsun nişanlına.. kendini tutamaması çok normal, bana hiç garip gelmedi..
sana kıyamıyor işte.. bence bu da çok romantik..

gerçekten çok güzel anlar o anlar

Ben erkek arkadaşımla ilk defa geçen hafta uyudum. Evdekilere arkadaşta kalacağımı söylemiştim. O da evde yalnızdı. O gün bütün gün gezdik, güzel vakit geçirdik, sonra eve geldik film izledik, sonra da yattık. Yattık ama uyuyamadık zaten :) Birbirimize sımsıkı sarıldık, hep komik şeyler anlattık, benim uykum gelmedi onun da uykusunu kaçırdım. İlerleyen saatlerde bana sarılması sıkıntı verdi arkamı dönüp uyumaya çalıştım :) Sonra kendisi defalarca kalkıp lavaboya-mutfağa gidip geldi. Anlayacağınız pek uyuyamadım ve rahat olamadım. Tam uyumaya başlamışım sonra alarm çaldı, sabah saat 06:00 olmuş. Onun öpücükleriyle gözlerimi açtım, sabah bana bakıp gülümsemesi çok güzeldi. Sonra hazırlanıp yola çıktık arkadaşı ve arkadaşının sevgilisini de alıp sınava yetiştik ve sınavdan sonra yine gezdik akşama kadar :)) Keşke yine sınav olsa diyoruz :)

Bunu neden yaptık? Şundan dolayı: Yakın yerlerde oturuyoruz ama iş yoğunluğundan ve ailemin baskıcı olmasından dolayı hep kısıtlı sürelerde birlikte olabiliyoruz ve bu da bize yetmiyor birbirimize doyamıyoruz. Beraberce bolca vakit geçirmek istedik (ama yine yetmedi :) ). Ciddi bir ilişkimiz var birbirimizi seviyoruz ve güveniyoruz.

Hiç sorma ya pislik işte :52::52:

pislik demekle çocuğa haksızlık ediyorsun. o sadece seni korumak istiyor. bir erkekle bir kadın başbaşa kaldıklarında onların yanındaki üçüncü kişi şeytandır. senin gibi uyuyalım sarılalım nolucak canım nişanlıyız diyen arkadaşların çoğu şimdi hymenoplasti başlığında harıl harıl "zar diktirecekleri" doktor tavsiyesi arıyorlar. nişanlına kızacağına bence o başlıkları okuyup biraz ibret al canım benim. sonra da nişanlına dürüst olduğu ve seni kendisinden bile koruyacak kadar çok sevdiği için teşekkür et.

sevdiğinle birlikte uyumak gerçekten çok güzel :16: 1-2 saatlik yolculuğumuz da sarılıp uyuduk.. daha doğrusu ben uyudum o beni izlemiş,sevmiş,okşamış yüzlerimden.. ben habersiz uyuyorum tabi :76: hep onunla olduğumda dizine yatıp uyurum.. oda bundan gayet memnun..senin bunu istemen doğal aslında sevdiğinle, onun kokusuyla uyumak çok güzel.. inşallah istediğin olur canım :34:

pislik demekle çocuğa haksızlık ediyorsun. o sadece seni korumak istiyor. bir erkekle bir kadın başbaşa kaldıklarında onların yanındaki üçüncü kişi şeytandır. senin gibi uyuyalım sarılalım nolucak canım nişanlıyız diyen arkadaşların çoğu şimdi hymenoplasti başlığında harıl harıl "zar diktirecekleri" doktor tavsiyesi arıyorlar. nişanlına kızacağına bence o başlıkları okuyup biraz ibret al canım benim. sonra da nişanlına dürüst olduğu ve seni kendisinden bile koruyacak kadar çok sevdiği için teşekkür et.

Bu nasıl sert bir yorumdur böyle ya.:26: Kız birlikte uyumak istemiş.Erkek kendini kontrol edemiceğini düşündüğünden böyle demiş demekki.Eğer seviyosa kıyamıyosa kendisinden korumak nedir ya? Aralarında güven sonsuzsa,evlilik düşünüyolarsa kendisine çeki düzen verip uyunur da sabaha kadar birlikte oturulur da.
Bence böyle olup itilmesi daha korkutucu.:19:

Bu nasıl sert bir yorumdur böyle ya.:26: Kız birlikte uyumak istemiş.Erkek kendini kontrol edemiceğini düşündüğünden böyle demiş demekki.Eğer seviyosa kıyamıyosa kendisinden korumak nedir ya? Aralarında güven sonsuzsa,evlilik düşünüyolarsa kendisine çeki düzen verip uyunur da sabaha kadar birlikte oturulur da.
Bence böyle olup itilmesi daha korkutucu.:19:

Zina yapılması korkutucu birşey değil mi ?! Binlerce kız o yaptıkları bir anlık hatanın bedelini zar diktirmekle uğraşarak geçiriyor. Kendisinden korumuş çünkü erkeklerdeki hormon seviyesi kadınlardakinden 7 kat fazladır. Testesteron oranı eğer kadınlarda erkeklerdeki kadar fazla olsaydı kadınlar erkekler kadar sabırlı davranamazdı cinsellik konusunda. Bir belgeselde izlemiştim. Yani dürtü ve isteklerini bastırmaları zor. Bu yüzden kendisini sevdiği için korumak istemiş. Evlilik öncesi ilişki beladır, sorundur. Sonunun evlilik olacağı kesin değildir. Çoğu kız nişanlısı ile yapıyorda sonra nişan atılıyor vs. vb. kız ortada kalıyor ve bekareti gitmiş oluyor. Eğer bakire olmayan kız arayan yada bunu mazur gören erkekler var olsaydı bu kızlık zarı diktirmek için sıraya giren didinen uğraşan kızlar neden bu tür erkekler bulmuyorlar ki ? Yok çünkü öyle erkek. Herkes jelatini açılmamış sigara almak ister.

Back
X