Evlenmeden önce birlikte yaşamak?

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
18
Burada benden büyük ve ilişkiler hakkında tecrübeli insanlar olduğu için sormak istedim. Yurtdışında çok gördüm önce birlikte yaşayıp daha sonra evleniyorlar veya anlaşamıyorlarsa ayrılıyorlar peki Türkiye'de bu durum ne kadar geçerli sizce? Bu duruma karşı da değilim çok da doğru bişey bence ama ufak da olsa bir korkum var burda da bulunabilir mi amacı "kullanıp atmak" olmayan erkekler? Şimdiye kadar ilişkim olmadığı için merak ettim size sormak istedim benim bakış açım bu yönde açıkçası

Burada benden büyük ve ilişkiler hakkında tecrübeli insanlar olduğu için sormak istedim. Yurtdışında çok gördüm önce birlikte yaşayıp daha sonra evleniyorlar veya anlaşamıyorlarsa ayrılıyorlar peki Türkiye'de bu durum ne kadar geçerli sizce? Bu duruma karşı da değilim çok da doğru bişey bence ama ufak da olsa bir korkum var burda da bulunabilir mi amacı "kullanıp atmak" olmayan erkekler? Şimdiye kadar ilişkim olmadığı için merak ettim size sormak istedim benim bakış açım bu yönde açıkçası

Bence en güzeli.
Ama Türkiye'de olmaz.

sımdı bızım ulkemızde hos karsılanmıyor ama herkesın ozgur ıradesı bısey dıyemem... sımdı oğlan sevgılın mı ne kaadr suredır tanıyosun da aynı evde yasamayı dusunuyosun... ogrencı mısın ?

sevgilinle birlikte yaşamayı mı düşünüyorsun? sorun gereğii

iyisi kötüsü tartışılır da amacınız evlilikse, daha doğrusu çoluğa çocuğa karışmaksa eğer doğru olmadığını düşünüyorum. diğer tarafa evlenelim baskısı yapmamanız gereken bi durum çünkü. Her türlü ters tepecektir.

Bu inanc ile ilgili bir durum veya gunahi yuklenmek ile ilgili.
Ote taraftan evlilik neden degil birlikte yasamak. Sartlariniz mi bunu gerekt8riyor yoksa öyle denetelim omdan sonra düğün telasina gireriz mi? Biraz karsinizdaki ve sizin goruslerinizi yogurmak gerekiyor.

Senin bakış açın evlenmeden birlikte yaşayıp olası bir ayrılık durumunda ahlayıp
vahlamayacağından eminse sorun yok.

Bence de en mantıklısı o olur.

Ama genelde son ühühühü ben ona her şeyimi verdim, arkasına bakmadan çekti gitti ühühühü diye bitiyor:KK14:

Şu işe the end yazısını görünce pişmanlıktan ölmeyecek olan, zırlamayacak olanlar kalkışsın lütfen..

Senin bakış açın evlenmeden birlikte yaşayıp olası bir ayrılık durumunda ahlayıp

Ama genelde son ühühühü ben ona her şeyimi verdim, arkasına bakmadan çekti gitti ühühühü diye bitiyor:KK14:

Şu işe the end yazısını görünce pişmanlıktan ölmeyecek olan, zırlamayacak olanlar kalkışsın lütfen..
hayır tabiki ayrılık olabilir normal bişey ama benim korkum erkeğin bikaç ay takılalım sonra ayrılırız kafasında olması

Bu yazdığınıza sonuna kadar katılıyorum.
Erkekler hazır olsa bizim kızlar arabesk kalıyor.

Türkiyede olmaz o is adam art niyetli olmasa aile derdi var. Senin ailen bisey demese karsi taraf var. Aileler bisey demese cevre sinir bozar...
Avrupada imza degilde iliski önemli oldugu icin sorunsuz isliyor bu beraber yasamak.
Bende erkek arkadasimla 5 yil birlikte yasadim avrupada. Artisida var eksiside var. Ama Türkiyede böyle biseyi tercih etmezdim...

Back
X