Evlenmeden Önce Cinsellik

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba, umarım iyisinizdir.Konularımı takip üedip tanıyanlar için belirteyim Yusuf ile ayrıldım.Daha önce uyarma rağmen dün yine beni arzuladığına dair şeyler söyleyince bitirdim.Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum,hatta arzulandığımı bile duymak istemiyorum.Kendi içinde bu tarz şeyleri yaşasın ama bana söylemesin istiyorum.Evlenmeden önce cinsellik istemeyen,bunu belirtmeyen adamlar var mıdır sizce?
Arzulandığımı duyunca mutlu olan biri değilim,aksine beni sevmiyor mu diye düşünüyorum.Seni arzuluyorumdan ziyade seni özlüyorum,seni seviyorum sözlerini duymayı daha çok istiyorum.Önce büyük bir sevgi,ardından cinsellik gelmeli diye düşünüyorum.

Bu herkese göre degişir. Kimisi sevgililik döneminde cinselliği normal görürken kimisi evlendikten sonra daha uygun olduğunu düşünür. Herkesin değer yargıları farklıdır. Senin dediğin gibi erkekler de vardır neden olmasın.?

Sanki çoğu erkek artık evlenmeden cinsellik yaşıyor ve bunu bekliyorlar gibi

19 yaşındayken falan ben de sevgi de sevgi kafasındaydım. Sonra cinselliğin sevginin ilişkinin bir parçası olduğunu fark ettim. Yusuf'un ne olduğu belli de düzgün bir ilişkide sevmesine rağmen arzulamayan erkek bana tuhaf gelirdi. İlişki yaşamak zorunda değilsiniz bu sizin tercihiniz ama biriyle görüşmeye başlayıp evlenene kadar 1-2 sene geçeceğini düşünürsek bir kere bile cinsellik konuşulmaması fikri çok gerçekçi değil bana göre.

Sanki çoğu erkek artık evlenmeden cinsellik yaşıyor ve bunu bekliyorlar gibi
Bence çoğu erkek tecrübe ediyor bunu. Bilmiyorum karışık mevzular. Ama senin bir duruşun olursa bu konuda, seni seven insan saygı gösterecektir.

Bilmem :) konularda dikkat eden insanlar illa vardır. Ama onlar da sevgililik ister mi bilmem.
Evet bence de cinsellik konuşmayacak seni hiç arzulamayacak kişi sevgililik dönemine de karşıdır yani direk görücü usulü bir iki ay içinde nikah şeklinde ilerlenirse anca

Evlenmeden önce cinselliğe karşı değilim. Ama hemen yeni tanışılan bir insanla yaşanmasını hoş karşılamam kendi adıma dikkat ederim. Daha sevgili olmadan bu konuları açan biri olursa kendi adıma soğurum. Önce karşındakine güvenip değer vermem vakit geçirmem lazım, karşındakinden de aynı güveni sevgiyi saygıyı görmem lazım. Ama günümüz insanları çok sabırsız bu konuda, her şeye hemen ulaşmak tüketmek istiyorlar. Erkeklere gelince illaki saygı duyanlar var ama erkekler bu konuda bence çok ikiyüzlü. Sevdikleri beraber oldukları kadın kendileriyle bir şeyler yaşasın isterler ama kadının daha önce birkaç kişiyle birlikte olduğunu duyarlarsa bozulurlar ve bunu da günün birinde kullanabilirler. Maalesef bu tarz çok erkek var. O yüzden bu sizin düşüncenizse size saygı duyacak birini bulmalısınız.

bu çok izafi bir konu.
siz bu şekilde istiyorsanız karşınızdaki bunu kabul etmeli. kabul etmiyorsa da bir süre sonra ilişki ister istemez bitme noktasına gelir. liseliler gibi( gerçi artık onlar bile böyle değil ama) kafede oturmak olmuyo. hepimiz insanız hepimizin istekleri ihtiyacı oluyo benim şahsi görüşüm ise cinsellik mutlaka olmalı. sonraları mesela vajinismus problemi olabiliyo ya da bakıyosun ten uyumu yok birşeyler istediğin gibi değil. ben evlenmeden cinsellik yaşamamayı kumar gibi görüyorum açıkcası.

Evlenmeden cinsellik yasamak istememeniz ve bu konuda hemfikir oldugunuz birini istemeniz cok normal.
Ama yas ilerledikce iliski dinamikleri de değişiyor. 35 yasinda bir adam liseli gibi iliski yasamiyor. Cinsellik yasamasa bile dozunda bir sekilde lafinin gecmesi normal.

Hayatinizdaki erkegin sizi istemesi ve bunu soylemesi korkunc degil. Cinsellige bu kadar mesafeli ve öcü gibi yaklasmayin.

Ben evlenmeden cinsellik yaşamamak konusunda netim.

Eğer öyle düşünüyorsanız arkasında durun. Kimsenin gazına gelmeyin. Bana göre kişinin kendi tercihi sakınca yok. O güveni veriyorsa sorun olarak görmüyorum yaşanır ve doğal.
Eğer size saygı duymuyorsa hep kendi düşüncesini dayatıyorsa hemen kesin fişini söyleyecekleri belli çünkü 3 aşağı 5 yukarı. (Daha ilişki başlar başlamaz bunu yapanları şutla mesela.)
-Abartma ama biz sevgiliyiz
-Başkasına mı gideyim
- Zaten evleneceğiz yakında
-Bu devirde böyle düşünce kaldı mı? Gibi gibi şeyler. Kendini sana suçlu hissettirirler.
Sen ne hissediyorsun ve ne ile mutlu olursun buna odaklan.

bence sen karşındakini sevseydin bundan bu kadar rahatsız olmazdın
sen ilk gördüğün andan beri yusufun amacı benle cinsellik yaşayıp geçmek enerjisi aldın
zaten adam ilk buluşmada öpmek istedi , öpüşme pazarlığı yaptı
bunlarda seni itti doğal olarak
bilinçaltında bu var bence
bir süre zaman geçirdiğin ve sevgisine inandığın en azından sevdiğini hissettiğin
ikna olduğun birine karşı bu konuda en azından düşünce biçimi olarak bu kadar karşı olmazsın gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…