- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben evlenmeden cinsellik yaşamamak konusunda netim.Böyle bir konu açtığına göre Yusuf amacına ulaşmış anlaşılan... Diyecektim ki ayrılmışsın.
Nerde bunlar yaDün gidiyorum buralardan diyordunsoruna gelecek olursak vardır.
Senin hayatın senin kararın. Burada bununla ilgili kimse sana akıl veremez. Söyle yap böyle yap da diyemez.Ben evlenmeden cinsellik yaşamamak konusunda netim.
Sanki çoğu erkek artık evlenmeden cinsellik yaşıyor ve bunu bekliyorlar gibiBu herkese göre degişir. Kimisi sevgililik döneminde cinselliği normal görürken kimisi evlendikten sonra daha uygun olduğunu düşünür. Herkesin değer yargıları farklıdır. Senin dediğin gibi erkekler de vardır neden olmasın.?
Bilmem :) konularda dikkat eden insanlar illa vardır. Ama onlar da sevgililik ister mi bilmem.Nerde bunlar ya
Bence çoğu erkek tecrübe ediyor bunu. Bilmiyorum karışık mevzular. Ama senin bir duruşun olursa bu konuda, seni seven insan saygı gösterecektir.Sanki çoğu erkek artık evlenmeden cinsellik yaşıyor ve bunu bekliyorlar gibi
Evet bence de cinsellik konuşmayacak seni hiç arzulamayacak kişi sevgililik dönemine de karşıdır yani direk görücü usulü bir iki ay içinde nikah şeklinde ilerlenirse ancaBilmem :) konularda dikkat eden insanlar illa vardır. Ama onlar da sevgililik ister mi bilmem.
Evlenmeden önce cinselliğe karşı değilim. Ama hemen yeni tanışılan bir insanla yaşanmasını hoş karşılamam kendi adıma dikkat ederim. Daha sevgili olmadan bu konuları açan biri olursa kendi adıma soğurum. Önce karşındakine güvenip değer vermem vakit geçirmem lazım, karşındakinden de aynı güveni sevgiyi saygıyı görmem lazım. Ama günümüz insanları çok sabırsız bu konuda, her şeye hemen ulaşmak tüketmek istiyorlar. Erkeklere gelince illaki saygı duyanlar var ama erkekler bu konuda bence çok ikiyüzlü. Sevdikleri beraber oldukları kadın kendileriyle bir şeyler yaşasın isterler ama kadının daha önce birkaç kişiyle birlikte olduğunu duyarlarsa bozulurlar ve bunu da günün birinde kullanabilirler. Maalesef bu tarz çok erkek var. O yüzden bu sizin düşüncenizse size saygı duyacak birini bulmalısınız.Merhaba, umarım iyisinizdir.Konularımı takip üedip tanıyanlar için belirteyim Yusuf ile ayrıldım.Daha önce uyarma rağmen dün yine beni arzuladığına dair şeyler söyleyince bitirdim.Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum,hatta arzulandığımı bile duymak istemiyorum.Kendi içinde bu tarz şeyleri yaşasın ama bana söylemesin istiyorum.Evlenmeden önce cinsellik istemeyen,bunu belirtmeyen adamlar var mıdır sizce?
Arzulandığımı duyunca mutlu olan biri değilim,aksine beni sevmiyor mu diye düşünüyorum.Seni arzuluyorumdan ziyade seni özlüyorum,seni seviyorum sözlerini duymayı daha çok istiyorum.Önce büyük bir sevgi,ardından cinsellik gelmeli diye düşünüyorum.
Ben evlenmeden cinsellik yaşamamak konusunda netim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?