- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Allah korusun ya,bunu da istemiyorumEvlendikten sonra çok ciddi cinsel problemlerin olacağını düşünüyorum.
Sosyal medyadan arıyor hem de.Eski romanlardaki o tatlı aşkı arıyor ama hayat öyle bir yer değil.
ESkobar ben miyim ayol ben mi taktımAma roman işte onlar. Gerçek hayattan alınanlar bile okunsun, akıcı olsun, keyif versin diye soslanarak yazılıyor, cinsellikten bağımsız olarak da bu kadar idealize yaşamaya çalışmayın, evdeki hesap çarşıya pek uymaz bazen. Yusuf’un tonla defosunu döktük, taka taka en daha az anormal şeyini takmışsınız.
Arzulanmayı istemiyorum,sanki seven insan arzulamaz gibi bir yargim var ve bu yargı da beni itiyor,bir tarafım beni sevsin arzulamasın istiyor.Arzulanmak sanki kötü bir şeymiş gibi geliyor.Evlenmeden önce arzulamasın ama evlendikten sonra çok arzulasın.
Aramızdaki temel sorun bu.Onun dışında gerçekten ilgili, düşünceli bir adam.Cinsellik iması yapması,birlikte olmak istemesi, arzuladığını söylemesi beni itiyor.Onun dışında arar,sorar,merak eder.Ama roman işte onlar. Gerçek hayattan alınanlar bile okunsun, akıcı olsun, keyif versin diye soslanarak yazılıyor, cinsellikten bağımsız olarak da bu kadar idealize yaşamaya çalışmayın, evdeki hesap çarşıya pek uymaz bazen. Yusuf’un tonla defosunu döktük, taka taka en daha az anormal şeyini takmışsınız.
Arzulamak günah gelmiyor ama arzulayan birinin sevmediğine yönelik bir inancım var.Bence algıladığımızdan da daha dindarsın ve bunu arzulamak da günah geliyor olabilir. Bu yüzden daha da muhafazakar tiplere yönelebilirsin.
Öyle allah korusunla olmaz. Cinselliğe bu kadar uzak bir kadının içinden evlenince afrodit çıkmaz. Bulacağın cinsellikten uzak adam da evlenince yatakta on kaplan gücünde olmayacak. Yıllarınız vajinismusla, sertleşme sorunlarıyla uğraşarak geçecek. Görünen köy kılavuz istemez.Allah korusun ya,bunu da istemiyorum
yok yok cidden tercih ederlerGayler tercihim değil,onlar da beni tercih etmez zaten.
Bu böyle olmuyor işte. Evlenmeden üç ay önce arzulamayan birinin nikah kıyılır kıyılmaz aslan kesilme olasılığı yüksek mi sizce? Tabii ki daha sevgili olmadan birbirinizi tanımadan konuyu cinselliğe getiren bir erkekten uzak durun niyeti sizi memnun etmez. Ama sevip sevildiğiniz iyi giden bir ilişkide cinselliği hiç konuşmayacak kadar tabu haline getirmeniz iyi bir şey değil. İnsanların cinsellikten beklentileri çok farklı olabiliyor bunu da konuşmadan anlamak mümkün değil maalesef.Arzulanmayı istemiyorum,sanki seven insan arzulamaz gibi bir yargim var ve bu yargı da beni itiyor,bir tarafım beni sevsin arzulamasın istiyor.Arzulanmak sanki kötü bir şeymiş gibi geliyor.Evlenmeden önce arzulamasın ama evlendikten sonra çok arzulasın.
Bunun üzerine on saat konuşabilirim. Ama ilk bu konudaki fikir taneciğini büyük düşünür filozof Okan Bayülgen'den edindim. O demişti ki bizim ülkemizde cinsellik kötü bi şey. Karısını döver ama üremeye devam eder. Birine kızar küfreder. Ulan seni bilmem ne yaparım filan şeklinde.... Halbuki seks sevdiğinle hoşlandığınla beğendiğinle yapılır. Bir ceza değildir. Haz veren mutluluk veren bir şeydir.Arzulamak günah gelmiyor ama arzulayan birinin sevmediğine yönelik bir inancım var.
Tam dediğiim şey işte tabular. Vajinismus hikayelerinin başı hep hu oluyorArzulanmayı istemiyorum,sanki seven insan arzulamaz gibi bir yargim var ve bu yargı da beni itiyor,bir tarafım beni sevsin arzulamasın istiyor.Arzulanmak sanki kötü bir şeymiş gibi geliyor.Evlenmeden önce arzulamasın ama evlendikten sonra çok arzulasın.
İmzayı atar atmaz gecesine güncelleme gelmeyecek tabi ki. Lafını bile ettirmediği bir aktiviteyi nasıl yapacak, bilemiyorum.Öyle allah korusunla olmaz. Cinselliğe bu kadar uzak bir kadının içinden evlenince afrodit çıkmaz. Bulacağın cinsellikten uzak adam da evlenince yatakta on kaplan gücünde olmayacak. Yıllarınız vajinismusla, sertleşme sorunlarıyla uğraşarak geçecek. Görünen köy kılavuz istemez.
İhtimal bile yok. %99.9 berbat bir cinsel hayatı olacak.İmzayı atar atmaz gecesine güncelleme gelmeyecek tabi ki. Lafını bile ettirmediği bir aktiviteyi nasıl yapacak, bilemiyorum.
Çünkü kafadan bitirmiş olayı, o derece uzak yani. Bunca engellemenin de bir gecede kafadan silineceğini sanmıyorum.
Evet kastedtiğin kişiler var bence, ancak yaşın büyüdükçe azalacak oranları. Sevgiline kısmen hak vermekle birlikte Burda yanlış olan olayın bir pazarlık haline gelmesi bence. Mesela ister elbet ama sevgisi, seni kaybetme korkusu öne çıkar. Zaman içinde güven oluştukça sex de yaşanır. Bitirmen isabet olmuş gibi geldi böyle yüzeysel biliyoruz tabi ama. Ama evet var tabi öyle erkekler deMerhaba, umarım iyisinizdir.Konularımı takip üedip tanıyanlar için belirteyim Yusuf ile ayrıldım.Daha önce uyarma rağmen dün yine beni arzuladığına dair şeyler söyleyince bitirdim.Ben evlenmeden cinsellik istemiyorum,hatta arzulandığımı bile duymak istemiyorum.Kendi içinde bu tarz şeyleri yaşasın ama bana söylemesin istiyorum.Evlenmeden önce cinsellik istemeyen,bunu belirtmeyen adamlar var mıdır sizce?
Arzulandığımı duyunca mutlu olan biri değilim,aksine beni sevmiyor mu diye düşünüyorum.Seni arzuluyorumdan ziyade seni özlüyorum,seni seviyorum sözlerini duymayı daha çok istiyorum.Önce büyük bir sevgi,ardından cinsellik gelmeli diye düşünüyorum.
Şey dese mesela, ben de karşımdaki kişiyi çekici buluyorum. Ama hassasiyetim var, evlilik öncesi düşünmüyorum.İhtimal bile yok. %99.9 berbat bir cinsel hayatı olacak.
Evlilik öncesi cinsellik istememeyi anlarım. Ama escobarın yazdıkları fazlasıyla travmatik görünüyor bana. Muhtemelen bilinçaltında daha fazlası var. Arzulanmayı istememek çok uç bir nokta. Her normal yetişkin insan karşı cins tarafından arzulanmayı ister. Doğamız böyle.
Ben annem ve babamı küçükken görmüştüm,acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum.Çünkü:Her zaman uzak durdum,erkeklerden ve cinsellikten.İhtimal bile yok. %99.9 berbat bir cinsel hayatı olacak.
Evlilik öncesi cinsellik istememeyi anlarım. Ama escobarın yazdıkları fazlasıyla travmatik görünüyor bana. Muhtemelen bilinçaltında daha fazlası var. Arzulanmayı istememek çok uç bir nokta. Her normal yetişkin insan karşı cins tarafından arzulanmayı ister. Doğamız böyle.
Gezelim, gökyüzünü izleyelim.Sarılalım,el ele tutusalim ama öpüşme ve ilerisi olmasın istiyorum.Evlenince cinsellik yaşanır diye düşünüyorum.Şey dese mesela, ben de karşımdaki kişiyi çekici buluyorum. Ama hassasiyetim var, evlilik öncesi düşünmüyorum.
Ama ne kendisi istiyor ne de karşıdakinin istemesini kabul ediyor. Arzulanmak dahi istemiyor. Kendi de karşıdakini zerre istemiyor zaten.
Esco, evlenince evcilik oynamayacaksın canım. İş seni arzuluyorumdan çoook daha ötelere gidecek. Sen cinselliği geçtim, adamı nasıl öpeceksin mesela? Senden hiç bu yönde bir enerji gelmiyor. İlkokul aşkı gibi takılalım, teneffüslerde kol kola girip gezelim gibi bir bakış açın var.
Esco, imzayla paket program haline beynine cinsellik yüklenmeyecek. Kervan yolda düzülmez bu konularda.Gezelim, gökyüzünü izleyelim.Sarılalım,el ele tutusalim ama öpüşme ve ilerisi olmasın istiyorum.Evlenince cinsellik yaşanır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?