Evlenmeden Önce Cinsellik

ESkobar ben miyim ayol ben mi taktım
Bakardım eski konulara ama neyse ayrılmıslar amaan gelsin sıradaki.

ne mantıksız bir mantığınız var.
seven insan arzular.
ha karşınıza çıkan erkekler sevdiğinden mi arzular sevişmek için mi arzular kısmı sizin kişi bazında ayırt edebilmeniz gereken birşey.

Aramızdaki temel sorun bu.Onun dışında gerçekten ilgili, düşünceli bir adam.Cinsellik iması yapması,birlikte olmak istemesi, arzuladığını söylemesi beni itiyor.Onun dışında arar,sorar,merak eder.

Allah korusun ya,bunu da istemiyorum
Öyle allah korusunla olmaz. Cinselliğe bu kadar uzak bir kadının içinden evlenince afrodit çıkmaz. Bulacağın cinsellikten uzak adam da evlenince yatakta on kaplan gücünde olmayacak. Yıllarınız vajinismusla, sertleşme sorunlarıyla uğraşarak geçecek. Görünen köy kılavuz istemez.

Gayler tercihim değil,onlar da beni tercih etmez zaten.
yok yok cidden tercih ederler
Paravan evlilik yapan muhafazakar görünümlü gay çok o yüzden dikkatli olun
Başta ah tam istediğim gibi dersiniz ama sonra çok farklı şeyler tecrübe edebilirsiniz:/

Bu böyle olmuyor işte. Evlenmeden üç ay önce arzulamayan birinin nikah kıyılır kıyılmaz aslan kesilme olasılığı yüksek mi sizce? Tabii ki daha sevgili olmadan birbirinizi tanımadan konuyu cinselliğe getiren bir erkekten uzak durun niyeti sizi memnun etmez. Ama sevip sevildiğiniz iyi giden bir ilişkide cinselliği hiç konuşmayacak kadar tabu haline getirmeniz iyi bir şey değil. İnsanların cinsellikten beklentileri çok farklı olabiliyor bunu da konuşmadan anlamak mümkün değil maalesef.

Arzulamak günah gelmiyor ama arzulayan birinin sevmediğine yönelik bir inancım var.
Bunun üzerine on saat konuşabilirim. Ama ilk bu konudaki fikir taneciğini büyük düşünür filozof Okan Bayülgen'den edindim. O demişti ki bizim ülkemizde cinsellik kötü bi şey. Karısını döver ama üremeye devam eder. Birine kızar küfreder. Ulan seni bilmem ne yaparım filan şeklinde.... Halbuki seks sevdiğinle hoşlandığınla beğendiğinle yapılır. Bir ceza değildir. Haz veren mutluluk veren bir şeydir.

Süper kupa finalinde tekrar tekrar bunu düşündüm mesela. Bir pavyon şarkıcısının fotosu dolandı ortalıkta. Neden ya neden diyorum bahsettikleri eylem neden böyle kullanılıyor. Kendi adıma düşününce en sevdiğimle en mutlu olduğum anlardan biri...

Evlilik cinselliğe bir anlam yüklemiyor ki, her evli insanın her seksi çok romantik ve aşk dolu olmuyor. En iyi ihtimal rutine binmesi. Tecavüz gibi zor bela, ya da görev olarak yapılan seksler, haftaiçi yorgunluktan ölündüğü için pazar gününe sıkışan cinsel hayatlar, çocukların normal zamanda yüzüne bakmayıp tam iki zevüşeceğin zaman kapıları tırmalamaları, yani bunun romantizminin kaçıp salt ihtiyaca evrilmesi... Evliliği ne sanıyorsanız sanmaktan vazgeçin. Hayal kırıklığı sizi bekliyor.

Tam dediğiim şey işte tabular. Vajinismus hikayelerinin başı hep hu oluyor

Seni gerçekten seven adam için sorun olmaz .
Doğrusu evlilikten sonra yaşanması bence.

İmzayı atar atmaz gecesine güncelleme gelmeyecek tabi ki. Lafını bile ettirmediği bir aktiviteyi nasıl yapacak, bilemiyorum.
Çünkü kafadan bitirmiş olayı, o derece uzak yani. Bunca engellemenin de bir gecede kafadan silineceğini sanmıyorum.

İhtimal bile yok. %99.9 berbat bir cinsel hayatı olacak.

Evlilik öncesi cinsellik istememeyi anlarım. Ama escobarın yazdıkları fazlasıyla travmatik görünüyor bana. Muhtemelen bilinçaltında daha fazlası var. Arzulanmayı istememek çok uç bir nokta. Her normal yetişkin insan karşı cins tarafından arzulanmayı ister. Doğamız böyle.

Evet kastedtiğin kişiler var bence, ancak yaşın büyüdükçe azalacak oranları. Sevgiline kısmen hak vermekle birlikte Burda yanlış olan olayın bir pazarlık haline gelmesi bence. Mesela ister elbet ama sevgisi, seni kaybetme korkusu öne çıkar. Zaman içinde güven oluştukça sex de yaşanır. Bitirmen isabet olmuş gibi geldi böyle yüzeysel biliyoruz tabi ama. Ama evet var tabi öyle erkekler de

Şey dese mesela, ben de karşımdaki kişiyi çekici buluyorum. Ama hassasiyetim var, evlilik öncesi düşünmüyorum.
Ama ne kendisi istiyor ne de karşıdakinin istemesini kabul ediyor. Arzulanmak dahi istemiyor. Kendi de karşıdakini zerre istemiyor zaten.
Esco, evlenince evcilik oynamayacaksın canım. İş seni arzuluyorumdan çoook daha ötelere gidecek. Sen cinselliği geçtim, adamı nasıl öpeceksin mesela? Senden hiç bu yönde bir enerji gelmiyor. İlkokul aşkı gibi takılalım, teneffüslerde kol kola girip gezelim gibi bir bakış açın var.

Ben annem ve babamı küçükken görmüştüm,acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum.Çünkü:Her zaman uzak durdum,erkeklerden ve cinsellikten.

Gezelim, gökyüzünü izleyelim.Sarılalım,el ele tutusalim ama öpüşme ve ilerisi olmasın istiyorum.Evlenince cinsellik yaşanır diye düşünüyorum.

Gezelim, gökyüzünü izleyelim.Sarılalım,el ele tutusalim ama öpüşme ve ilerisi olmasın istiyorum.Evlenince cinsellik yaşanır diye düşünüyorum.
Esco, imzayla paket program haline beynine cinsellik yüklenmeyecek. Kervan yolda düzülmez bu konularda.
Sende zerre istek yok ki. Evlilik mi sağlayacak bu isteği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…