Evlenmeden Önce Cinsellik

Evlenmeden önce cinsellik yaşamak istememen ayrı bir şey. Bunun lafının dahi geçmesini istememen ayrı bence. Yusuf baştan falsoluydu onu ayrı tutaraksak durum aynı. Seni cinselliğe karşı bu kadar uzak tutan şey ne mesela? İnançla alakalı olmadığını düşünürsek, cinselliğin lafını dahi kötü algılamanin normal olmadığını düşünüyorum.
Birkaç yıl ilişki yaşayıp bu tarz bir diyaloğa hic girmeden evleneceğini düşünmen de hayal ürünü bence. Sevgiliyken Seni hiç arzularının, bunun imasini dahi yapmasın ama evlenince mükemmel bir cinsel hayatınız olsun. Kesin öyle olur.

Bence algıladığımızdan da daha dindarsın ve bunu arzulamak da günah geliyor olabilir. Bu yüzden daha da muhafazakar tiplere yönelebilirsin.
Konularindaki ayrıntıları tek tek yazıp konuyu başka yerlere getirmek istemiyorum ama dindarlikla alakası yok bence bu karşıtlığınin.

Evlenmeden cinsellik istemeyen erkekler var mı sorunun cevabı evet. Hem de çok. Yeni nesili bilmiyorum ama benim şahit olduğum çoğu kişi evlenince birlikteligi olan kişiler. Seninle aynı düşüncede olanlarla tanismani diliyorum.

Yusuf öyle biri çıkmış olabilir. Herkes öyle değil.

Konularindaki ayrıntıları tek tek yazıp konuyu başka yerlere getirmek istemiyorum ama dindarlikla alakası yok bence bu karşıtlığınin.
Ben eskisi kadad aklımda tutamıyorum ama başka sorunlardan çok bu aklımda kalmış. Sanki zaten istemiyo bu ana sebepten de diğer şeylerden de bu yüzden rahatsız oluyo gibi

İstediğin gibi erkek var mıdır bilmiyorum ama cinsellik konuşmadan önce uzun uzun birbirini tanımayı seçen insanlar var. Onlardan biriyle evliyim.

Senin doğal bir ortamda (arkadaş çevresi, iş çevresi gibi) insanlarla tanışman lazım. İnternette tanıştığın adamlar hep yusuf gibi adamlar olacak. Temel amacı sevişmek olacak bunun için de her türlü dolabı çevirecekler, tabi acele ettikleri içi de senden düşük not alacaklar. Niyeti gerçekten evlenmek olan insan sanal ortamda tanışmaz kolay kolay karşı cinsle.

Sosyal ortamlara girmeye çalış, kurslara seminerlere yazıl, çevre edinmeye bak. Çalıştığın köyde yaşıyordun yanlış hatırlamıyorsam, ulaşım çok büyük sorun değilse ilçeye taşın, süren dolduysa daha merkezi bir yere tayin iste, hafta sonu kurslarına falan git, hayata karış mümkün olduğu kadar.

Bizim kızlarımıZ meslek sahibi olur olmaz evlenme derdine düşüyor sanki, her şeyin sırası var ya, iş tamamsa sıra eştedir diye düşünüyorsunuZ ama acele edince de böyle sarpa sarıyor her şey. Akışa bırak, annene falan ulaşan olmuyor mu çöp çatmak için, onları değerlendir. Ne diyelim ki başka

Eski romanlardaki o tatlı aşkı arıyor ama hayat öyle bir yer değil.

Daha bu sene atandım,4 sene köydeyim.İlçeye taşınsam bile ilçede sosyalleşilebilecek pek bir alan yok.

Ben eskisi kadad aklımda tutamıyorum ama başka sorunlardan çok bu aklımda kalmış. Sanki zaten istemiyo bu ana sebepten de diğer şeylerden de bu yüzden rahatsız oluyo gibi
Bizim aramızdaki temel sorun onun cinsellik istemesi ve bunu ima etmesi.Evlenmeden cinsellik istemiyorum,o beni arzuladığını belirtince de beni sevmiyor,sadece arzuluyor diye düşünüyorum.

Var mısırdır yok mudur bilmem ama cinselliği biraz tabu haline getirmişsiniz gibi geldi arzulanmayı bile istememek biraz uç nokta evlenince vajinismus olabilir aman dikkat ve seni arzulamayan sadece seven sayan biri ile evlenme. Cinsellik uyum vs çok önemli hunlar omazsa ev arkadaşı olur çıkarsınıx

İnşallah benim gibi düşünen biri karşıma çıkar teşekkür ederim.

Var mısırdır yok mudur bilmem ama cinselliği biraz tabu haline getirmişsiniz gibi geldi arzulanmayı bile istememek biraz uç nokta evlenince vajinismus olabilir aman dikkat
Arzulanmayı istemiyorum,sanki seven insan arzulamaz gibi bir yargim var ve bu yargı da beni itiyor,bir tarafım beni sevsin arzulamasın istiyor.Arzulanmak sanki kötü bir şeymiş gibi geliyor.Evlenmeden önce arzulamasın ama evlendikten sonra çok arzulasın.

Daha bu sene atandım,4 sene köydeyim.İlçeye taşınsam bile ilçede sosyalleşilebilecek pek bir alan yok.
Öyle yerlerde yeni atanmış öğretmen çok olur, öğretmen evine gidersin, bir yerde denk gelir tanışırsın. Yerinde olsam köyden taşınırım

Ben eskisi kadad aklımda tutamıyorum ama başka sorunlardan çok bu aklımda kalmış. Sanki zaten istemiyo bu ana sebepten de
Ama roman işte onlar. Gerçek hayattan alınanlar bile okunsun, akıcı olsun, keyif versin diye soslanarak yazılıyor, cinsellikten bağımsız olarak da bu kadar idealize yaşamaya çalışmayın, evdeki hesap çarşıya pek uymaz bazen. Yusuf’un tonla defosunu döktük, taka taka en daha az anormal şeyini takmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…