- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Yoo evlenince daha iyi daha özgür yaşamaliyiz benceKocamın fix cümlesi.
"Evlenmeden once de soyle boyle yapan biri degildin zaten."
Atiyorum suraya gidelim sunu yapalım desem bunu der. Evet gezenti biri degildim evcilim ama amacım seninle vakit gecirmek adam tek başıma cikicam demiyorum ki.. hakkini yemiyim ben dirdir edince onu da yapar istediğim yere de götürür.
Birtakım seyler istiyorum mesela. Ihtiyac ya. Çalıştığım zamanlar rahatlikla alabildigim seyler. Sen bekarken de cok harcayan biri degildin diyecek galiba yakinda bunu bekliyorum ondan. Calismadigim zamanlar aileme yük olmuyordum evet calisirken fazlaca yaptığım alisverisleri o zaman minimum tutuyordum. Ki ben de ondan chanel makyaj malzemeleri istemiyorum. Standart drugstore ürünler hepsi.
Yani evlilik oncesi nasıl yasiyorsak kocamizdan da o standartta bi hayat mı beklemeliyiz? Bu mudur?
Işim konusunda haber bekliyoruz uzun vadede gerceklesecek gibi gözüküyor.
Çok saçma insanın ne istekleri olup olmıcağı onun standartlarınamı bağlıymış.Kocamın fix cümlesi.
"Evlenmeden once de soyle boyle yapan biri degildin zaten."
Atiyorum suraya gidelim sunu yapalım desem bunu der. Evet gezenti biri degildim evcilim ama amacım seninle vakit gecirmek adam tek başıma cikicam demiyorum ki.. hakkini yemiyim ben dirdir edince onu da yapar istediğim yere de götürür.
Birtakım seyler istiyorum mesela. Ihtiyac ya. Çalıştığım zamanlar rahatlikla alabildigim seyler. Sen bekarken de cok harcayan biri degildin diyecek galiba yakinda bunu bekliyorum ondan. Calismadigim zamanlar aileme yük olmuyordum evet calisirken fazlaca yaptığım alisverisleri o zaman minimum tutuyordum. Ki ben de ondan chanel makyaj malzemeleri istemiyorum. Standart drugstore ürünler hepsi.
Yani evlilik oncesi nasıl yasiyorsak kocamizdan da o standartta bi hayat mı beklemeliyiz? Bu mudur?
Işim konusunda haber bekliyoruz uzun vadede gerceklesecek gibi gözüküyor.
+1Evlenmeden önce böyleydin madem niye evlenmiş?
Hayır.
Ben tersini bekledim. Daha iyi yaşamayacaksam neden evleneyim ki?
Çalışmıyorsun sanırım. Eşinin buna sığınmasına izin verme. Çalışmayan kadının daha az harcaması, paranın sadece kocasına ait olduğu gibi saçma fikirleri de sadece burada gördüm. Bu düşüncelere ne kapıl ne eşinin kapılmasına izin ver.
Ek kart çıkart kendine, harcamalarını eşine söylemene gerek bile kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?