- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Benim eşim de öyle bana bağırma derim babanın evinde hiç bağırmadilar mi şunu alcam şunu yapcam babanlarda neden yapmadın öğretmenim kendi ayaklarım üstünde duruyom ama hala bu ne tantana
Kusura bakmayın ama su sorumluluk almakla ilgili cumleniz kadınlar açısından çok aşağılayıcı. Biz adamlarla bize baskınlar, para versinler diye mi evleniyoruz? Onun adı başka birşey çünkü. Ben aciz biri değilim ve kimsenin sorumluluğu altına girmeye ihtiyacım yok mesela. Akli melekelerim falan da yerinde çok şükür. Elbette zorunlu işsizlik gibi durumlarda kadın ya da erkek fark etmeksizin çiftlerden biri daha fazla yük alabilir omuzlarına ama sadece o kadar.Eşiniz madem sorumluluğunuzu almıycak neden evlenmiş ki.. maddi yönden elbet destek olucak evlilik bu ya ev arkadaşlığı değil..
Gezme konusunda genelde erkek ırkı böyle ne yazık ki.. ilk zamanlar söylene söylene çıkarırdım bende.. şimdi kendisi hadi hadi deyip duruyo.. zamanla istediğiniz kıvama gelicektir büyük ihtimal
Konuyu okumadınız sanırım.. konu sahibi başvurduğu yerden dönüş bekliyomuş.. bu süre içinde oflayıp puflamadan bal börek gibi de bakıcak karısına..Kusura bakmayın ama su sorumluluk almakla ilgili cumleniz kadınlar açısından çok aşağılayıcı. Biz adamlarla bize baskınlar, para versinler diye mi evleniyoruz? Onun adı başka birşey çünkü. Ben aciz biri değilim ve kimsenin sorumluluğu altına girmeye ihtiyacım yok mesela. Akli melekelerim falan da yerinde çok şükür. Elbette zorunlu işsizlik gibi durumlarda kadın ya da erkek fark etmeksizin çiftlerden biri daha fazla yük alabilir omuzlarına ama sadece o kadar.
Kusura bakmayın ama su sorumluluk almakla ilgili cumleniz kadınlar açısından çok aşağılayıcı. Biz adamlarla bize baskınlar, para versinler diye mi evleniyoruz? Onun adı başka birşey çünkü. Ben aciz biri değilim ve kimsenin sorumluluğu altına girmeye ihtiyacım yok mesela. Akli melekelerim falan da yerinde çok şükür. Elbette zorunlu işsizlik gibi durumlarda kadın ya da erkek fark etmeksizin çiftlerden biri daha fazla yük alabilir omuzlarına ama sadece o kadar.
Neden çalışmayan kadınları eziyosunuz? Kedi miyiz biz ne demek? Çalışan kadınlara saygım sonsuz.. çocuğum olana kadar bende çalıştım zaten.. fakat şu an "dışarda" çalışmayan bi kadın olarak aynı saygıyı ben de görmek istiyorum.. hemen bi yargılama modu.. ne kadar meraklıyız buna..Ben yazacaktım polemik olmasın dedim, aynen öyle, koca kadın neden sorumluluğunu bir erkeğe yükleyecek ki kedimiyiz biz
Ayrıca bu çelişkidir, bir erkeğe hem benim sorumluluğumu al sen erksin mesajı vereceksin hem de adamın jararlarını sorgulayacaksın, ya biz eşitiz diyip standartlarını erkeğe göre belirlemeyeceksin çalışacaksın, ya da sen benden sorumlusun diyip verdiğine razı olacaksın
Neden çalışmayan kadınları eziyosunuz? Kedi miyiz biz ne demek? Çalışan kadınlara saygım sonsuz.. çocuğum olana kadar bende çalıştım zaten.. fakat şu an "dışarda" çalışmayan bi kadın olarak aynı saygıyı ben de görmek istiyorum.. hemen bi yargılama modu.. ne kadar meraklıyız buna..
Çünkü bazı kadınlar kocalarının gözünde sadece calisirlarsa degerli olabilecegine inanmisNeden çalışmayan kadınları eziyosunuz? Kedi miyiz biz ne demek? Çalışan kadınlara saygım sonsuz.. çocuğum olana kadar bende çalıştım zaten.. fakat şu an "dışarda" çalışmayan bi kadın olarak aynı saygıyı ben de görmek istiyorum.. hemen bi yargılama modu.. ne kadar meraklıyız buna..
Aynen hemen yazdığım bi şeyi cımbızlayıp yok aşağılıyomuşum yok kedimiy mişiz falan.. çok komik gerçekten.. bi sürü kafa ve düşünce var.. herkesin şartları standartları farklı.. nedir bu önyargı anlayamıyorum.. konu sahibine değil benim yaptığım yoruma cevap geliyo :))Ha gayret yine çalışan çalışmayan kadına geliyor konu
Ha gayret yine çalışan çalışmayan kadına geliyor konu
aynen çalışmalıydın ,demek kı hayat bunu bu lafları duyacaksın en ıyısı çalış agzına laf vermeEvlenince işi neden bıraktın ki, eşim istedi deme lütfen zira çok saçma geliyo, o zaman cevabım şu olur: istedi diye işten çıktı isen şimdi de istedi diye harcamalarını en aza indir
Yok eğer ben kendi isteğimle çalışmıyorum diyosan, cevabım şu olur: kocanın malzemesi bu gidip çalışıp paranı yiyeceksin
Yalnız demagoji yapan ben değilim.. bana değil konu sahibine yazmanız gerekiyodu en başından.. neyse fazla işgal ettik burayıHayır hiçte ezmiyorum demagojiye gerek yok, bende 2 sene evdeydim, çift maaş tek.maaş farkını biliyorum ek kart çıkarttır kocan ne aldığını bilmesin diyemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?