evlenmeden önce hamile kalsaydınız ne yapardınız????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok Zor Bi Durummm..tek Başina Olmuyorsa Bu çocuk Iki Taraf Y Abirleşecek Ya Birleşecekk.birleşme De Olmazsa Yazik Yavrunun Günahi Ne Pekiiiiiiii

allahım kimseyi böyle bir duruma düşürmesin...şayet başıma gelseydi doğururdum herhalde.ama herhalde diyorum çünkü yaşamayan bilemez.içinde olunan durum neyi gösterirdi acaba?

benim yetişme tarzıma ve aile yapıma böyle bi şey çok ters..bunun bilincinde olan bi insan olarak böyle bi hata yapmazdım..ha diyelim bi anlık zaafımın kurbanı oldum böyle bi hata yaptım zaten bunu ailem öğreneceği için önce bi güzel pataklarlardı ardındada bu haltı yediğim adamla evlendirirlerdi diye düşünüyorum..çok zor bi durum allah kimsenin başına vermesin bence..

evlenmeden önce ilişkiye girmeyi yanlış buluyorum..
böyle bişey yapmadığım içinde fazla yorum yapamıyacağım..
ama çok kötü bi durum olsa gerek bayan için...

kesinlikle bana ters bir durum ve ALLAH kimsenin başına vermesin böyle bir durumu ne yapılabilşir ki ya insan kahrolur böly bir durumda

bende yapmam öle bir salaklik ama konu basligindaki gibi kendimi o durumda bulursam
valla aglayip sizlamak fayda etmez diye düsünûyorum
açikcasi ailemin ve yakin çevremin de olumlu bakmayacagini bildigim için (su elalem ne der mantalitesi yok mu)
benim umrumda olmaz ama annem öle bir kadin oldugu için söylüyorum

çocugun babasi da destek olmazsa
alir basimi çocugumla giderim, beni kimsenin tanimadigi bir yerde yasarim tek basima çocugumla... dil biliyor dis biliyorum, aklimida kullanirim gûle oynaya yasarimm zorluga da gögûs germeye cesaretim var...

Allah kimseye göStermesin böyle birsey... ama simdi suda var bu zamanki kizlar iyice azgin olmus hangi erkek olursa olsun hemen altlarina felan geciyorlar... Allah hepsine hidayet versin.

Ben evlenmeden böyle bir sey yapmadigim icin bir sey diyemicem... ama cocugu dogururdum eger tecavuze ugramadiysam...

Valla Zor Bikere Aile Var Ne Dicen Anana Babana Cevreyi Birak Masum Yavru Ne Olcak
Bizde Nişanlilik Nöneminde Koklaştik Ama Ileriye Gitmedim Zaten Korkuyordum Bide Hamile Kalacam Gerdek Gecemde Bile Iki Gözü Iki çeşme Aglamiştim
Tv De Görüyoruz Dogurup Sokaga Atiliyor + öldürüyorlar Bedem Bakamican Niye Doguruyon Katil Olmak Ta Cok Kötü Alah Göstermesin Cok Kötü Bir Durum

allah korusun bu çok gönül kırıcı bırsey boyle bırsey yapmıs olsaydım yerın dıbıne gecerdım kımsenın yuzune bakamazdım utancımdan benım bole bır arkadasım hamıle kaldı ve butun mıllete rezıl oldular aılecek ve yaptıgı kısıylede evlendı herkez dugunune gıttı dusunsenıze herkez olanları bılıyo ve hıç bısey olmamıs gıbı bırde dugun yapıyolar hadı bole bısey yaptın kımseye duyurmadan sessızce aıle arasında nıkahla evlen çok kızdım arkadasıma duyurma dıye ama dınlemedı allah kımsenın basına vermesın...

Allah korusun ya korkunc bir sey kimse basina vermesin yaradan ama bir an önce evlenilmeli baska ne olcakki

Allah korusun tabiki ama kinamak olmaz. Hersey oluyor. Genelde ben yapmazdim diye cevaplar gelmis. Olsa ne yapardiniz gibi bir soru gelmis.
Bu durumda hemen evlenilebilir. Kimseye soylemeye gerek de yok hamile diye. Erken dogum yapti denebilir sonra belki bilemiyorum. Sonucuna katlanilir evlenildigi taktirde..Sonra zaten unutulur gider. Evlilik gerceklesmeyecekse de kurtaj disinda secenek yok. Dogurmak daha buyuk gunaha girmektir bence. Cocuga yazik. Keske boyle seyler olmazsa ama cevremizde o kadar cok artti ki. Allah cocuklarimizi esirgesin. İnanc, akil, fikir versin.

insan bu durumda ne diyeceğini şaşırıyo acaba yaparken akıllarına gelmiyo mu ki hadi hamile kalırsam ne yaparım diye işte o zaman düşünmüyolar sonra ya doğurup atıyolar yada mutsuz evlilikler yaşıyolar asla kınamıyorum kimin başına ne geleceği belli olmaz ama insanın bazı şeyler de elinde allah akıl vermiş onu kullanmak lazım diye düşünüyom

Oluyo böyle şeyler benim arkadaşların başına geldi.Ama bizimkiler akıllanmadı 2. kez başına geldi.Bunlar cahil insanlarda değildi hatta kız hemşire olacak.bazı şeyler yaşanacağı varsa konumun durumun ne olursa olsun yaşanıyor galiba.İnsan düşünemiyomudur nedir?
Allah utandırmasın kimseyi tabiki.

benim başıma böyle bir şey gelmedi ve başına gelmeyenin yorum yapması bence zor allah yarımcısı olsun derim kınamak çok yanlış

kesinlikle bende katılıyorum sana , benimde başıma böyle birşey gelmedi ama olanlarıda kınamak çok yanlış , kimse kendini bile bile ateşe atmak istemez

Allah Kimsenin Başina Vermesin Zor Bir Durum...ayiplamakta Kinamakta Bize Düşmez...olmuştur Bi Hatalari Insanoğlu Bu Ne Yapsin... öle Bişey Olursada Hemen Evlenmeye çalişsinlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…