Yani açıkçası benim pek bi sorunum yok fakat şöyle bi sorun var. 3 yıldır birlikteyiz, zaten uzaktan ilişki yürütmeye çalısıyoruz. birbirimizi özlüyoruz. Ben de bir gün bunların memleketine gittim.Çay zamanına denk geldi ben toplamadım ama gidip yardımcı olmaya çalıstım köyüde çok sevdiğim için batmadı bana çaya gitmek.Akşam da eve geliyoruz Erkek arkadasımla dışarı çıkıyoruz annesi zırt pırt arıyor. erken gelin erken gelin diye. Böyle sırnaşık insanlar değiliz hoşlanmam da büyüklerin yanında öpüp koklasın beni sevmem yani. erkek arkadasım evdeyken yanıma gelip birşey gösteriyor annesi yanına çağırıyor. Hayır kadın beni istemiyo desem ne beğensem ertesi gün alıyor. Beni kızım diye kaydetmiş vs. Erkek arkadaşım annesine saygısızlık yapmaz sesini bile yükseltmez ve bu çok hoşuma gidiyor. sonuçta annesine saygısızlık yapan ilerde bana da yapar. Ama bazen anne arama dolaşıyoruz demesini istiyorum. her seferinde tamam diyor ama gitmiyoruz. E gitmeyeceksek neden tamam diyorsun kadına. oda gelmeyınce arıyor zırt pırt. annesinin de saygı duymasını istiyorum sonuçta uzağız ve anca bayramlarda yıllık izinlerde görüşüyoruz. (aileler tanıştı bu arada). bir de erkek arkadasım bana birşey söylüyor mesela dışarımı çıksak diyecek annesi hemen noldu ne dedi diye soruyor yahu sanane. erkek arkadasım da bişey yok anne diyor. Biraz anneci kendisi birazda benci. ortayı iyi bulur ben annesi hakkında konusmam pek ama annen biraz kıskanıyor dediğim zaman nasıl konusuyorsun felan demez. doğrudur askım panik atak var annem de endişeleniyor ondan der. güzelce açıklama yapar. benim tek korkum annesi evlenınce bize çok karışır mı çok bulaşırmı. çok büyük sıkıntı değil ama yazmak istedim :))))