aynen öyle... icimi dökmek istedim iste ne yapiim ya..Ne demek olan sana olurmuş terbiyesizler olan asıl onlara olur bir insanı bin parçaya böl üstüne gel psikolojik olarak çökert sonra olan sana olur pehh... Şükürler olsun sevdiğim adam ile evlendim bende 2 buçuk senelik evliyim sorunlar olmuyor mu elbette var kim dört dörtlük ki hayatta ama eşim ile bu derece ıçurumlara gelmedik Allah ta göstermesin bende dayanamazdım bu şekilde bir evliliğe üstelik tek eşinizde değil sorun kayınvalide de var işin içinde yazıklar olsun anneye de insan kendi öz evladının iyi olmasını istemez mi neden bu çocukların aralarına girip arayı bozmak isterler ki gerçekten aklım almıyor.. Hakkında hayırlısı olsun canım bu şekilde mutsuz olup kendini mahvedeceğine boşanırsın hayatına devam edersin, iyiki bir evladın yok o olsa daha da zor olur şartlar.. Umarım ailen yanındadır. Sevgiler
aynen öyle görüyorlar bAN AHICBIRSEY OLMAZNeden olan sana olurmuş? Hiç birşey olmaz merak etme..Neden kendilerini bu kadar kaf dağında görür erkekler anlamıyorum..Bulunmaz hint kumaşımıymış kocan? Ver yolu gitsin ya..
Asıl sana hiçbirşey olmaz..Ailen arkandaysa ve elindede mesleğin varsa hiç korkma..aynen öyle görüyorlar bAN AHICBIRSEY OLMAZ
Ve hayaller bosa cikti desene evlilik gorundugu gibi toz pembe degildir maalesef ustune ustluk birde esin anakuzusuysa tamamdirben onun ailesi yuzunden neler cektim neler cicim ayinin C sini bile yasayamadim benim eski esimde anakuzusuydu annesi ne derse oydu halende eteginin altindan cikmiyor kadin dir dir dir surekli huzur bozma pesindeydi neyse artik bi paket kina gonderirim kicinada bir guzel yakar ! ilk baslarda kendimi cok ezdirdim seytan kilikli insanlara cok iyi davrandim haketmiyorlardi iyi niyetimi ama saygisizlik etmedende ayrilma karari aldim ve ben bosannma kararida aldim eski esim surekli bana derdi iste kafani duvarlara vurucaksin pisman olucaksin bunu bize yapma mutsuz olma bu evliligin icerisinde ama geri zekali evliligi surdurecek iradeye sahip degildiki surekli aramizda havlayan insanlar vardi iyi bir hukuk kuramadi ailesiyle benim aramda vsvs biliyormusun ne kafami duvara vurdum nede pisman oldum en azindan huzurluyum psikolojim duzeldi hayatim duzeldi bazen tekmeye vurmak lagzim bu durumlarda :)))))) ! kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar pislikler ! tirnagimiza kurban olsunlar !
Ailem arkamda meslegimde var calisiyorum suan..Asıl sana hiçbirşey olmaz..Ailen arkandaysa ve elindede mesleğin varsa hiç korkma..
cocugum yok Allah sükürler olsun en az iki sene düsünmüyorum zaten canim... önce kendi hayatimi kurmam lazim cocugu bu hayata getirememOlan neden sana olsun canım? Ortada namus suçu yoksa hakim çocuğu sana verir,nafakanı alırsın yaşar gidersin..Ümitsizliğini,hayal kırıklığını ben burdan hissettim lütfen kendine bunu yapma.Hiçbir şey için geç değil yepyeni bir hayat kurabilirsin.
O zaman hiç bir sorun yok..Her şekilde hayatını güzelce yaşarsın Allahın izniyle..Kimseyi çekmek zorunda değilsin...Ailem arkamda meslegimde var calisiyorum suan..
benim piskolojim nasil bozuk bir görsen... bende eminim ama seviyorum kocami.. ayrilsam mutlu olurum huzurluda olurum biliyorum ama yapamam... bide uzaklik var bizde.. insAllah düzelir bir araya geldigimizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?