evlenmeden önce ne cok sey hayal eder insan..

sagol canim umarim düzelir.. düzelmez ise sonu belli malesef..

Ahh ahh oysa istedigimiz sadece huzurken dimi boyle hayat olmaz olsun ya bnde suan cok sinirliyim beni kesinlikle anlamayan bi kocam var oyle zoruma gidiyoki bazen olmaz olsun boyle hayat diyorum yeminle arkama bakmadan kacasim geliyo
aynen o durumdayim...

korkark degilim ben ayrilmak istesem herkes arkamda ama seviyorum...

hakli görmüyorum seni.. ben hayallerimi esimle kurdugum icin bunlari bekliyordum cünkü sevgiliyken cok romantik e cok düsünceli biriydi süprizler yapardi.. uzun uzun konusurduk. benim hayallerim gercekciydi.. film dizi bunlardan gördüklerim degil.. bunlarin böyle fazla fazla olmasini isteyen yokki... huzurum olsun hicbiri olmasin...

Kendini bu kadar da yipratma guzelim, tek tarafli cabayla olmayani olduramazsin evlilikte, inceldigi yerden kopsun diyosa birak kopsun. Bu hayata bir kez geliyoruz, iskenceyle gecirme omrunu

Ne kadarda çok beni anlatmışsınız. Ne cicim ayı bildim nede eşimin arkamda olduğunu görebildim. Bildiğim tek şey;

Bin defa küfrettim beni ona verene; gerçekten pişmanım evlendiğimeeee...

Ne kadarda çok beni anlatmışsınız. Ne cicim ayı bildim nede eşimin arkamda olduğunu görebildim. Bildiğim tek şey;

Bin defa küfrettim beni ona verene; gerçekten pişmanım evlendiğimeeee...
beni veren yokki kendim gittim.... babami dinleseydim keske...

beni veren yokki kendim gittim.... babami dinleseydim keske...

Keşkelerle yaşamayı bırak canım. En büyük hatamız bu. Oldu artık olanla idare etmeliyiz.. Olmuyorsada olmuyordur vardır Âllahın bir bildiği. (Çok samimi söylüyorum, bende 6 aylık evliyim taktım ve hala takıyorum yaşadıklarımı ama nafile. Sıkıldığınla kalıyorsun onu öğrendim. Zamana bırak, hayırlısı olsun)

amin sagol canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…