sagol canim umarim düzelir.. düzelmez ise sonu belli malesef..Ben eski esimden ayrildigimda ve bosanma karari aldigimda bende seviyordum ya omur boyu mutsuz olucaktim bir anakuzusuyla yada acimi pasa pasa cekip ayrilicaktim bende ayrilmayi tercih ettim ! psikolojinin bozuk olduguna eminim cunku bende yasadim ayni duygulari biliyorum ! ne diyeyim Allah yardimcin olsun
evet erken ama izdirap bana malesef...6 ay bir evlilik icin baslangic sayilir cicim aylari yani..
Bukadar kisa surede neler olduki
Eski konulara nrden bakiliyo bilmiyorum
aynen öyle malesef...Ya canım durumun nickine kadar yansimis üzüldüm gerçekten..
Ama bunu o kadar çok söyleyen var ki, erkeklerin evlendikten sonra değiştiğine dair insan evlilikten falan soguyor.
Hakkında hayirlisi olsun..
aynen o durumdayim...Ahh ahh oysa istedigimiz sadece huzurken dimi boyle hayat olmaz olsun ya bnde suan cok sinirliyim beni kesinlikle anlamayan bi kocam var oyle zoruma gidiyoki bazen olmaz olsun boyle hayat diyorum yeminle arkama bakmadan kacasim geliyo
korkark degilim ben ayrilmak istesem herkes arkamda ama seviyorum...evlilik doğru insanla yapılırsa güzeldir.ne yazık ki sevince her şey güzel olacak sanıyoruz.yürümediğinde yıkılıyoruz bir çok şeyi dert ediyoruz ama bana hayatın öğrettiği şeylerden biri şu ki ''bENDEN DAHA DEĞERLİSİ YOK'' hayat senin hayatın buna nasıl devam edeceğin senin kararındır.korkak olma kendin için bir şey yap
hakli görmüyorum seni.. ben hayallerimi esimle kurdugum icin bunlari bekliyordum cünkü sevgiliyken cok romantik e cok düsünceli biriydi süprizler yapardi.. uzun uzun konusurduk. benim hayallerim gercekciydi.. film dizi bunlardan gördüklerim degil.. bunlarin böyle fazla fazla olmasini isteyen yokki... huzurum olsun hicbiri olmasin...Evlenmeden önce çoook büyük hayaller kuruyor genç kızlar. Fazla film, dizi izlemekten mi yoksa evliliğin türk toplumunda bu kadar önemli bir yeri olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Ama evlilikten beklenenler çok toz pembe, çok romantizm dolu. Romantik komedi filmlerinden ya da ağalı paşalı dizilerden fırlamış sahneler hayal ediliyor. Mutfakta arkadan sarılmak, bütün akşam dizdize gözgöze oturmak falan fazla romantik hayaller. Gerçek hayat malesef öyle değil. Hiç birimiz mum ışığında yemekler yemiyor her dakika aşk sözcükleri işitmiyoruz. Öyle bir evliliğin gerçek hayatta var olduğunu düşünmüyorum. Bu hayalleri kurmayan, evlilikten beklentileri daha gerçekçi olan insanların yaptığı evliliklerin daha stabil olduğuna ve daha uzun sürdüğüne inanıyorum. Bu yazdıklarınız da bir çok genç kıza ders olur umarım okuduklarında.
Bu arada konularınızı hatırlamıyor ve yaşadıklarınızı bilmiyorum. Yorumum geneldir.
Kendini bu kadar da yipratma guzelim, tek tarafli cabayla olmayani olduramazsin evlilikte, inceldigi yerden kopsun diyosa birak kopsun. Bu hayata bir kez geliyoruz, iskenceyle gecirme omrunuEvlenmeden önce ne cok sey hayal eder insan...
Mesela esinle oturup uzun uzun konusmayi..
gözlerine bakip güzel sözler duymayi..
yada bir film izlerken onu sana bakarken görmeyi..
ne cok sey hayal eder insan..
yemek yaparken arkadan sarildigini..
uyurken uyanip üstünü örttügünü..
süprizler yaptigini..
sevdigini söylemesede hisedirecegini..
ne cok sey hayal eder insan
EVLENMEDEN önce...
onun beni cok sevdigine o kadar inanmistimki..
bana sonsuz güvendigini düsünmüstüm..
ask dolu gözlerle bakardi bana..
öyle sözler söylerdiki bu sözleri hak ediyormuyum diye düsünürdüm o kadar iyimiyimki ben diye..
Ya Sonra???
ne ask dolu gözler kaldi
ne sevgi sözleri
ne güven kaldi
nede mutluluk/huzur...
sonrasi hep hayal kirikligi... üzüntü keder..
bekledigin olmasada huzurum olsun dersin oda yok..
bazilari nede sanslidir hayatta... ben hic o bazilarindan olamadim...
hayallerim hep hayal olarak kaldi..
umutlarim bitti...
huzurum yok...
sevgim yok..
güvenim yok...
tozpembeydi hayatim evlenmeden... aslinda en mutlu oldugum zamanmis bekarligim.. bekarlik sultunlikmis anlamamisim...
oysa ben evlenmeden evliligi ne cok sevmistim.. disarda mutlu ciftleri gördügümde evlenince benimde öyle olacagimi düsünmüstüm.. cicim aylari gecmeden yedim bütün darbeleri.. en kötüsüde ney biliyormusunuz sanki suclu benmisim gibi herseyin benim üstüme yikilip kalmasi...
daha 6 aydir evliyim ve bosanmamin esigindeyim..
evlenmeden nede mutluymusum oysa...
anamin dizinin dibinde babamin sefkatli kucaginda nede mutluymusum..
ne vardida evlendiysem sanki.. ne oldu evlendimde...
benim konularimi okuyanlar hatirlarlar sanirim...
Problerimle bitmeyen bir evliligim.. piskopat bir kocam.. oglunu bana karsi dolduran bir kayinvalidem ve herseyden beni suclu gören bir kocam var... dayanamiyorum artik..
bana tek bir lafima bile güvenmeyen biriyle bir ömrümü nasil geciricem ben..?
tamam her evlilikte sorunlar vardir bende biliyorum ama benimki artik dayanilmaz boyutta..
sürekli bana inceldigi yerden kopsun olan sana olur diyen biri var hayatimda..
yazmak paylasmak istedim... konusmadikca deliriyorum... icime attikca boguluyorum...
beni veren yokki kendim gittim.... babami dinleseydim keske...Ne kadarda çok beni anlatmışsınız. Ne cicim ayı bildim nede eşimin arkamda olduğunu görebildim. Bildiğim tek şey;
Bin defa küfrettim beni ona verene; gerçekten pişmanım evlendiğimeeee...
beni veren yokki kendim gittim.... babami dinleseydim keske...
amin sagol canim...Keşkelerle yaşamayı bırak canım. En büyük hatamız bu. Oldu artık olanla idare etmeliyiz.. Olmuyorsada olmuyordur vardır Âllahın bir bildiği. (Çok samimi söylüyorum, bende 6 aylık evliyim taktım ve hala takıyorum yaşadıklarımı ama nafile. Sıkıldığınla kalıyorsun onu öğrendim. Zamana bırak, hayırlısı olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?