22 yıl öncesinden bahsediyoruz değil mi ? Tam 22 yıl, 22 gün falan değil değil mi ?22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
Unutamıyorum.Ailesi sırf kendini mükemmel göstermek için bunu yaptı.Resmen sahtekarlık söyleselerdi, dürüst olsaylardı ben kendisini yine severdim.Keşke başkasının değil, kendisinin ağzından duyaydım aptal durumuna düşmezdim
Şaka mısınız yahu. 22 yıl önce nişan atsa ne olacak. Sanırsın adamın 22 yaşında gayrimeşru çocuğu olduğu ortaya çıktı...Unutamıyorum.Ailesi sırf kendini mükemmel göstermek için bunu yaptı.Resmen sahtekarlık söyleselerdi, dürüst olsaylardı ben kendisini yine severdim.Keşke başkasının değil, kendisinin ağzından duyaydım aptal durumuna düşmezdim
Kimse nişanlanıp ayrıldığını anlatmak zorunda değil.Aynen meselesi gecmis gitmis olmasi degil burada durustluk mesele.
Kimse nişanlanıp ayrıldığını anlatmak zorunda değil.
22 yıl önce ögrenseydiniz nişanlanıp ayrıldıgını bişey degişecekmiydi yine evlenecektiniz o yüzden şimdi sıkıntı etme ama ailesininde kendisine yapılanı size yapması hoş bişey degil bundan sonra ezilmezsiniz laflarını verirsiniz22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
Beni anlamanıza sevindim nişan nikah gibi bir belgeye dayanmıyor ama ailelerin karıştiğı bir durum ailecek neden sakladılar ayıp günah olan bir durumda değil.Güvenim sarsıldı artık beyaz dediği acaba kara mı demeye başladımEvlilikte guven sarsilmasi buyuk 1 problem, yillar icinde daha neler sakladigini dusundurur insana. Bu denli buyuk 1 konuda sir saklayan elbet baska hadiselerde de benden gizli islere karismistir diye dusundururdu.
Beni anlamanıza sevindim nişan nikah gibi bir belgeye dayanmıyor ama ailelerin karıştiğı bir durum ailecek neden sakladılar ayıp günah olan bir durumda değil.Güvenim sarsıldı artık beyaz dediği acaba kara mı demeye başladım
Siz dert görmemişsiniz fazla rahatlıktan bunlarBeni anlamanıza sevindim nişan nikah gibi bir belgeye dayanmıyor ama ailelerin karıştiğı bir durum ailecek neden sakladılar ayıp günah olan bir durumda değil.Güvenim sarsıldı artık beyaz dediği acaba kara mı demeye başladım
Bakın ben sizi tanımam sizde beni ne dert çektiğimi bilmiyorsunuz söyleyeyim evlat acısı yaşadım bundan öte dert yok değil mi birde güvenim sarsıldı aptal yerine konulduk ailecek dürüst olunsaydı ben yine bu adamla evlenirdim.Bana bunu söyleyen kadın benim bu durumdan haberdar olduğumu zannederek lafın arasında benim ne kadar çok çektiğimi, hatta eşimin ilk nişanlısından kaynanamın densiz lafları nedeniyle ayrıldığını söyledi.Yeterli mi nasil bir hayat yaşadığımSiz dert görmemişsiniz fazla rahatlıktan bunlar
Ciddi bir sıkıntı yaşayınca geçiyor bu his merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?