NiNişan atmak yanlış mı oluyor? Kendi yanlışlarını paylaşmamaktan kastınız nedir? Nişan atmak bazen yapılan en mantıklı şey. Nişanlılık birbirini tanıma süresi değil midir? Evliliğe uygun olmadığını gördüğünüz ve anlaşamadığınız biriyle ayrılmanın neresi yanlışlık oluyor?
Evet 22 yıl geçmiş ama acılar taze .....22 yil mi? Dogru mu okudum?
Olan olmus adam nisani attigini bile hatirlamiyordur muhtemelen size nasil soylesin?22 yil oha yani. Bosverin ya bunu mu dusuneceksiniz gercekten?
22 yil neden cekmis ki konu sahibi?Evet 22 yıl geçmiş ama acılar taze .....
Yeni öğrenmiş olayları22 yil neden cekmis ki konu sahibi?
Esas buna hayret ettim ben.
Yok yani esinin ailesi 22 senedir eziyormus ya ona neden katlanmis demek istemistim ben. Esas sorun bu,onceden nisanli olup saklamasi degil benceYeni öğrenmiş olayları
Ben de aynısını dedim. Bu sadece patlamak için bahane. Çok daha büyük sorunları var aslında dediğini gibiYok yani esinin ailesi 22 senedir eziyormus ya ona neden katlanmis demek istemistim ben. Esas sorun bu,onceden nisanli olup saklamasi degil bence
Ben olsam benimde güvenim sarsılırdı.22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
Nişan atmak tabiki kötü bir şey değil ama karşı taraf bunu hata olarak görmüş ki gizlemeye çalışmışlar.Nişan atmak yanlış mı oluyor? Kendi yanlışlarını paylaşmamaktan kastınız nedir? Nişan atmak bazen yapılan en mantıklı şey. Nişanlılık birbirini tanıma süresi değil midir? Evliliğe uygun olmadığını gördüğünüz ve anlaşamadığınız biriyle ayrılmanın neresi yanlışlık oluyor?
Özellikle saklandıysa evet ama konusu bile geçmemişken durup dururken söylemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ve çok haklısınız buraya gelene kadar daha önemli konular var aslındaNişan atmak tabiki kötü bir şey değil ama karşı taraf bunu hata olarak görmüş ki gizlemeye çalışmışlar.
Evlilik yoluna girdiğin tüm aile toplaşıp istemeye gittiğin birini 22 sene niye saklar ki bir insan?
Ki aslında sorun nişanlanmış olması değil bence kendilerini hatasız gösteren, üstten bakan gelini ve ailesini ezen bir aileye patlama noktası olmuş sanırım bu konu
Gelmiş geçmiş demekkı solemeye deger bulmamışlar22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
Saklamış olmasının nedenini sorgulamak lazım. Yani son evliliğinin bitmemesi içinmi yoksa eski evliliklerini kafasında bitirememiş olmasımı.Oda bisey mi benim arkadaşımın kocası 3 evliliğini saklamisdi
22 yıl önce olan bir olay bu.. Mevzu da cinayet falan değil sadece nişan bozulmuş bu kadar yani.. Sakin olun .. Sorununuz nişan atıp size söylememesi değil bence.. Eşiniz ve onun ailesinin sizi eziklemesi.. Sizin sıkıntınız bu gibi.. Nişan işini karıştırmadan bir konu açsaydınız üzerine konuşurduk..22 yıllık eşiniz önceden nişanlı olduğunu sizden ve ailenizden gizlemişse ve nişanlandığı kızın babası mütehatit ve bunların o dönem maddiyatı iyi değil diye hep ezilmişler.Gel git zaman 5-6 ay nisanlılık bozuluyor ve yıllar sonra benimle evleniyor.Ailesinden hiç kimse ne bana ne de aileme bu durumu söylemiyor.Kendilerini çok mükemmel bizden maddi olarak daha iyi olmalarinı fırsata çevirerek onlarda bizi ezdiler.Sanki bir kusur bir ayıbı bizden gizlediler.22 yıl sonra bu durumu öğrenince kafamdan kaynar su döküldü.Acaba benden başka ne gizliyor.Sonuçta bu sevgilisi değil, evlilik yolunda atılan bir adımmış ve herkes biliyormuş.Ya hiç kimsede söylemedi.Kaynanam hep dışladı kendini ailecek kaf dağında gördüler.Eşimden cok soğudum güvenim sarsıldı ben ne yapacağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?