evlenmeden önce vaad edilenler ve sonrasında karşılaşan vaziyetler...

ayyy bu yazıda ben kendimi buldum:82: ama az bi değişiklik var biz 3 yıldır evliyiz ve 1 yıldır artık eşimde yavaş yavaş meeeelemeyi bıraktı.:87:

aşkım çok yoruluyosun yorma kendini bukadar evlenince hepberaber yapcaz yardım etcem ben sana

şu anki durum ilk başlarda gel masayı sonra toplarız
bir iki bişey kaldırdı ondansonra
yemek tatlı içecek sigara hop salonda uzamnya
baktım hiç bişeye elini atmyıo hafta sonları hadı dışarı çıkalım diyorum yok aşkım evde duralım bu hafta diyor ozaman temizlik yapıyoruz bn süpürcem sen silcen once mızmızlanıyor hiç taviz vermiyorum yapıyor tabi.
diyorum surayı da sil burayı sildinmi?....

Benim nişanlım yalnız yaşıyor.. ilk başlarda yardım etmiyordu ama sonra isyanlarımla yardım etmeye başladı. hemde baya iyi bir şekilde yardım ediyor ama evlenince bekleme diyor. Net çocuk

Benim nişanlım peşin peşin söylüyor.
Bu güne kadar yaptım evlenince yapmam, çocuk bakmam, ütü yapmam :))
Ben gömleğini ütüleyince ellerine sağlık diyorya, 10 tanede olsa ütülerim :))

iyi seninki ellerine sağlık diomuş :)) benimki beğenmiyo evlenince elin alışır diyo

benim eşim de vaatte bulunmadı sadece söylediği tek şey "denizcinin karısı duldur" dedi o da çıktı, kocamın yüzünü hiç göremiyorum

benim eşim de vaatte bulunmadı sadece söylediği tek şey "denizcinin karısı duldur" dedi o da çıktı, kocamın yüzünü hiç göremiyorum

çok zordur... kuzenimden biliyorum.... yürütemediler zaten.... allah korusun sizin sonu öyle olmasında.. zorluklarını biliyorum.. çok sabır istiyor..

ne vaad ettiyse yaptı sağ olsun.
hatta çoğu zaman amma da atıyosun derdim
motor kullanmayı öğreticem sana demişti
ona çabalıyo bu sıralar
ama o kadar ümitsiz ki benden
sana önce bisiklet sürmesini öğretmekten
başlasam daha iyi olacak diyip duruyo

demek ki cesur yürek'lerin çoğu en azından yapabileceklerini ve yapmayacaklarını hesaplayarak vaadlerde bulunuyorlar...

bazı yorumlara tebessum etmemek elde değil :)

bende bi dusunım bakam bana vaad etmısmıydı..

evlenınce her aksam dısarı cıkıcaz yazın marmarıs kızın uludag palandoken dedi herifim.. şimdiii nerdeeee izmite bile götürmuo benı -gölcükteyız. evlılık yıldonumunde bi kez gezdırdı izmiti okadar!!!

ne bilim herifim ev kusuymussss meger....

ama ev işlerine yemek bulasık camasır utu yardım eder Allah razı olsun..

bi gezmek tozmak yok işte :84:

Cimcime aynen canım...

Hayatımmm, evlenince bana bulgur pilavı yapcan mııııı, canımmm hani sen yalnız yaşıyon ya ütüde de deneyimin benden fazlaaa, yaparsın arada bi demiii

Seni niye alıyoz, işim olmaz

Allah seni ne etmesin :86:

benim eşim verdiği vaatlarin hepsini tutuyor çok şükür tam 12 yıldır fazlasıyla..aksine sen verdiğin sözleri tutmuyosun diyor bana

bişeyler ciddiye binince erkek değişiyor, o eski şunu yaparız bunu yaparızlardan en az biri değişiyordur bence, genelledim tüm erkekleri bi anda

Benim aşk böceğimde vaadlerde bulunuyor ,bakalım gerçekleştirebilecek mi? Yoksa sadece politika mı

Son düzenleme:
Benim aşk böceğimde vaadlerde bulunuyor ,bakalım gerçekleştirebilecek mi? Yoksa sadece politika mı

değişeceeeek değişeceeek daha dur bak ağzın ha böyle açık kalacak
sor burda kim varsa
benimki aynen kaldı diyenin alnını garışlarım

ayy ilahi çok güldüm çayının şekerini karıştırıp ağızlarına tutalım bari ,zaten bayanlar ne için var bu dünyada hizmetçilik yapsın tamam yapılırda bukadarıda çok fazla yaa evlenmiyorum ben

bişeyler ciddiye binince erkek değişiyor, o eski şunu yaparız bunu yaparızlardan en az biri değişiyordur bence, genelledim tüm erkekleri bi anda

evet bence de değişiyorlar kendi evlerinde sofrayı bile kaldırmayan adam bizim eve gelince yok şunu yaptım yok bunu yaptım diye tarifler veriyor bize halanarak hııhhh yapıyorsan bana mı yaptın be adam ben size geldiğimde yapsana madem

heyaaa .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…