2 gündür hastayım öksürüuorum ateşim var ve heryerim ağrıyor. benim canım kocam evlenmeden önce söylediği yardım ederim ben sanayı 2 gündür hatırlatıyor
işten çıkarken arıyor yemek yapma diyor kendi bişeyler getiriyor yada mutfağa girip hazırlıyor
sofrayı kuruyor topluyor bulaşıkları makineye diziyor etrafı topluyor o sırada bana ıhlamur kaynatıyor ilaç meyve sahlep derken yattığım yerde boyuna bişeyler yedirtiyor
Ben onu çok seviyorum iyiki onunla karşılaşmış evlenmişim.
2 gündür hastayım öksürüuorum ateşim var ve heryerim ağrıyor. benim canım kocam evlenmeden önce söylediği yardım ederim ben sanayı 2 gündür hatırlatıyor
işten çıkarken arıyor yemek yapma diyor kendi bişeyler getiriyor yada mutfağa girip hazırlıyor
sofrayı kuruyor topluyor bulaşıkları makineye diziyor etrafı topluyor o sırada bana ıhlamur kaynatıyor ilaç meyve sahlep derken yattığım yerde boyuna bişeyler yedirtiyor
Ben onu çok seviyorum iyiki onunla karşılaşmış evlenmişim.
sizin cesur yüreğiniz de vaad sunmayıp görsel olarak yaşatmayı tercih edenlerden demek ki...benimki hala gökten yıldızları indirecek...tüm yazılanları okudum bazıları çok güzeldi yüzümü güldürdü
sonra düşündüm benim ki vaadde bulundu mu diye ama yok hiçbir vaadi olmadı:44:
sizin cesur yüreğiniz de vaad sunmayıp görsel olarak yaşatmayı tercih edenlerden demek ki...benimki hala gökten yıldızları indirecek...
he valla...daha o zaman demiştim:'sağ ol zahmet etme,iyiler ööle onlar gökyüzünde...'diye ama yok illa inderecem diye tutturdu....14 yıl geçti,görces inşallah...ama canım seninki de biraz sınırları zorlamış bence
he valla...daha o zaman demiştim:'sağ ol zahmet etme,iyiler ööle onlar gökyüzünde...'diye ama yok illa inderecem diye tutturdu....14 yıl geçti,görces inşallah...
Ben bunu yapıyorum, kendim şeker kullanmam ve çay kaşığının bardakla çarpışmasında çıkan sese ifrit olurum. Kocam sağolsun şakkıdı şukkudu karıştırır, bütün sinirlerim zıplar. O sebepleki onu beklemeden çayını doldurunca hemen şekeri atıp karıştırırım. Çekirdek çitleyip yedirmişliğim vardır, fıstık ayıklarım falan. Hee 5 yıllık evliyiz bu arada sanmayın ki cicim ayları. Kocam çok temkinli davranmış, şerrimden korktuğu için olacak ki hiç bir vaad de bulunmadı aksi halde çenemin durmayacağını bilir.ayy ilahi çok güldümçayının şekerini karıştırıp ağızlarına tutalım bari ,zaten bayanlar ne için var bu dünyada hizmetçilik yapsın tamam yapılırda bukadarıda çok fazla yaa evlenmiyorum ben
asudeciğm katılıyorum sana, böyle bir diyaloğun içine düşsem bir dakika durmazdım o evde.şekerim sen bu "cin"liklerle kendini saf salak sanıyorsan, ben hiç salak görmedim hayatımda :Sne vaadler ettiler ama şimdi hepsi yalan.
ev alacaklardı hemen. 5. yılımıza girdik evleneli.hala yok. en son birlikte alalım bari dedim. tamam dediler kapattılar konuyu.dün aradık kayınvalide tarafını. yardım edemeyiz alamayız diyolar. ayda 200 tl göndeririz anca dediler. eşimde o benim çerez param değil dedi.dilenci gibi para istetiyorsunuz dedi.
eşimi seviyorum ama 5 yıldır kira ödemekten bıktım. bu ay ödemiyorum dedim. ne yaparsan yap dedim. çıkacak yine fırtınalar.
ailen yardım etmesin peki biz alalım evi dedim. ama ailenden 1 kişi evime adımını atamaz dedim. noterden sözleşme yapcaz dedim.ve ilerde ayrılık söz konusu olursa eğer ev benim dedim. yanaşmıyor. tabi kirayı ödüyor hatun. evin her derdine koşturuyor. arabam var ondan bile pay biçiyor. boşanırsak arabayı vermemi ve evden çıkmamı istiyor.bu kışta ben evden çıkcam arabamı vercem. kalan taksitleri ben ödeyecem. hiç kıymetim yok. bende salak gibi seviyorum hala.
vaad mi hala??? ne edeyim vaadi.....
eşinin ailesi sana yardım etmek zorunda değil.. koskoca iş güç sahibi insanlarsanız.. kendi evinizi elbette kendiniz alacaksınız..
evi kendi imkanlarınızla almanız oldukça doğal iken, ev alınırsa eşinin ailesinden kimse gelemez tarzı yaklaşımlar ne kadar çirkin? anlam veremedim..
yani ben şu dediklerini eşim bana dese, bir sn evli kalmam, adam sana ii katlanıyo galiba..
canım sende hemen yargılama cesur yüreğini....ağırdan alıp adım adım projelerini çiziyor demek adam...bak vaadlerinden biri şehri gezdirmekti,naptı?!merkezden başladı...gerisi gelicektir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?