evlenmeden önce vaad edilenler ve sonrasında karşılaşan vaziyetler...

benimki sigarayı bırakacağını vaad etmişti ki o zaten çıkarken de bulunduğu bir vaatti ben gariban da saf saf yedim hep neyse 4 yıldan sonra yeni bıraktı sigarayı ama bana iki yıl sonra bırakacağım söz diyeli 7 yıl oldu neyse geç olsun da güç olmasın

onun dışında hiç vaadi olmadı zaten çıkarken nişanlıyken neyse halen de o hiç değişmedi kuzucum

ne vaadler ettiler ama şimdi hepsi yalan.
ev alacaklardı hemen. 5. yılımıza girdik evleneli.hala yok. en son birlikte alalım bari dedim. tamam dediler kapattılar konuyu.dün aradık kayınvalide tarafını. yardım edemeyiz alamayız diyolar. ayda 200 tl göndeririz anca dediler. eşimde o benim çerez param değil dedi.dilenci gibi para istetiyorsunuz dedi.
eşimi seviyorum ama 5 yıldır kira ödemekten bıktım. bu ay ödemiyorum dedim. ne yaparsan yap dedim. çıkacak yine fırtınalar.
ailen yardım etmesin peki biz alalım evi dedim. ama ailenden 1 kişi evime adımını atamaz dedim. noterden sözleşme yapcaz dedim.ve ilerde ayrılık söz konusu olursa eğer ev benim dedim. yanaşmıyor. tabi kirayı ödüyor hatun. evin her derdine koşturuyor. arabam var ondan bile pay biçiyor. boşanırsak arabayı vermemi ve evden çıkmamı istiyor.bu kışta ben evden çıkcam arabamı vercem. kalan taksitleri ben ödeyecem. hiç kıymetim yok. bende salak gibi seviyorum hala.

vaad mi hala??? ne edeyim vaadi.....

konu eğlenceli olur diye açmıştım ama hiç bu yönden düşünmemiştim,gerçekten içim burkuldu...allah sabır versin...

Valla herkes böle olmuyor güzelim öyle adamlar da var ki karısına iş yaptırmıyor

flört ve nişanlılık döneminde iş yerim uzak olduğu bana kıyamayan sevgili kocacığım "bir arabam olsun sabah bırakıp akşam alıcam seni" vaadinde bulunurdu, üstelik böyle bir talebim olmamasına rağmen.
evlendik ilk yıl arabayı aldık vaadini sık hatırlatmaya başlayınca bana ehliyet aldırdı (tabii ki trafiğe çıkmaya yetmedi) sonra araba satıldı yenisi alındı vs vs derken biz 5 yılı sürüyorduk ki hamile kaldım ve vaatler uygulamaya geçti halihazırda da servis sürüyor çünkü oğlum hala emiyor :92:

evlenmeden once cayimi ufleyerek icmeme yardimci olurken
evlendikten sonra -cayimi uflesene demeye basladi halada der (garip ama gercek)
hatta ilk misafirligimizde ufleyeyimmi demistim herkes bana bakmisti
o'da kizarmisti :)

kurban olurum sacinin teline teline derdi
mayisir kalirdim
simdi saclarin cok dokuluyo diye sac tellerimi gosterip pencereden atiyor
-hani kurban olacaktin diye bagiririm
sanki abarttin biraz diye cevap verir siritarak

her aksam gezecez bikacaksin diyen adam
hafta sonu olsada soyle yayilip yatsam evde diye mesaj veriyor sinsice

senin bir goz yasin icin dunyalari yakarim demisti
gohsum kabarmisti
kahvaltida cay dokmeye yeltenip suyu ustume dokunce
dunyalar dururken benimi buldun yakacak diye iclenmistim

...
olsun yinede guzel evlilik

Benim koçiş verdiği sözleri tuttu sağolsun :)) Şimdi oğluşta geldi sağolsun yardımcı olur bana :)

kendim henüz evli degilim ama babamda annemle nisanlilarken babam kahvalti hazirlayacagina dair söz vermis (tabi bu en basitinden bir söz) 21 yillik evliler daha yapacakta yapacak,ne zaman yapacak bilemiyorum

şekerim sen bu "cin"liklerle kendini saf salak sanıyorsan, ben hiç salak görmedim hayatımda :S

eşinin ailesi sana yardım etmek zorunda değil.. koskoca iş güç sahibi insanlarsanız.. kendi evinizi elbette kendiniz alacaksınız..

evi kendi imkanlarınızla almanız oldukça doğal iken, ev alınırsa eşinin ailesinden kimse gelemez tarzı yaklaşımlar ne kadar çirkin? anlam veremedim..

yani ben şu dediklerini eşim bana dese, bir sn evli kalmam, adam sana ii katlanıyo galiba..

Sevgiliyken hediyeler alan nişanlıyken herşeyine koşan evlendikten sonra hediye bekleyen bırı oldu evlenmeden önce işten ayrılmak ımkansızdı evlendık 1 yıl işsiz kaldı Ailesi için benım hayatıma karışamazlar dedi benım aılem olacak dedi evlendık herkes söz sahibi olmaya çalıştı ailesi çalışmayan kocamdan çalışan benden kira istedi

esim ne dediyse nisanliyken hepsini yapti yapiyorda fazlasiyla.ehliyet aldircam sana dedi evlenir evlenmez ilk ay aldirdi.dil kursuna gondercem dedi hemen gonderdi.ev islerinde yardim ederim sana dedi.butun islerimde yardimci sagolsun.dediklerinin hepsinin tuttu.ikinci arabimiz zor hemen olmaz dedi izin verseydim onu bile alcakti.neyse maasallah diyeyimde nazar degmesin.

aman nazar değmesin,cesur yürek'nin sözünü tutmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum...

heyyyy tüm evlilikler böyleyse ben evlenmiyorum hoş zaten evlenmeyi düşünmüyorum uzun bi süre zaten benle evlenmek isteyen de yok

senden 4 yaş büyüğüm aynı şeyleri düşünüyorum bacım, çak.:2:

eşim tüm vaatlerini yerine getirdi sağolsun fakat;

namaza başlayacağım demişti.namaz yok...
sana trabzonu karış karış gezdireceğim demişti.sadece şehir merkezini biliyorum..
(ama hakkını yemiyim diyorki arabasız olmuyordu,şimdi yeni aldı arabasını bakalım beklemedeyim.)
heee bir de diyorki bebek olunca gezeriz ailece--akıllım asıl bebe yokken gezilir demi yaww--

ben de çok duymuştum evlenince değişirler diye rabbime şükürler olsun,değişmedi..:18:
çok korkuyordum çünkü birtane tanıdığım olmayan bir şehire gelin geldim.yapayalnızım.
bir de eşim değişseydi ne yapardım bilemiyorum.

asıl ben o na verdiğin sözü tutmadım
sigarayı bırakacağıma söz vermiştim.3yıl oldu evleneli.
sadece 3 kere denedim.
1.bıraktığım günün akşamı dayanamayıp içtim.
2.3gün içmedim.sonrası malum..
3.1gün içmedim,sabah uyanır uyanmaz ilk işm o oldu

Son düzenleme:
canım sende hemen yargılama cesur yüreğini....ağırdan alıp adım adım projelerini çiziyor demek adam...bak vaadlerinden biri şehri gezdirmekti,naptı?!merkezden başladı...gerisi gelicektir mutlaka

canim kocam cok akillidir onceden yedigin hurmalar sirtini tirmalar lafini cok sevdiginden olsa gerek vaaddlerini yerien getirebilecegi seylerden vermistiki de hereyi yapti:) canimsin canim..

Nişanlıyken hayatta bişiye el sürmem diyen kocam allah razı olsun her konuda yardımcımdır ama verdiği vaadi tutmamıştır o ayrı

aile apt na gelin geldim ve nişanlıyken çok çektirdiler ben çok korkuordum dediki kapımızı kapatcaz herkes dışarda kalcak tmm dedim

anacım kapımızı kapatıp arkamıza bir bakıorduk herkes bizde

siz o evden kaçın bence :)))))

tanışma ve düğün arası bir ay olduğundan hiç kimse kimseye vaatte bulunmaya fırsat bulamadı. ortak yaşam alanımızda herşey birlikte yapılır çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…