konu eğlenceli olur diye açmıştım ama hiç bu yönden düşünmemiştim,gerçekten içim burkuldu...allah sabır versin...ne vaadler ettiler ama şimdi hepsi yalan.
ev alacaklardı hemen. 5. yılımıza girdik evleneli.hala yok. en son birlikte alalım bari dedim. tamam dediler kapattılar konuyu.dün aradık kayınvalide tarafını. yardım edemeyiz alamayız diyolar. ayda 200 tl göndeririz anca dediler. eşimde o benim çerez param değil dedi.dilenci gibi para istetiyorsunuz dedi.
eşimi seviyorum ama 5 yıldır kira ödemekten bıktım. bu ay ödemiyorum dedim. ne yaparsan yap dedim. çıkacak yine fırtınalar.
ailen yardım etmesin peki biz alalım evi dedim. ama ailenden 1 kişi evime adımını atamaz dedim. noterden sözleşme yapcaz dedim.ve ilerde ayrılık söz konusu olursa eğer ev benim dedim. yanaşmıyor. tabi kirayı ödüyor hatun. evin her derdine koşturuyor. arabam var ondan bile pay biçiyor. boşanırsak arabayı vermemi ve evden çıkmamı istiyor.bu kışta ben evden çıkcam arabamı vercem. kalan taksitleri ben ödeyecem. hiç kıymetim yok. bende salak gibi seviyorum hala.
vaad mi hala??? ne edeyim vaadi.....
ayy ilahi çok güldümçayının şekerini karıştırıp ağızlarına tutalım bari ,zaten bayanlar ne için var bu dünyada hizmetçilik yapsın tamam yapılırda bukadarıda çok fazla yaa evlenmiyorum ben
ne vaadler ettiler ama şimdi hepsi yalan.
ev alacaklardı hemen. 5. yılımıza girdik evleneli.hala yok. en son birlikte alalım bari dedim. tamam dediler kapattılar konuyu.dün aradık kayınvalide tarafını. yardım edemeyiz alamayız diyolar. ayda 200 tl göndeririz anca dediler. eşimde o benim çerez param değil dedi.dilenci gibi para istetiyorsunuz dedi.
eşimi seviyorum ama 5 yıldır kira ödemekten bıktım. bu ay ödemiyorum dedim. ne yaparsan yap dedim. çıkacak yine fırtınalar.
ailen yardım etmesin peki biz alalım evi dedim. ama ailenden 1 kişi evime adımını atamaz dedim. noterden sözleşme yapcaz dedim.ve ilerde ayrılık söz konusu olursa eğer ev benim dedim. yanaşmıyor. tabi kirayı ödüyor hatun. evin her derdine koşturuyor. arabam var ondan bile pay biçiyor. boşanırsak arabayı vermemi ve evden çıkmamı istiyor.bu kışta ben evden çıkcam arabamı vercem. kalan taksitleri ben ödeyecem. hiç kıymetim yok. bende salak gibi seviyorum hala.
vaad mi hala??? ne edeyim vaadi.....
aman nazar değmesin,cesur yürek'nin sözünü tutmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum...esim ne dediyse nisanliyken hepsini yapti yapiyorda fazlasiyla.ehliyet aldircam sana dedi evlenir evlenmez ilk ay aldirdi.dil kursuna gondercem dedi hemen gonderdi.ev islerinde yardim ederim sana dedi.butun islerimde yardimci sagolsun.dediklerinin hepsinin tuttu.ikinci arabimiz zor hemen olmaz dedi izin verseydim onu bile alcakti.neyse maasallah diyeyimde nazar degmesin.
heyyyy tüm evlilikler böyleyse ben evlenmiyorumhoş zaten evlenmeyi düşünmüyorum uzun bi süre zaten benle evlenmek isteyen de yok
eşim tüm vaatlerini yerine getirdi sağolsun fakat;
namaza başlayacağım demişti.namaz yok...
sana trabzonu karış karış gezdireceğim demişti.sadece şehir merkezini biliyorum..
(ama hakkını yemiyim diyorki arabasız olmuyordu,şimdi yeni aldı arabasını bakalım beklemedeyim.)
heee bir de diyorki bebek olunca gezeriz ailece--akıllım asıl bebe yokken gezilir demi yaww--
ben de çok duymuştum evlenince değişirler diye rabbime şükürler olsun,değişmedi..:18:
çok korkuyordum çünkü birtane tanıdığım olmayan bir şehire gelin geldim.yapayalnızım.
bir de eşim değişseydi ne yapardım bilemiyorum.
canım sende hemen yargılama cesur yüreğini...eşim tüm vaatlerini yerine getirdi sağolsun fakat;
namaza başlayacağım demişti.namaz yok...
sana trabzonu karış karış gezdireceğim demişti.sadece şehir merkezini biliyorum..
(ama hakkını yemiyim diyorki arabasız olmuyordu,şimdi yeni aldı arabasını bakalım beklemedeyim.)
heee bir de diyorki bebek olunca gezeriz ailece--akıllım asıl bebe yokken gezilir demi yaww--
ben de çok duymuştum evlenince değişirler diye rabbime şükürler olsun,değişmedi..:18:
çok korkuyordum çünkü birtane tanıdığım olmayan bir şehire gelin geldim.yapayalnızım.
bir de eşim değişseydi ne yapardım bilemiyorum.
Nişanlıyken hayatta bişiye el sürmem diyen kocam allah razı olsun her konuda yardımcımdır ama verdiği vaadi tutmamıştır o ayrı
aile apt na gelin geldim ve nişanlıyken çok çektirdiler ben çok korkuordum dediki kapımızı kapatcaz herkes dışarda kalcak tmm dedim
anacım kapımızı kapatıp arkamıza bir bakıorduk herkes bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?