• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden önce ...

ama görünen köy klavuz istemez adam ihtiyaçlarını dışardan karşılıyor yani bu adam eşi hamileyken ne yapacak ya da hadi diyelim bi süre ilişkiye girememe durumu oldu bi ameliyat falan yine dışarı mı gideck? onu da geçtim bu tip adamlar doyumsuz oluyor çok birlktelik yaşadığı için bir süre sonra eşinden sıkılabiliyor yeni arayışlara giriyorlar bunu kk da bile çok okuduk.

o lafları diyen bir adam bana pek sağlam gelmedi pepe.kendi tecrübe etsin ama bizde uyarımızı yapalım bence.
İlk erkek arkadaşımdı ve o zamanlar internet alışkanlığım yoktu..........biz mezun olduktan sonra bütün arkadaşlarım ilk erkek arkadaşıyla evlendi ilişkiler hakkında doğru dürüst bir fikrimiz bile yoktu.........tabi bunlar gerçek bir bahane değil biz aramızda bunları bu şekilde de konuşmamıştık ..........annasinin evindeki bardakta ruj lekesi görmü§tüm sadece ve ev boş.........
Yani toy hanımlara sesleniyorum bir erkeğin öyle fırsatını bulunca bir değişiklik olsun diye yaşanmıyor olaylar..........adamlarda bu alışkanlık haline geliyor evdekini kadın olarak görmüyor bile.......ne kadar güzel bakımlı olursan ol

Biz kadınlar cinselliği erkeklere bahşedilmiş bir lütuf olarak görürsek daha çok böyle konular açarız.
Konu sahibi, o sevgilinize söyleyin kadına dokunmadan da cinsel hayatına farklı boyutlarda devam edebilir, illa göğüs-kalça sahibi bir varlığa dokunmasına gerek yok. :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bunu sana söyleyecek kadar yüzsüz birini sen eş diye kendine yakıştırır mısın? Kaç paraya tuttuğunu da söylüyor mu? Hastalık falan riskini alsan bile, bunu parasıyla yaptığını utanmadan söyleyen biri hala sana çekici geliyor mu, dokundurabilir misin kendine? Hani aşktı, sevgiydi, birliktelik bunların neticesi idi... Evet hayvanlara yakışır bir ihtiyaç gibi yapan da çok, ama insan açık açık söylemekten ar eder en azından...

Bu seninki ağzını arıyor olmasın? Beni elin kadınlara gönderme sen sahiplen mi demek istiyor? Şaka gibi...

aslında bu aldatmanın izinli halidir bana göre, ben çok merak edıyorum
acaba böyle bir şeye izin veren bir hatun var mı?

böyle şeylere izin veren hatun, evlendiğinde aldatılırsa sesini bile çıkarmamalıdır
mantığa ters, her türlü aynı vaziyet çünkü :ssz:

tek başına da ihtiyacını giderebilir:23:

İlk erkek arkadaşımdı ve o zamanlar internet alışkanlığım yoktu..........biz mezun olduktan sonra bütün arkadaşlarım ilk erkek arkadaşıyla evlendi ilişkiler hakkında doğru dürüst bir fikrimiz bile yoktu.........tabi bunlar gerçek bir bahane değil biz aramızda bunları bu şekilde de konuşmamıştık ..........annasinin evindeki bardakta ruj lekesi görmü§tüm sadece ve ev boş.........
Yani toy hanımlara sesleniyorum bir erkeğin öyle fırsatını bulunca bir değişiklik olsun diye yaşanmıyor olaylar..........adamlarda bu alışkanlık haline geliyor evdekini kadın olarak görmüyor bile.......ne kadar güzel bakımlı olursan ol

aynen canım..çünkü dışarıya gitmeye alışmışlar farklı kadınlara da..e bi süre sonra eş'ten sıkılıyorlar bu ihtiyaç falan değil farklı bi şey.

bazı kızlarımız deneyimli erkek iyi olur diye düşünebilir ama bence tam tersi.

aslında bu aldatmanın izinli halidir bana göre, ben çok merak edıyorum
acaba böyle bir şeye izin veren bir hatun var mı?

Ben bizzat izin veren kızın sevgilisinden duymuştum.
Bana dokunma da kimle gidersen git ne yaparsan yap demiş.:6:
Lafa bak lafa. Bana dokunma da diyor sanki tecavüzcü coşkun, sevgilisi değil.:27:

Ben bizzat izin veren kızın sevgilisinden duymuştum.
Bana dokunma da kimle gidersen git ne yaparsan yap demiş.:6:
Lafa bak lafa. Bana dokunma da diyor sanki tecavüzcü coşkun, sevgilisi değil.:27:

kızın tek amacı evlenmekmiş galiba :ssz: evlendikten sonra aldatılırsa da kimseye ah etmesın bence
bu resmen aldatmak yahu, alıştırsın bakalım

onun ihtiyacı var da senin yok mu ? o adamı nasıl miden alıyor senin o kadınların koynundan çıkıp sninle buluşmaya mı geliyor ?

Erkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?

büyük konuşmayım. asla izin vermedim. uçkurunu tutamayana erkek mi denir. sevgiliyken yapan her zaman yapar. asla izin vermem. midem kalkar !

ahlaksızlığına ihtiyaç diye kılıf uydurmaya çalışmış. böyle davranan bi adamdan tiksinirim ben ya..gitsin başka kadınlarla yatsın sonra bana ihtiyaç deyip mazlumu oynasın... cehenneme kadar yolu var.. lütfen bunu normal bişey gibi görme.. bi an vur k.çına tekmeyi...

Merhaba canim erkekler boyledir iste sevgilisinden yeterince istedini almasa baskalarina gider cok seviyosan oturun bu konuyu konusun derim ben
ama sunuda unutmayin ki erkeklerin dogasi bu canim bi arkadasimiz bunun baska yollarida var demis
evet var canim ama bu iyi deil hep yaparsa evlendi zaman erken bosalma olur esi zevk alamaz iyi bisey deil
hic kimse esinin ne yaptini bilemez:nazar: sevgilerle canim

Aç olsaydı ne yapacaktı acaba :57:

saldıracaktı zaar :26:

ama erkeklerin doğası buymuş be canım açlarmış baksana doyurmak lazım,şöyle bi kızılcık sopasıyla :47:

bence adamların çocukluğuna inmek lazım "aç oğlum,amcalara göster pipini" olaya maruz kalanlar böyle aç yetişiyo demek ki:53:

Yani erkek iste illa bir seyler yasayacak degil mi?

Erken bosalmanin masturbasyonla ilgisi yok
kadinlarla birlikte olup erken bosalma sorunu yasayan erkek sayisi daha fazla

Hatta bu tur erkekler kendilerini ispatlamak icin , cinsel sorunlarini otelemek icin surekli birileriyle birlikte oluyorlar .
Aksine hic bir kadinla birlikte olmamis bakir erkeklerin bir cogu da esiyle dort dortluk cinsel hayat yasayabiliyorlar....

saldıracaktı zaar :26:

ama erkeklerin doğası buymuş be canım açlarmış baksana doyurmak lazım,şöyle bi kızılcık sopasıyla :47:

bence adamların çocukluğuna inmek lazım "aç oğlum,amcalara göster pipini" olaya maruz kalanlar böyle aç yetişiyo demek ki:53:

nefsin cinsiyeti olmaz

nefsini tutamayan erkek veya kadın olur

adamlar da 'ama bizz .......' ile başlayan cümlelerle kendilerini kendilerince temize çıkarırlar.

pipilerine düşkün pis adamlar :22:

Yani erkek iste illa bir seyler yasayacak degil mi?

Erken bosalmanin masturbasyonla ilgisi yok
kadinlarla birlikte olup erken bosalma sorunu yasayan erkek sayisi daha fazla

Hatta bu tur erkekler kendilerini ispatlamak icin , cinsel sorunlarini otelemek icin surekli birileriyle birlikte oluyorlar .
Aksine hic bir kadinla birlikte olmamis bakir erkeklerin bir cogu da esiyle dort dortluk cinsel hayat yasayabiliyorlar....

ole diyosan senin bilcen seydirde erken bosalmanin nedenlerini arastirmani isterim canim sevgiler

allahtan korkmuyorsunuz bari kuldan utanın demek istiyorum böyle insanlara.
adama diyecek laf zaten yok bence. rezillik. karşısındaki kişiyi birlikte olmaya psikolojik olarak mecbur bırakmak istiyor da olabilir.
konu sahibi lütfen bu kadar değersizleştirilmeye göz yumma. ne demek bu farkında mısın? eğer bu oyunsa oyuna gelip o herifle beraber de olma sakın. cinselliğe açlık- tokluk olarak bakan bir adamdan hayır gelmez. hep daha iyisini yemek ister o zaman ne olacak?

Son düzenleme:
Back
X