- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.257
- 398
Siz sanırım şu an başka bir yerde yaşıyorsunuz. Özellikle son 2 yıldır kira fiyatları çok fazla.İstanbul’da sekiz sene güzel, sakin bir muhitte yaşadım. Öyle semtler seçerseniz güvenlikli sitede oturmanıza gerek kalmaz. Gecenin ikisinde evime gelirdim hiç korkmadan. 3200 lira geniş olmayan daireye çok çok fazla. Bir de aidatı var diyorsunuz. Gelinliği bir de Kadıköy’den bakmanızı öneririm. Uygun fiyatlı yerler var orada. Sizin sorununuz benimkiyle aynıymış aslında. Evlenirken beğendiğim her şey inatla hep en pahalısı olurdu. Ama kriterleri değiştirince her şey kolayca hallediliyor. Düğünden sonra borç ödemektense baştan üst limiti düşük tuttum ve emin olun öyle yapınca da içime sindi.
Güvenli muhitlerin de kiraları aşağı kalır halde değil. Site içindeki evler inanın o muhitlerden daha uyguna geliyor.
Gelinliğimi ümraniye de bir yere diktireceğim. Aşağı yukarı fiyatları bu civarda . Pek çok kişiyle görüştüm 4 ten aşağı diktiremezsin dediler. Ki bana göre 4 iyi bir rakam çünkü nişanlığımı da ben o civarda yaptırmıştım.
Yorumunuz için çok teşekkürler .