- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
Biz de inşallah evlenmeyi düşünüyoruz. önümüzdeki bir yıl sizin şimdikine benzer telaşlarda olacağız yani. Ben yükseklisans öğrencisiyim.okuldan kalan zamana uygun iş bulabileceğimi veya en azından düzgün maaşlı bir iş bulabileceğimi ummuyorum artık.erkek arkadaşımın da maaşı öyle çok yüksek değil.her zaman ailelerden birşey talep etmeyelim dedim.öyle görünüyor ki emekliliğimize kadar bitmeyecek bir kredi borcuna gireceğiz 
Allahtan öyle gösteriş için yapılan şeylere merakımız yok bir de onlar olsa...televizyon istemiyoruz,vitrin biblo istemiyoruz,dış çekim filan istemiyoruz e ama gelinlik istiyorum,düğün istiyorum,en azından temizlik görünecek kadar iyi durumda bir ev tutmak istiyorum...e bunlar da dediğiniz gibi yeterince pahalı.eskiden ucuzcu bilinen yerler de kurnazlaşmış.buna bu parayı vereceğime üstüne üç beş daha koyarım dedirtiyorlar insana
Uzun yazdım konunuzu işgal ettim ama haklarımızda hayırlısı

Allahtan öyle gösteriş için yapılan şeylere merakımız yok bir de onlar olsa...televizyon istemiyoruz,vitrin biblo istemiyoruz,dış çekim filan istemiyoruz e ama gelinlik istiyorum,düğün istiyorum,en azından temizlik görünecek kadar iyi durumda bir ev tutmak istiyorum...e bunlar da dediğiniz gibi yeterince pahalı.eskiden ucuzcu bilinen yerler de kurnazlaşmış.buna bu parayı vereceğime üstüne üç beş daha koyarım dedirtiyorlar insana
Uzun yazdım konunuzu işgal ettim ama haklarımızda hayırlısı