- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
Ekonomiye güvenemediğimiz için de çoğumuz ev almaya kalkışmıyoruz bile.Allah'ım fırsatçı insanları bildiği gibi yapsın cidden krizi fırsata çeviriyorlar
Amin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekonomiye güvenemediğimiz için de çoğumuz ev almaya kalkışmıyoruz bile.Allah'ım fırsatçı insanları bildiği gibi yapsın cidden krizi fırsata çeviriyorlar
Şimdi ben de dantelden falan çok anlamadığım için acaba arada cidden bu kadar fark var mı ? Diye merak ediyorum.Gelinlikte kar payi cok yuksekmis, asiri da zorlamadik yani, 3250ye kendi dustu zaten duz 3000olsun dedik, biraz mirin kirin etti tamam dedi sonra, ama etikette 4500yaziyodu![]()
Gayet ideal fiyat bugün için.Kızılayda diktiriyorum ay sonunda teslim alcam inşallah, 3000tl. 4500den düştü pazarlikla
Nişanlığımı da oraya yaptırdım ben ama çok uygun değildi. Daha doğrusu benim seçtiğim model biraz uğraştırıcıydı.Ümraniye çarşıdaki gelinlikçilere bakın derim. Gayet uygun orda.
Evet, Allah'tan gelinliği uyguna getirdik☺Gayet ideal fiyat bugün için.
Beyaz eşyalar normal düzeyde olanları 15 bin tutuyor. Buz dolabı ,çamaşır ve bulaşık makinesi. Allahtan evlere ankastre set takıyorlar da fırın falan derdi olmuyor.Evet, Allah'tan gelinliği uyguna getirdik☺
Ama eşyalar falan aşırı pahalı, benim babam beyaz esya-mobilya isi yapiyodu, 2017de bıraktık, şimdi alışverişe çıkıyoruz cok ciddi fiyat farki var arada
Ama herkes bana küçük yerlerde fiyatlar daha uygun dedi. Şimdi bu da mı gerçek değilKüçük yerde rekabet olmadığından fiyatlar uçuyor, şehrin gözünü seveyim, büyük şehirde yaşayanlar az şikayet edin bence![]()
4 yılda 3 katına çıkmış fiyatlarBeyaz eşyalar normal düzeyde olanları 15 bin tutuyor. Buz dolabı ,çamaşır ve bulaşık makinesi. Allahtan evlere ankastre set takıyorlar da fırın falan derdi olmuyor.
Bende daha evvel evlendiğim de her şey çok çok ucuzdu. O dönemde de pahalı gelmemişti. Şimdi her şey ateş pahası cidden.4 yılda 3 katına çıkmış fiyatlarbeyaz eşyalarımı 6bin e almıştım.
Buzdolabi ve camasiri 7500e aldi nisanlim, bosch marka otv indirimi zamaninda. Bulasigi biz alicaz ama ben 4 programlı alicam onlar daha uygun, kendi evimizde suan kullandığımız 8 programlı ve biz hep aynı programda calistiriyoruzBeyaz eşyalar normal düzeyde olanları 15 bin tutuyor. Buz dolabı ,çamaşır ve bulaşık makinesi. Allahtan evlere ankastre set takıyorlar da fırın falan derdi olmuyor.
Değil tabi bir gelinlikçi varsa istediği fiyatta ısrar eder ama bir kaç gelinlikçi olursa rekabet doğar birde yeni moda özellikle İstanbulda eğer ki gelinlik denemek için kapora olarak 100 TL istiyorlarmış eğer ki onların mağazasından almıyorsan o yüz TL geri alamıyormuşsunAma herkes bana küçük yerlerde fiyatlar daha uygun dedi. Şimdi bu da mı gerçek değil?
Aa evet o program olayı var . Hiç kullanmayacağım şeyleri eklemişler içine bir makineye 6bin diyorlar.Buzdolabi ve camasiri 7500e aldi nisanlim, bosch marka otv indirimi zamaninda. Bulasigi biz alicaz ama ben 4 programlı alicam onlar daha uygun, kendi evimizde suan kullandığımız 8 programlı ve biz hep aynı programda calistiriyoruzGereksiz özelliklerle sisiriyolar fiyatlari
![]()
Bunu size kim söyledi bilmiyorum ama başıma böyle bir şey hiç gelmedi. O gelinlikçi hangisiyse söyleyin de gitmeyelimDeğil tabi bir gelinlikçi varsa istediği fiyatta ısrar eder ama bir kaç gelinlikçi olursa rekabet doğar birde yeni moda özellikle İstanbulda eğer ki gelinlik denemek için kapora olarak 100 TL istiyorlarmış eğer ki onların mağazasından almıyorsan o yüz TL geri alamıyormuşsun
Bu dediğiniz vakkoda filan diye biliyorum.ama o randevuda size özel çalışan tahsis ediliyor,üstünüze göre detaylı tutturuyormuş ölçü alıyormuş istediğiniz değişikleri gösteriyormuş vesaire.o yüzden o kapora yoksa ünlü markaların modellerinin imitasyonları fatihte bir dolu var.Değil tabi bir gelinlikçi varsa istediği fiyatta ısrar eder ama bir kaç gelinlikçi olursa rekabet doğar birde yeni moda özellikle İstanbulda eğer ki gelinlik denemek için kapora olarak 100 TL istiyorlarmış eğer ki onların mağazasından almıyorsan o yüz TL geri alamıyormuşsun
İstanbulda çok klas ve gözde gelin markalarBunu size kim söyledi bilmiyorum ama başıma böyle bir şey hiç gelmedi. O gelinlikçi hangisiyse söyleyin de gitmeyelim![]()
Vakkoya yani Pronovias a gidip bakmıştım meraktan.Bu dediğiniz vakkoda filan diye biliyorum.ama o randevuda size özel çalışan tahsis ediliyor,üstünüze göre detaylı tutturuyormuş ölçü alıyormuş istediğiniz değişikleri gösteriyormuş vesaire.o yüzden o kapora yoksa ünlü markaların modellerinin imitasyonları fatihte bir dolu var.
Hem de nasıl. Kriz var ama kimse dillendirmiyor.Evet, Allah'tan gelinliği uyguna getirdik☺
Ama eşyalar falan aşırı pahalı, benim babam beyaz esya-mobilya isi yapiyodu, 2017de bıraktık, şimdi alışverişe çıkıyoruz cok ciddi fiyat farki var arada
Yaa evet, camasir makinesi internete bağlaniyormus, telefondan idare ediyomussun, ne gerek var acabaAa evet o program olayı var . Hiç kullanmayacağım şeyleri eklemişler içine bir makineye 6bin diyorlar.
Yok neymiş efendim telefondan idare ediyormuşsun da bilmem ne.