evlenmek bu kadar zor mu?

bende nişanlıyım bizim baktığımız beyaz eşya tutarı nerdeyse seninkinin 2 katı canım. bence sen iyiye bile almışsın. neden bu kadar sinirli davrnaıyo ki ekmek almıyosunuz yada makarna ne biliyim.
beyaz eşya kaliteli olmalı ki senelerce kullan. haksızlık yapmış bence nişanlınız...

oldukça makul fiyata almışsınız ama bence düğün stresine girmiş normaldir insan geriliyor o süreçlerde

hee tabi gözün yükseklerde vs demesi ileridede herhangi bir şey aldıgınızda sanki onlar içinde diyecekmiş gibime geliyor ama inşallah ileridede bu tarz söylemlerde bulunmaz.bunlar insanı çok incitir ve ne yazık ki iter!

Evli ya da nişanlı değilim. Fakat kardeşimden gördüğüm kadarı ile söylüyorum. Başlarda böyle yapanlar evlenince de aynı şekilde kalıyor. Sana düzgünce söylese "durumumuza göre alalım benim param yetmeyecek" vs onda bir sorun olmazdı fakat gözün yükseklerde vs demesi konuyu nereden nereye getirmiş.
Bence nişanlınla konuş evlendikten sonra böyle problemler yaşamamak adına.

olmaz mı :) eşimle koltuk takımı yüzünden birbirimize girmiştik kaç gün küstük 3500 tl lik koltuk takıma almam diye tepinmişti resmen :))) sonrasında 2000 tl lik takım aldırabildim neyse bunada şükür :) fazla takılma zamanla düzeliyor bazı şeyler :)

Banada pahalı geldi iki makinaya 4700 verdiysen tanesi 2350 ye gelir ve gerçekten çok pahalı ama sanırım maddi durumun iyi ve aldırmıyorsun ama sanırım nişanlın aynı fikirde değil sorun sadece buda değil bence farklı düşünüyor olmanız sorun

nişan da zaten ne demek; tanımak demek değerlendirmek demek bir yola baş koyduğunun göstergesi fakat o yola devam edeceğinin garantisi demek değil demek . . .

nişanlımı çok seviyorum çok iyi biri demişsiniz lakin erkeğin cimrisi gerçekten hiç çekilmez kadına kendisini çok değersiz hissettiren bir duygu bence diğer harcamalarınızda mesela giyim yemek eğlence vs bunları gözden geçirin sadece eşya ve ev düzmek konusunda bu hassasiyetteyse tabi ki tölare edilebilir fakat bu bir yaşam sitiliyse sizin için üzülürüm . . .

mutluluklar . . .​

yok canım iki makinaya değil 3 makinaya okadar para verdik...nişanlım biraz farklı düşünüyor işte..üstelik bunlarıkdv indirimiyle aldık hepsi siemens almışken iyi bir şey olsun dedim ama işte başıma bunlar geldişimdi mobilya almaya korkuyorum...

yok canım yeme içme konusunda çok bonkördür giysidede öyle istediğimi alır hiç para gözetmez yoksa bende çekemezdim cimri olsa zaten..6 yıldır birlikteyiz çok şükür kötü bir özelliğini görmedim daha..bu eşya konusundada çok stres yaptı alışverişten pek hoşlanmıyo birde bu evlilik hazırlık süreci erkeklerde farklı bir etki uyandırıyo sanırım...

Valla benim bi arkadaşım 2009 yılında evlenirken yapadıgı çirkeflik kalmadı.3.500 TL ye sırf buzdolabı aldırdı.Ağlamalar,yüzük atmalar.İstediğinide yaptırdı.Niaşnlınız haline şükretsin bende araştırıyorum gayet makul ha daha ucuzuda olabilir belki ama bir kere alıp yıllarca kulanmak varken.Kaliteyiyse bu tantana kapris neye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…