Beyaz eşyayı kız alıyor bazı yerlerde ondan mı takıldı acaba nişanlınız?
Siz çalışıyor musunuz?
sizi çok iyi anlayabiliyorum benim eşim de sizin nişanlınız gibi beni deli ediyor.12 yıl kullandım koltuk takımını bütün üzerindeki kumaşlar döküldü,mutfak sandalyelerimin sırt dayanak kısımları kırıldı değiştirelim dediğimde ben rahatsız olmuyorum bunlarda da oturuluyor lüksü çok seviyorsun diyordu tamir ettirelim diyordum ona da yeni kadar para gider diyordu çoçuklar sandalyeden düşünce değiştirdi ama benimki benden gitti ne heves kaldı ne sevinç sadece eşya ile sınırlı değil tabi bu tartışmalar çocukların eğitiminde,sağlıkta.giyside herşeyde bi sorun çıkartır ben onun gönlü olacak diye akla karayı seçiyorum ömrümü yedi ömrümü.....
canım bence pahalı almışsın gerçekten. ama ben şuna takıldım niye ortak hesap yapıp ordan alıyosun ki. nişanlını niye karıştırıyorsun kendi alacaklarına. sonuçta kendi alcaklarını kendin ödeyeceksin onada susmak düşer. bende nişanlıyım yerinde olsam bende çok kırılırdım ama buna olanak verme bence.
çok uygun almışsınız bence... benimkide gecen biseyler begenmiş ve bu rakamların baya üstündeydi beni içim acıdı bu kadar vermeyelim diye ama beyaz esya sonucta malesef kalitelisini iyisini almak gerekiyor...
bendeki de dengesiz birazcık, bazen işin içinden cıkamıcak gibi olunca aman esya mesya yalan onemli olan sensin ne gerek var böle herseyin en iyisine gitmeye diyo, ben de öle askım bize bi tabak bi yatak yeter dimi diyiorum gulusyoruz...
napalım, eninde sonunda kısmetimize ne dusurse onu alıcaz oyle yapıcaz bu dugunu değil mi? yıpratmayın birbirinizi yok yere ama illaki oluyor tabi stres yükünden dolayı
sorunuza cevabende evet gerçekten zor yani eğer herşeyi kendi başınıza yapmaya çalışıyorsanız ve astronomik ücretler kazanmıyorsanız kendi yağınızda kavrularak evlenmek zor, ama tartışıp birbirimizi kırarak bu süreci daha da zorlaştırmanın alemi yok kadınlar işini bilir... şakaya vurun iki tatlı söz naz niyaz bitti gitti
bu erkekler aynı şekilde programlanmış olmalı onlara göre eşya eşyadır okadar..ya ben mi çok abartıyorum diyorum ama nice kızlar var benim beyaz eşyaya verdiğim parayı bir koltuk takımına veriyolar...ya ben bu kadar mı kötüyüm bilemiyorum...
evlenmek gerçekten çok zormuş..ben 4700 lük beyaz eşya beğendim d,ye gözüm yükseklerde oldu..şimdide mobilyada falan bir oturma odasına 5000 falan vereceğimizi söylüyo..mobilya araştırması yaparken 3000 küsürlük bir koltuk takımı beğenmiştim hatta o da beğenmişti.ama neymiş daha uygununu alırız dememişim falan filan..ki ben o koltuk takımını alalım dememiştim sadece beğenmiştim..ben de çalışıyorum çok şükür birlikte parabiriktirip alıyoruz ortaklaşa durumumuz öyle çok kötü alamıcak durumda falan değilizki..hep ön yargılı bana karşı..herşey burnumdan geldi artık..eşyasınıda kendi alsın herşeyini kendi yapsın bıktım artık burnumdan getirmesinden..daha almadığım gelinliğe bile laf ediyo onuda bir kere giyicem diyip 1200 lük bişey alırsın diyo..çok seviyorum nişanlımı cimri bir insan da değildir hiç aslında ama bu eşya konusunda acayip takıntısı var...sonuçta bir kere alınacak güzel şeyler bunlar neden hep böyle burnumdan geliyo bilmiyorum abartıya kaçsam yine anlarım ama
mayısta kısmetse evleniyorum...bikaç gün önce nişanlımla beyaz eşyalarımızı aldık..buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinası 4700 tuttu..bu miktarın 2 bin kadarını falan ben vermiştim yani ortak hesabımız vardı ordan aldık..ama neymiş gözüm yükseklerdeymiş daha makul fiyata alabilirmişim yok onun istedikleri olmamışta yıldırma politikası uyguluyomuşum..aldırana kadar okadar kavga etti benle ve aldık..yok iyi oldu falan dedi şimdi hala aynı konuda yine beyaz eşya konusu açıldı daha uygun olabilirmiş..bıktım artık ya burnumdan geldi..şişmdiden eşya konusunda böyleyse sonra nolur bilmiyorum..ne heves kaldı bende ne bişey sıkıldım artık ya..böyle sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
evlenmek gerçekten çok zormuş..ben 4700 lük beyaz eşya beğendim d,ye gözüm yükseklerde oldu..şimdide mobilyada falan bir oturma odasına 5000 falan vereceğimizi söylüyo..mobilya araştırması yaparken 3000 küsürlük bir koltuk takımı beğenmiştim hatta o da beğenmişti.ama neymiş daha uygununu alırız dememişim falan filan..ki ben o koltuk takımını alalım dememiştim sadece beğenmiştim..ben de çalışıyorum çok şükür birlikte parabiriktirip alıyoruz ortaklaşa durumumuz öyle çok kötü alamıcak durumda falan değilizki..hep ön yargılı bana karşı..herşey burnumdan geldi artık..eşyasınıda kendi alsın herşeyini kendi yapsın bıktım artık burnumdan getirmesinden..daha almadığım gelinliğe bile laf ediyo onuda bir kere giyicem diyip 1200 lük bişey alırsın diyo..çok seviyorum nişanlımı cimri bir insan da değildir hiç aslında ama bu eşya konusunda acayip takıntısı var...sonuçta bir kere alınacak güzel şeyler bunlar neden hep böyle burnumdan geliyo bilmiyorum abartıya kaçsam yine anlarım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?