evlenmek için ablayı beklemek

evlenmek istemediği için değil ablasına çok düşkün olduğu için söylüyor. beni çok sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum. ama ailesine ve özellikle ablasına çok düşkün. o üzülür diye ödü kopuyor.
Ömür boyu ablasinin nazini cekmeye hevesliysen bu adamda israrci olabilirsin ben boyle sacma sey duymadim evlenirse ablasi üzülürmüş. Sana da hayret ettik bu laflarda mantikli bir yan bulabildiysen bravo

Yuh be abi abla beklenir mi hiç. Kısmet geldiyse evlenin gitsin ayol. Üstelik yaşları da çok genç sayılmaz.yani evlenme ihtimalleri düşer. Olan size olur. Bence adamın yanlış yapıyor bacım. Abla abi bekleyeceksem ben kuruyup giderim de. Aaa olur mu hiç canım öyle.

merhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.

zaten böyle bir sıkıntımız vardı şimdi de başka bir dert çıktı. ben bir iki sene içinde evlenmek istiyordum ilk günden bile bunu söylemiştim. niyetim bu yöndeydi. o da bunu söylüyordu ama şimdi farklı konuşmaya başladı. sevgilimin 37 - 36 yaşında ablası ve abisi var. şimdi evlenirsek ablam ve annem çok üzülür 3 4 sene bekleyelim diyor. ablam evlendikten sonra evleniriz veya 30 yaşımızı geçince artık 30u geçtik diye evleniriz üzülmezler diyor.
bu bana çok saçma geldi. ablasının evlenip evlenmeyeceği meçhul, aday yok. ama ayrılmak istemiyorum. çok severken böyle bir sebeple ayrılınır mı? ayrılsam çok pişman olurum diye düşünüyorum hem 3 sene zaten belki aynı şehire bile taşınamam. ama diğer yandan da 3 4 sene sonunda yok olmadı dersek yaşım 30u geçecek. ben evlenip çocuğum olmasını istiyordum. zaten geç kaldım diye düşünüyorum bir şeyler için bir de böyle bir sebeple beklemek bilemiyorum.

siz ne düşünürdünüz benim durumumda ne yapardınız?
Belki ablası hiç evlenemiycek bu işin arkasın da başka birşey var bence

merhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.

zaten böyle bir sıkıntımız vardı şimdi de başka bir dert çıktı. ben bir iki sene içinde evlenmek istiyordum ilk günden bile bunu söylemiştim. niyetim bu yöndeydi. o da bunu söylüyordu ama şimdi farklı konuşmaya başladı. sevgilimin 37 - 36 yaşında ablası ve abisi var. şimdi evlenirsek ablam ve annem çok üzülür 3 4 sene bekleyelim diyor. ablam evlendikten sonra evleniriz veya 30 yaşımızı geçince artık 30u geçtik diye evleniriz üzülmezler diyor.
bu bana çok saçma geldi. ablasının evlenip evlenmeyeceği meçhul, aday yok. ama ayrılmak istemiyorum. çok severken böyle bir sebeple ayrılınır mı? ayrılsam çok pişman olurum diye düşünüyorum hem 3 sene zaten belki aynı şehire bile taşınamam. ama diğer yandan da 3 4 sene sonunda yok olmadı dersek yaşım 30u geçecek. ben evlenip çocuğum olmasını istiyordum. zaten geç kaldım diye düşünüyorum bir şeyler için bir de böyle bir sebeple beklemek bilemiyorum.

Cok sacma ana kuzusu belli ki yok yakinken birak

evlenmek istemediği için değil ablasına çok düşkün olduğu için söylüyor. beni çok sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum. ama ailesine ve özellikle ablasına çok düşkün. o üzülür diye ödü kopuyor.
böyle bir adamla evlenme zaten bence senle evlenmeyi düşünüp kendi ailesine daha düşkün olması gerekiyor artık şu ezberden beni çok seviyorlar beni benden alıyor ya seven adam bekleyebilir mi istediği kadar düşkün olsun ablasına ne saçma şey elalemin kızı için ben istediğim zaman evlenemiycem ne güzel memleket valla

birilerini ikna ediyor olmak çok küçültücü. annesini ablasını ikna filan etmek istemiyorum bu çok aşağılayıcı bir şey geliyor bana.

ayrılmaktan korkuyorum, aşık oldum sanırım ve vazgeçmek o kadar zor geliyor ki.
6 aylık adamdan ne olur ya hem başka şehirdeymiş gözden ırak olan gönülden nasıl ırak olmaz ya benim aklım şu şehirlerarası ilişkileri hiç almıyor 6 aydır tanıdığın adama güvenme yalan söylediği çok açık ve net çok eminim bundan

Öyle şey mi olur herkesin hayatı, hayat şartları farklı. Benim kızkardeşim de evlendi çocuğu bile var şimdi. İnsanlar ay nasıl izin verdin senden önce evlenmesine diye bomboş sorular sordu sırayla değil bu işler öyle gerekti öyle oldu dedim geçtim. Konuşun sevgilinizle bu iş böyle olmaz.

Canim ruh hastasi gorumce vakasi var gibi.
Durduk yere, abla bir ariza yapmiyorsa kardesin evlenmesi sorun olmaz normal bir ailede. Sen su ablayi bir yakindan tani derim ben

Klasik evlenmekten kaçan erkek yalanı... ha sen hala ablasını çok seviyor üzülmesin diye evlenmek istemiyor yalanına inanmak istersen de bizim yapabilecek bir şeyimiz yok :işsiz: çok seviyorsan bekle madem

Çok mantıksız. Hadi ablasının hayatında biri olsa, sizden önce evlilik kararı almış olsalar belki şöyle diyebilir.. Onların düğün nişan masrafı olacak o borç biraz hafifleyene kadar ben diyemem ben de evlencem diye o yüzden biz bkaç yıl daha bekleyelim. Ama ortada fol yok yumurta yok 30 dan sonra evlenirsek üzülmez çok saçma geldi. Ki uzaktayız diyosunuz, yaşınızda evliliğe uygun seven adam yanında yakınında ister, bi an önce karım olsun ayrı durmayalım der. Bence sorumluluğa hazır değil bahane uyduruyor.

Gelişmeleri aktarayim. Bu başlığı açtığım gün ayrıldım ama ertesi gün barıştık ben evlilik düşüncesini rafa kaldırdım. Ama o benden soğumuş. Evet ondan ayrıldığım için sevgisi azalmış birden ve soğumuş. Sen biraz kafanı dinle en iyisi dedim kapattık telefonu.

Çok üzgünüm. Hiç mutlu olmuyorum hep böyle sorun çıkıyor:(

Nurtopu gibi görümce sorununuz olmuş. Kimse ailesinden biri üzülsün istemez ama bununki bağımlı kişilik. Flört bunları görebilmek için güzel bir dönem. Yavaş yavaş yol verin.

Bacım daha 6 ay olmus 6 yıl değil
Ancak beni cok seviyor bana cok düşkün ama annesi ve ablasına da düşkün diyorsun
Ablası üzülmesin diye senide ilgilendiren planlar yapabiliyor ama sen üzülme diye düşünmüyor hiç
Sen bence 3 yıl beklemeyi ablasından önce evlenmeyi değil adamın hayatındaki yerini bi sorgula derim

Ben o kadar bekleyemem 1 sene içinde herşey olup bitecekse d3vam edelim yok eğer 3 4 sene kardeşlerini beklemek şartsa senin icin hakkında hayırlısı olsun der ve giderdim. Zaten beni çok seviyorsa ben bu resti çektikten sonra koşa koşa gelir diye düşünüyorum. Gelmezse de uğurlar olsun

Hayırlısı olsun altı aylık ilişkide evlilik düşüncesi biraz erken ama erkek arkadaşınızda baştan bak ben 3-4 sene bekleyeceğim ablamın evlenmesini demesi abes olmuş zira çünkü dediği süre makul bir süre değil. Bahanesi ise hiç geçerli bir bahane değil. Ama bence bu kadar üzülmeyin böyle bir olayda hemen sevgim bitti diyorsa çokta gerçek değilmiş duyguları. İyi tarafından bakın ya yıllarca bekleyip hala evlenmediğinizde böyle bırakılsanız çok kötü hissedersiniz bence yol verin gitsin.

Ben o kadar bekleyemem 1 sene içinde herşey olup bitecekse d3vam edelim yok eğer 3 4 sene kardeşlerini beklemek şartsa senin icin hakkında hayırlısı olsun der ve giderdim. Zaten beni çok seviyorsa ben bu resti çektikten sonra koşa koşa gelir diye düşünüyorum. Gelmezse de uğurlar olsun

Işte ayrıldıktan sonra çok pişman olmuş böyle olacağını bilse hiç teklif etmezmiş beklemeyi güya ama çok soğuk davranmaya devam etti sebepsiz şekilde. Hemen vazgeçtiğim için soğumuş.

Yani 6 ayda evlilik düşünmek pek sağlıklı olmayabilir aslında en azından 1sene daha görüşmeniz daha iyi olur gibi.
Ayrıca ne alakası var abla ile? Benden 5 yaş büyük ablamdan 2,5 sene önce evlendim. Ablam evleniyoken ben hamileydim.

Back
X