evlenmek için ablayı beklemek

Işte ayrıldıktan sonra çok pişman olmuş böyle olacağını bilse hiç teklif etmezmiş beklemeyi güya ama çok soğuk davranmaya devam etti sebepsiz şekilde. Hemen vazgeçtiğim için soğumuş.
Sogumak oyle kolay sey değil gerçek sevene. Sevdgm adam bana bi ton yalanlar dedi beni çok üzdü zamanında ben çok kırıldım üzüldüm güvenemedim bi dönem belki ama sevgim hic azalmadı soğumadm çünkü kalpten seven insan öyle hemen soğumaz. Bıraksın bu işleri evlenmeye niyeti yok sen beklemem diyince de soğuyor uyaniga bak.. Sende de ki ablanları bekleme fikride bende soğuma yaptı sana karşı diye. Mesleği elinde akıllı bir kadınsın koy ağırlığını Allah aşkına. Yazdigin konuyu bir de başkası yazmış gbi sen oku bir yorum yap kendine

Gerçekten seven adam yanında olmak için herşeyi yapar. Yok abim üzülür yok ablam kırılır bunlar boş bahane. Bence ayrıl gerçekten seviyorsa peşinden gelir. Gelmezse de üzülme uç seneni boşa harcamamış olursun.

Bir insanın başka birinin mutluluğu için kendi mutluluğunu ertelemesi çok anlamsız geliyor abisi ablası üzülmesin ama kendi hayatı ne olacak?

Çok net söylüyorum beklemezdim, yoluma da farklı adaylarla devam ederdim. Belirsiz birşeyi beklemek insan hayatında sadece zaman kaybıdır.

merhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.

zaten böyle bir sıkıntımız vardı şimdi de başka bir dert çıktı. ben bir iki sene içinde evlenmek istiyordum ilk günden bile bunu söylemiştim. niyetim bu yöndeydi. o da bunu söylüyordu ama şimdi farklı konuşmaya başladı. sevgilimin 37 - 36 yaşında ablası ve abisi var. şimdi evlenirsek ablam ve annem çok üzülür 3 4 sene bekleyelim diyor. ablam evlendikten sonra evleniriz veya 30 yaşımızı geçince artık 30u geçtik diye evleniriz üzülmezler diyor.
bu bana çok saçma geldi. ablasının evlenip evlenmeyeceği meçhul, aday yok. ama ayrılmak istemiyorum. çok severken böyle bir sebeple ayrılınır mı? ayrılsam çok pişman olurum diye düşünüyorum hem 3 sene zaten belki aynı şehire bile taşınamam. ama diğer yandan da 3 4 sene sonunda yok olmadı dersek yaşım 30u geçecek. ben evlenip çocuğum olmasını istiyordum. zaten geç kaldım diye düşünüyorum bir şeyler için bir de böyle bir sebeple beklemek bilemiyorum.

siz ne düşünürdünüz benim durumumda ne yapardınız?

Kendisi evlilikten korkuyor olabilir. Ondan hayli büyük ve evlenmemiş iki kardeş evin içinde evlilikle ilgili pekte olumlu konuşmuyor olabilirler belkide. Tabiki herkesin korkuları olabilir evlilikle ilgili.. Bununla ilgili konuşabilirsiniz belki? Siz de korkularınızı açarsınız konu ile ilgili , samimi olarak konuşsanız konu ile ilgili beraberce aşarsınız belki birşeyleri..

sakın hayatınızı 6 aylık uzaktan yürüttüğünüz adam için değiştirmeyin.her dediğine de inanmayın.neler okuyoruz.ablasına bu kadar evlilik erteleyecek kadar körü körüne bağlı bir insandan ben soğurum.sen yarın evlensen bu adamla ertesi gün ablası hakkında burda konu açmaya başlarsın.ablasına sormadan eve ekmek almaz bu tip.zaten gerçekten aşık olsa böyle bir zırva cümle kurmazdı.sen yoluna bak.

evlenmek istemediği için değil ablasına çok düşkün olduğu için söylüyor. beni çok sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum. ama ailesine ve özellikle ablasına çok düşkün. o üzülür diye ödü kopuyor.
Eyvah o zaman düşkünse. Evlenseniz abladan dolayı çok tartışma yaşanır

evlenmezlerse de 3 4 yıl bekleyince üzülmezler diyor. yani evlenmeseler bile 30u geçince evleniriz bekledik sonuçta diye üzülmezlermiş.

Üzülürlerse üzülsünler ya, ölüm yok ya ucunda. Saçmalığın daniskası resmen. Onlar üzülmesin diye sen üzül daha neler!!! Mantiga bak! Ustelik ayni sehirde bile yasamiyosunuz, yasasaniz hadi neyse diycem. Yapma böyle bir fedakarlık, çok saçma.
.

Back
X