- 21 Ocak 2018
- 8.568
- 21.263
- 348
- 32
- Konu Sahibi Comewithmeplease
-
Ömür boyu ablasinin nazini cekmeye hevesliysen bu adamda israrci olabilirsin ben boyle sacma sey duymadim evlenirse ablasi üzülürmüş. Sana da hayret ettik bu laflarda mantikli bir yan bulabildiysen bravoevlenmek istemediği için değil ablasına çok düşkün olduğu için söylüyor. beni çok sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum. ama ailesine ve özellikle ablasına çok düşkün. o üzülür diye ödü kopuyor.
evlenmezlerse de 3 4 yıl bekleyince üzülmezler diyor. yani evlenmeseler bile 30u geçince evleniriz bekledik sonuçta diye üzülmezlermiş.
Belki ablası hiç evlenemiycek bu işin arkasın da başka birşey var bencemerhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.
zaten böyle bir sıkıntımız vardı şimdi de başka bir dert çıktı. ben bir iki sene içinde evlenmek istiyordum ilk günden bile bunu söylemiştim. niyetim bu yöndeydi. o da bunu söylüyordu ama şimdi farklı konuşmaya başladı. sevgilimin 37 - 36 yaşında ablası ve abisi var. şimdi evlenirsek ablam ve annem çok üzülür 3 4 sene bekleyelim diyor. ablam evlendikten sonra evleniriz veya 30 yaşımızı geçince artık 30u geçtik diye evleniriz üzülmezler diyor.
bu bana çok saçma geldi. ablasının evlenip evlenmeyeceği meçhul, aday yok. ama ayrılmak istemiyorum. çok severken böyle bir sebeple ayrılınır mı? ayrılsam çok pişman olurum diye düşünüyorum hem 3 sene zaten belki aynı şehire bile taşınamam. ama diğer yandan da 3 4 sene sonunda yok olmadı dersek yaşım 30u geçecek. ben evlenip çocuğum olmasını istiyordum. zaten geç kaldım diye düşünüyorum bir şeyler için bir de böyle bir sebeple beklemek bilemiyorum.
siz ne düşünürdünüz benim durumumda ne yapardınız?
Cok sacma ana kuzusu belli ki yok yakinken birakmerhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.
zaten böyle bir sıkıntımız vardı şimdi de başka bir dert çıktı. ben bir iki sene içinde evlenmek istiyordum ilk günden bile bunu söylemiştim. niyetim bu yöndeydi. o da bunu söylüyordu ama şimdi farklı konuşmaya başladı. sevgilimin 37 - 36 yaşında ablası ve abisi var. şimdi evlenirsek ablam ve annem çok üzülür 3 4 sene bekleyelim diyor. ablam evlendikten sonra evleniriz veya 30 yaşımızı geçince artık 30u geçtik diye evleniriz üzülmezler diyor.
bu bana çok saçma geldi. ablasının evlenip evlenmeyeceği meçhul, aday yok. ama ayrılmak istemiyorum. çok severken böyle bir sebeple ayrılınır mı? ayrılsam çok pişman olurum diye düşünüyorum hem 3 sene zaten belki aynı şehire bile taşınamam. ama diğer yandan da 3 4 sene sonunda yok olmadı dersek yaşım 30u geçecek. ben evlenip çocuğum olmasını istiyordum. zaten geç kaldım diye düşünüyorum bir şeyler için bir de böyle bir sebeple beklemek bilemiyorum.
böyle bir adamla evlenme zaten bence senle evlenmeyi düşünüp kendi ailesine daha düşkün olması gerekiyor artık şu ezberden beni çok seviyorlar beni benden alıyor ya seven adam bekleyebilir mi istediği kadar düşkün olsun ablasına ne saçma şey elalemin kızı için ben istediğim zaman evlenemiycem ne güzel memleket vallaevlenmek istemediği için değil ablasına çok düşkün olduğu için söylüyor. beni çok sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum. ama ailesine ve özellikle ablasına çok düşkün. o üzülür diye ödü kopuyor.
6 aylık adamdan ne olur ya hem başka şehirdeymiş gözden ırak olan gönülden nasıl ırak olmaz ya benim aklım şu şehirlerarası ilişkileri hiç almıyor 6 aydır tanıdığın adama güvenme yalan söylediği çok açık ve net çok eminim bundanbirilerini ikna ediyor olmak çok küçültücü. annesini ablasını ikna filan etmek istemiyorum bu çok aşağılayıcı bir şey geliyor bana.
ayrılmaktan korkuyorum, aşık oldum sanırım ve vazgeçmek o kadar zor geliyor ki.
Nurtopu gibi görümce sorununuz olmuş. Kimse ailesinden biri üzülsün istemez ama bununki bağımlı kişilik. Flört bunları görebilmek için güzel bir dönem. Yavaş yavaş yol verin.evlenmek istemediği için değil ablasına çok düşkün olduğu için söylüyor. beni çok sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum. ama ailesine ve özellikle ablasına çok düşkün. o üzülür diye ödü kopuyor.
Ben o kadar bekleyemem 1 sene içinde herşey olup bitecekse d3vam edelim yok eğer 3 4 sene kardeşlerini beklemek şartsa senin icin hakkında hayırlısı olsun der ve giderdim. Zaten beni çok seviyorsa ben bu resti çektikten sonra koşa koşa gelir diye düşünüyorum. Gelmezse de uğurlar olsunmerhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.
Ben o kadar bekleyemem 1 sene içinde herşey olup bitecekse d3vam edelim yok eğer 3 4 sene kardeşlerini beklemek şartsa senin icin hakkında hayırlısı olsun der ve giderdim. Zaten beni çok seviyorsa ben bu resti çektikten sonra koşa koşa gelir diye düşünüyorum. Gelmezse de uğurlar olsun
Yani 6 ayda evlilik düşünmek pek sağlıklı olmayabilir aslında en azından 1sene daha görüşmeniz daha iyi olur gibi.merhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye çalışıyor yaşadığım yere. birbirimizi çok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni çok üzüyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. mühendisiz ikimiz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?