Olay adamda bitmiyor üzgünüm , yani daha önceki flört ettiğim insanların bir çoğu da bir lafıma bakıyordu evlenmek için gel gör ki ilişkide o güveni bulamadım. Ne evliliği yaaa ben daha çocuğum diye geçiştirdim zaten devamı da gelmedi bir müddet sonra ayrıldım. Hiçbir ilişkiye evlilik niyeti ile başlamadım, hele eşimle hiç.
Gel gör ki ilişkinin gidişatı belirliyor , eşimi çok tanımıyordum büyük risk aldım ki evliliğimin ilk 3 yılı facia gibi geçti. Giderek uyum arttı tartışmalar azaldı falan. Hani benim evliliğim ve evlenme şeklim pek örnek olacak bir evlilik de değil örnek de almayın, sürpriz yumurta alıp balayında açmış gibi olmuştum
Flört ederken ne zaman evleniriz sence gibi sorular çok itici. Yani iki tarafın da buna niyeti olsa zaten bu sorulmaz. Benim için 6 ay erken diyen biri üzgünüm ama size karşı büyük hisler beslemiyor gibi. Yada kafasında çok fazla soru işareti var. Benim geçiştirdiğim insanlarda durum buydu çünkü. Bence evlilik fikrini aklınızdan çıkarıp ilişkinizi ona göre yaşayın. İlişki yaşamaya karşıyım diyorsanız da görücü usulü, tek amacın evlilik olduğu tarz tanıştırılmalardan deneyin.