• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için acele ediyorum

Her neyse burda 1 günde evlilik kararı alıp 1,5 ayda nikah masasına oturanlar yorum yapmasın bence sizde 1 sene kuru kuru cıkıp sizinle hayal kurmayan bir adamla sadece keyfını cıkar dedıgınız bir süre öylesine bir flört yaşasaydınız bence bunları sizde beklerdiniz. Gidişat belirliyor diyorsunuz da sizde giriş olmamış ki gidişat olsun hangi gidişat? İlk gün evlilik kararı alınan gidişat mı:) komik olmayın.
Karsılıklı dedıgınız duygular bızde de karsılıklı tek taraflı aşk yasamıyorum zaten emin olma konusuna gelincede 1 ayda da kimse emin olamaz siz kumar oynamışsınız gözü kara olan göze alır ya da bahsettiğim kişi gibi agır topsa 40 yasındaki hiç evlenmemiş ablası gibi oyalana oyalana onun yolundan gider o da onun tercıhı.

Normal bulmayanlar da hep evli nedense. :KK70:

Pardon ama onlar nisanlanmak icin daha cok bekliyordu. :deli:

Ben evlenecegim insani bulayim, yildirim nikahiyla evlenirim. Gun mu sayicam bir de. :KK8:

Aslinda tam da niyetini belirtmen gerekiyor ki , adamin niyetini anlayasin. :KK66:

1 günde evlenme kararı alıp 1,5 ayda nikah masasına oturanlar gelmiş sayfamda bana ders verip egosunu tatmin ediyor. Aaa pardon siz aşık olunası, tapılası doğa üstü varlıklarsınız çünkü gelmiş burda kendinizden çok güzel bişey yapmış gibi örnekler veriyosunuz. Zaten doğru düzgün bişey yapmadıgını mantıksızca kumar oynayıp karambole evlilik yaptıgınızı kendiniz itiraf ediyosunuz. Benim pazarlık yapıp aaa bak beceriksiz kapasitesiz dercesine üstü kapalı yaptıgınız yorumlarınızıda kendınıze saklayın sizden gelecek akla ve teselliye ihtiyacım yok şahsen sizin aldığınız adamlarla benim kocam diyebilecegin tiplerin arasında biraz kültür farkı oldugunu düşünüyorum. 1 günde karar verip önüme atlayacak erkek neyin kafasını yaşıyo onuda bi düşünürüm doğal olarak. genelde benim çok alt sevıyemde oluyor çünkü Şimdi sessizce sayfadan kapıyı çekerek ayrılın kocalarınıza sarılıp uyuyun hadi kendince çok şanslı tapılası duayen varlıklar :KK70:

Son düzenleme:
1 günde evlenme kararı alıp 1,5 ayda nikah masasına oturanlar gelmiş sayfamda bana ders verip egosunu tatmin ediyor. Aaa pardon siz aşık olunası, tapılası doğa üstü varlıklarsınız çünkü gelmiş burda kendinizden çok güzel bişey yapmış gibi örnekler veriyosunuz. Zaten doğru düzgün bişey yapmadıgını mantıksızca kumar oynayıp karambole evlilik yaptıgınızı kendiniz itiraf ediyosunuz. Benim pazarlık yapıp aaa bak beceriksiz kapasitesiz dercesine üstü kapalı yaptıgınız yorumlarınızıda kendınıze saklayın sizden gelecek akla ve teselliye ihtiyacım yok şahsen sizin aldığınız adamlarla benim kocam diyebilecegin tiplerin arasında biraz kültür farkı oldugunu düşünüyorum. 1 günde karar verip önüme atlayacak erkek neyin kafasını yaşıyo onuda bi düşünürüm doğal olarak. genelde benim çok alt sevıyemde oluyor çünkü Şimdi sessizce sayfadan kapıyı çekerek ayrılın kocalarınıza sarılıp uyuyun hadi kendince çok şanslı tapılası duayen varlıklar :KK70:

Sen su konuyu kapattir artik...

1 günde evlenme kararı alıp 1,5 ayda nikah masasına oturanlar gelmiş sayfamda bana ders verip egosunu tatmin ediyor. Aaa pardon siz aşık olunası, tapılası doğa üstü varlıklarsınız çünkü gelmiş burda kendinizden çok güzel bişey yapmış gibi örnekler veriyosunuz. Zaten doğru düzgün bişey yapmadıgını mantıksızca kumar otnayıp karambole evlilik yaptıgınızı kendiniz itiraf edip benim pazarlık yapıp aaa bak beceriksiz kapasitesiz dercesine üstü kapalı yaptıgınız yorumlarıda kendınıze saklayın sizden gelecek akla çok ihtiyacımda yok şahsen zira sizin aldığınız adamlarla benim kocam diyebilecegin tiplerin arasında biraz fark oldıgunu düşünüyorum. 1 günde karar verip önüme atlayacaklar genelde benim çok alt sevıyemde oluyor çünkü bilmem anlatabildim mi? Şimdi sessizce sayfadan kapıyı çekerek ayrılın kocalarınızın kı..na sarılıp uyuyun hadi kendince çok şanslı tapılası duayen varlıklar :KK70:

uuU baya kızmış. Karşılıksız aşk yaşıyorsunuz demedim evlilik için düşünceleriniz karşılıksız dedim. Siz ona göre acele edıyorsunuz ama o emin değil ki zaman istiyor. Bunun için pazarlık yapmak yerine bekleyin dedik ve evet gidişat önemli. Her ciddi diye başlanılan ilişki evlilikle bitmiyor ki.
Hızlı evlenmiş olmam önüme ilk gelene yapıştığım anlamına gelmiyor. Önüme ilk çıkana yapışsam eşimle tanışmamış olurdum. Tamam sen çoook bekle seninki kusursuz evlilik olur. :) Kusursuz evlilik diye bısey yok. Her evlilikte tartışmalar yaşanıyor. Bizde yaşadık hatta eşimden çok ailesıyle problemler yaşadım özellikle 1-2 sene. Adam 3 sene görüşseydim ailesıyle problem yasamacagımın garantisi mi olcaktı? Senin önüne atlayanlar genelde alt seviyen olabılır o senin sorunun.

ahahha sen neye dellendin datlım böyle? valla benim kocam çok tatlıdır birtanedir hem karizmatik hem kültürlüdür diye şimdi s.dk yarışlarına elbette girmeyeceğim ki zaten yok böyle iddialarım. ama şu doğru gözümüz kör aşık olarak evlendik. oturup matematiksel hesaplar yaparak tanıştıktan 12 ay sonra sözlensek 21 ay sonra nişanlansak nasıl olur canım gibi saçma muhabbetlere girmedik :kusmuk: ayrı şehirlerde idik ve bir araya gelebilmemizin tek yolu evlilik idi , biz de o aşkla gözümüz kör bir şekilde evlendik. hala diyorum iyi yaptık süper oldu diyemiyorum bile , ama nedense sen bekarlığı pek bir olumsuz faktör olarak algılamışsın ki evlendik demeyi nispet sayar olmuşsun :)

bence biraz uzaklaş evlilik konusundan, psikolojini açıkçası pek iyi görmedim.....o_O

Merhabalar 30 yaşında bekarım hiç evlilik ya da nişan durumum olmadı. Şimdi 1 aydır hayatımda bi insan var 33 yaşında maddi durumu ve kariyeri gayet iyi sessiz sakin ana kuzusu tipli biri :) İlişkiye başlarken ciddi konuşarak başladık Kuzenlerim ve arkadaşlarım tanışıp bir kaç ay sonra nişanlandılar. Sonuç olarak nişanlıykende insan birbirini tanımaya devam ediyor. Erkek arkadaşıma sence nişanlanmak için 6 ay nasıl bi süre dedim. Bence erken dedi 1 seneden falan bahseder gibi oldu.bana göre erken değil dedim. Suratımı astım 1 2 gün haliyle tadım kaçtı 30 yaşında biri için 1 sene flort dönemi bence gereksiz uzun bi süre. Sonra surat asıp konuyu açıncada bunun için süre vermek için şimdi erken 6 ay da olur 1 sene de olur vs hem adı konduktan sonra o iş fazla uzamaz dedi. Bende esas o zaman insanın zamana ihtiyacı oluyo eksik gediklerini hazırlamak için bunlar sevgiliyken yapılamayacagına göre her şeyin o zaman yapılması gerekiyo dedim. Ben şehir dışındayım yakın olsak birbirimizi daha iyi tanırdık ayakları yaptı. Ama ilk ilişkiye başlarkende oda ciddi ve evlılık istedigını söylemişti evet istiyo olabilir ama çok cesaretsiz ve ezik şu an gözümde. Zaten uzun ilişki insanı değilim en son 2 sene evel çok sevdiğim insanla 1 sene çıktım bi daha da kimseyle uzun soluklu ilişkim olmadı olmasınıda istemiyorum zaten. Ben şimdi ne yapayım? o da haklı 1 ay da kimse kimseye bişey demez süreç için ama ne olur 4, 5 ay sona nişanlan tanımaya devam et sende 33 yaşına gelmişsin sonuçta bu kadar korkak ve cesaretsiz olunmasıda gözümden düşürüyo biraz onu gözü kara ve ne istediğini bilen biri ol dediğimde ben ne istediğimi biliyorum ama bu hassas bi konu deyip cevresindeki kötü örnekleri gösteriyo. Yani işim zor görünüyor ne önerirsiniz?
Ben esimle 9 martta tanismistim.1 mayista beni istemislerdi.sozlenmistk.nasip olunca oluyor bende 1 yil derdim esimi tanimadan once.ama dogru kiaiyi bulunca su akar yolunu bulur.stres yapma akisina birak nasip kismet

Ben esimle 9 martta tanismistim.1 mayista beni istemislerdi.sozlenmistk.nasip olunca oluyor bende 1 yil derdim esimi tanimadan once.ama dogru kiaiyi bulunca su akar yolunu bulur.stres yapma akisina birak nasip kismet
konu sahibi tanışıp hızlı bir şekilde evlenen insanları istemiyor sayfasında , gidelim buralardannnnn:KK75:

konu sahibi tanışıp hızlı bir şekilde evlenen insanları istemiyor sayfasında , gidelim buralardannnnn:KK75:
Ben onu anlatmak istemedim.evlenmem 14 ayi buldu.demek istedigim bende 1 yil tanimadan olmaz derken 2 ay dolmadan isi ciddiyete doktuk.dogru insan karsina cikinca oluyor kendiliginden.aceleci davranip baski kurmasina gerek yok

Back
X