Basiniz sagolsun oncelikle. Kardesiniz 20 yasindaymis kucuk degil ki kendisi. Zaten okuyordur kendi basinin caresine bakacak yasta. Babaniza gelince o da biliyor ki birgun nasilsa evleneceksiniz. Sonuna kadar zaten yaninda kalmayacaksiniz. Simdi dusuncesi zor olsa da, belki kendisi de yeniden evlenip yuva kurmak ister. Dusundugunuz gibi yapin, kisin isteme seneye de dugun.
öncelikle başınız sağolsun.evlilik kararı için önce birbirinizi yeterince tanıyın birbirinizden emin olun.şimdi he desek daha 1 sene var evliliğe demişsiniz.annenizin vefatından yeterince zaman geçmiş olacak.o konuda kafanızda bir şey kalmasın.erkek arkadaşınızın yaşı gelmiş artık istemekte haklı.kardeşiniz 20 yaşında küçük değil ki.babanızla ikisi beraber yaşayabilir.hatta istememe gibi bir durumları varsa ayrı ayrı da yaşayabilirler o konuda aklınız kalmasın.hem kendinizi sürece hazırlamak için hem sevgilinizin de gönlünü yapmak için isteme+söz yapabilirsiniz, bahar ya da yazın nişanı yaparsınız sonra evlenirsiniz hazırlıklar tamamlanınca.birkaç sene beklemeniz için bir sebep göremedim.Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımla 7 aydır beraberiz. Kendisi 32 yaşında ben 25. Ciddi düşünüyoruz, hatta şöyle ki artık birbirimizle geçirmediğimiz günler eziyet gibi geliyor bir arada yaşamak istiyoruz. Bir an önce evlensek konuşmaları yapmaya başladık. Bugün hazırlıklara başlasak en geç 1 sene içinde evleniriz. Ama şöyle bir sıkıntım var. Annemi 3.5 ay önce kaybettim, daha çok yeni... Kardeşim 20 yaşında, o ben babam yaşıyoruz. Evlensem onları bırakmış olacağım bunu düşününce kendimi kötü hissediyorum. Evlenmesem, evlenmek istediğim ilişkimi yıllarca bekletiyor olacağım. Erkek arkadaşımın yaşı da geldi yeterince - istiyor aile olmak çocuk sahibi olmak. Nasıl yapmalıyım sizce? Bir kaç sene daha beklemeli miyiz? Kış aylarında isteme yapılıp seneye kışın evlenilebilir mi?...
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımla 7 aydır beraberiz. Kendisi 32 yaşında ben 25. Ciddi düşünüyoruz, hatta şöyle ki artık birbirimizle geçirmediğimiz günler eziyet gibi geliyor bir arada yaşamak istiyoruz. Bir an önce evlensek konuşmaları yapmaya başladık. Bugün hazırlıklara başlasak en geç 1 sene içinde evleniriz. Ama şöyle bir sıkıntım var. Annemi 3.5 ay önce kaybettim, daha çok yeni... Kardeşim 20 yaşında, o ben babam yaşıyoruz. Evlensem onları bırakmış olacağım bunu düşününce kendimi kötü hissediyorum. Evlenmesem, evlenmek istediğim ilişkimi yıllarca bekletiyor olacağım. Erkek arkadaşımın yaşı da geldi yeterince - istiyor aile olmak çocuk sahibi olmak. Nasıl yapmalıyım sizce? Bir kaç sene daha beklemeli miyiz? Kış aylarında isteme yapılıp seneye kışın evlenilebilir mi?...
Kızlar merhaba,
Boşandınız mı peki, evli kalıp evlenme diyen insanların samimiyetine hiç inanmıyorum kusura bakmayınBaşlığa cevaben:
Hiçbir zaman.
Kusura bakmayın, sorunlu bir evlilik yaşayınca, insanın göğsüne "ev-len-me-yin" yazılı pankart asası geliyor.
Yalnız ben evlenmeyin dedim, boşanın demedim.Boşandınız mı peki, evli kalıp evlenme diyen insanların samimiyetine hiç inanmıyorum kusura bakmayın
Yani evlilik bu kadar kötü bişiyse neden evli kalıyorsunuz yanlış anlamayın sizi anlamak için sordumYalnız ben evlenmeyin dedim, boşanın demedim.
Sizi inandırmak için boşanayım ben en iyisi, bütün derdim sizi inandırmak.
Evlilik kötü diye genelleyemem, illa iyisi vardır ancak ben görmedim. Gördüğüm kadarıyla da pek içaçıcı değil, bu durumda evlenmeyin demek benim için normal. Zaten benim de ayrılığım yakın. bir daha evlen deseler üzerlerine kireç atarım.Yani evlilik bu kadar kötü bişiyse neden evli kalıyorsunuz yanlış anlamayın sizi anlamak için sordum
Evlilik güzel de Türk erkekleri cins burda okurken gözlerim kanıyo vallaEvlilik kötü diye genelleyemem, illa iyisi vardır ancak ben görmedim. Gördüğüm kadarıyla da pek içaçıcı değil, bu durumda evlenmeyin demek benim için normal. Zaten benim de ayrılığım yakın. bir daha evlen deseler üzerlerine kireç atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?