- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
Şurada bir kadın derdi okumadım ki "eşim harika, ailesi asla karışmaz bize saygı duyar. Çok mutluyum." diye.Evlilik güzel de Türk erkekleri cins burda okurken gözlerim kanıyo valla
Ben biçok yabancı erkekle tanıştım Türk erkeği gibi egolu, nankör, aileci, şiddet yanlısı görmedim tabi onlarda da vardır ama oran düşüktür. Gercekten anlam veremiyorum sevmek sevilmek varken bu hayatı iki kişiye de dar etmek mutsuz olmak neden ister ki erkekler. Alttan alan idare eden hep kadınlar. Ne cinsel isteksizliği bitiyo bunların ne ilgisizliği ne de şiddeti. Demekki biz kaldırıyoruz bunların totosunuŞurada bir kadın derdi okumadım ki "eşim harika, ailesi asla karışmaz bize saygı duyar. Çok mutluyum." diye.
Bizim erkekler analarından ayrılmayı unutuyorlar evlenmeden önce.
Bazen diyorum acaba yabancı adamlarda var mı bu sendrom?
Aslında yapan anneleri, yine kadını ezmeye çalışan bir kadın. Bana göre erkekler basit yaratıklar, o yüzden kontrol edemiyorlar, tabi bu bizimkiler için geçerli. Sorsan onları beğenmezler. Hayır yani birazcık daha batıda doğsaydım şu an kaynana derdi dinleyeceğime, bu yaz hangi ülkeye gitsem diye düşünüyordum büyük ihtimal.Ben biçok yabancı erkekle tanıştım Türk erkeği gibi egolu, nankör, aileci, şiddet yanlısı görmedim tabi onlarda da vardır ama oran düşüktür. Gercekten anlam veremiyorum sevmek sevilmek varken bu hayatı iki kişiye de dar etmek mutsuz olmak neden ister ki erkekler. Alttan alan idare eden hep kadınlar. Ne cinsel isteksizliği bitiyo bunların ne ilgisizliği ne de şiddeti. Demekki biz kaldırıyoruz bunların totosunu
Çogu hasta zıhnıyetlı ve bu erkekleri bizim gibi kadınlar buyutuo.Bence durup dusunmek gerekıo.Ailelerdede var yetişme tarzı.Bazen aıle muhtesem oluo çocugu onlara çekmıo yani olmayınca olmuo.Bazı seyler yanlış ve bızım yanlışları bulmamız gerek.Ben biçok yabancı erkekle tanıştım Türk erkeği gibi egolu, nankör, aileci, şiddet yanlısı görmedim tabi onlarda da vardır ama oran düşüktür. Gercekten anlam veremiyorum sevmek sevilmek varken bu hayatı iki kişiye de dar etmek mutsuz olmak neden ister ki erkekler. Alttan alan idare eden hep kadınlar. Ne cinsel isteksizliği bitiyo bunların ne ilgisizliği ne de şiddeti. Demekki biz kaldırıyoruz bunların totosunu
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımla 7 aydır beraberiz. Kendisi 32 yaşında ben 25. Ciddi düşünüyoruz, hatta şöyle ki artık birbirimizle geçirmediğimiz günler eziyet gibi geliyor bir arada yaşamak istiyoruz. Bir an önce evlensek konuşmaları yapmaya başladık. Bugün hazırlıklara başlasak en geç 1 sene içinde evleniriz. Ama şöyle bir sıkıntım var. Annemi 3.5 ay önce kaybettim, daha çok yeni... Kardeşim 20 yaşında, o ben babam yaşıyoruz. Evlensem onları bırakmış olacağım bunu düşününce kendimi kötü hissediyorum. Evlenmesem, evlenmek istediğim ilişkimi yıllarca bekletiyor olacağım. Erkek arkadaşımın yaşı da geldi yeterince - istiyor aile olmak çocuk sahibi olmak. Nasıl yapmalıyım sizce? Bir kaç sene daha beklemeli miyiz? Kış aylarında isteme yapılıp seneye kışın evlenilebilir mi?...
Burası dert paylaşma platformu olduğu için kimse çok mutluyum diye konu açmaz zaten.Şurada bir kadın derdi okumadım ki "eşim harika, ailesi asla karışmaz bize saygı duyar. Çok mutluyum." diye.
Sitenin genelinden bahsediyorum. Varsa atın da bakalım.Burası dert paylaşma platformu olduğu için kimse çok mutluyum diye konu açmaz zaten.
Canim benim kayinvalidem , ne iyi ne kotu hic karismaz . Kayinvalidesinden cekmis, ben gelinime karismam demis.Sitenin genelinden bahsediyorum. Varsa atın da bakalım.
Benim hiç sorunum yok çok şükür eşimin ailesiyle arada çıkar gezeriz ama bize de karısmazlar. Ablamın eşinin ailesi de aynı sekilde... Var yani neden olmasınSitenin genelinden bahsediyorum. Varsa atın da bakalım.
Öyle dert mi olur yahu? Öyle olsa adı dert olmaz, kimse de durup dururken çok mutluyum kocam evliliğim harika diye konu açmaz. Nazar diye bir şey var bi kere.Şurada bir kadın derdi okumadım ki "eşim harika, ailesi asla karışmaz bize saygı duyar. Çok mutluyum." diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?