evlenmek için güzel , alımlı , çekici mi olmak gerekiyor

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Güzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . Çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama

Fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
Erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
Erkek sonuçta kazanalıbilecek özellikler
Kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki

Beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. Çok mutlu ederim ben onu ya ama ..

Bence evlilik için alımlı ve dikkat çekmek yeterli değil,etrafına bak kıza bakarsın,kimse yüzüne bakmaz,oğlan çok yakışıklıdır,biraz şans,birazda fedakarlıktır

Eger kız güzel değilse ister melek olsun ister dünyanın en iyi insanı olsun erkek tanımak için şans bile vermez

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle bu işler kısmet meselesidir
eğer öyle olsaydı çirkin talihi olsun demezlerdi değil mi

gönül kimi severse güzel odur
bence tanışma ortamı yaratıldığında her insan kalbine göre birini bulabilir.

Şans canım şans olacak insanda

Sen ben daha çoook bakarız evlenenlere

tatlım her evli kadın çekici mi sanıyorsun.. ama bu konuda Allah'ın takdirine çok inanıyorum. kişi ve zaman bellidir lakin sen ancak bekleyerek ve niyet ederek ulaşabilirsin... dualarım seninle

Evliligin guzellikle alakasi yok.aslinda guzelin sansi olmaz .evlilik okadarda guzel bisey degil bnce evln bekarligi ozlersin

bende güzellikle evliliğin arasında bir bağlantı olduğunu düşünmüyorum kısmet meselesi Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın her şeyden önce

Bence ilk baska fizik tabiki onemli. Yani erkek seni tanimiyorsa, ilk basta elbette fizige bakacak. Vay be bu kizin ne guzel ruhu var diyecek hali yok. Ama ilerleyen zamanlarda, karakterini kisiligini begenirse evlenir

Birde erkekten erkege durum degisir diye dusunuyorum...

Konuyu görünce aklıma gelen ilk çift Josh Holloway ve eşi oldu.
1 çift gördüğümde birbirine yakıştıramadıysam, yakışmıyolar dememeye çalışırım hatta bunu içimden bile söylememeye özen gösteririm. Şu an bile bu örneği verince kendimi biraz kötü hissettim ama sorunuzun bu şekilde yanıtlanabileceğini düşündüm.

Şöyle ki, bence Josh çok yakışıklı ama eşi alımlı çekici değil.
Şu durumda bana katılanlar da olacaktır katılmayanlar da. Bazıları Josh mu yakışıklı? ıyy diceklerdir. Bazıları 2si de gayet alımlı diye düşünecektir bazıları da 2'si de çekici değil diyecektir.

Ama benim görüşüme göre herkesin güzel bulmadığı insanlar daha şanslılar çünkü sevildiklerinde gerçekten birilerine özel oluyorlar. Herkesin güzel bulduğunu sevmek daha kolay ve yanıltıcı.

Tabiki forma,kiloya, bakıma dkkat etmek gerek. Biz nasıl kilolu, özensiz, güzel giyinmeyen, pis adamları beğenmiyorsak onlarda bakımsız kızları beğenmezler hak veriyorum ama güzellikle alakası yok. Bence rahatlık, sosyal olmak, girişken ve konuşkan olmak önemli. Edanla, laflarla iki gülüşle bir erkek çok kolay bağlanır ama işte bu meziyetler herkeste olmaz. Ben görüyorum ne çirkin kızlar ne güzel adamları bağlamış neyle tabiki çeneyle...Konuşkan derken çene derken boşboğazlık değil tabiki, erkeğin kalbini çalacak laflar etmek demek istedim...He sen yapabiliyor musun derseniz kafamı kaldırıp bakamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…