Konuyu görünce aklıma gelen ilk çift Josh Holloway ve eşi oldu.
1 çift gördüğümde birbirine yakıştıramadıysam, yakışmıyolar dememeye çalışırım hatta bunu içimden bile söylememeye özen gösteririm. Şu an bile bu örneği verince kendimi biraz kötü hissettim ama sorunuzun bu şekilde yanıtlanabileceğini düşündüm.
Şöyle ki, bence Josh çok yakışıklı ama eşi alımlı çekici değil.
Şu durumda bana katılanlar da olacaktır katılmayanlar da. Bazıları Josh mu yakışıklı? ıyy diceklerdir. Bazıları 2si de gayet alımlı diye düşünecektir bazıları da 2'si de çekici değil diyecektir.
Ama benim görüşüme göre herkesin güzel bulmadığı insanlar daha şanslılar çünkü sevildiklerinde gerçekten birilerine özel oluyorlar. Herkesin güzel bulduğunu sevmek daha kolay ve yanıltıcı.
ay bende bu özelliklerin hiç biri yok ama evli ve çocukluyum
çirkin şansı
birden msjın dikkatimi çekti.
bence haksızlık yapıyorsun hissiyatım gerçekten güzel biri olduğundan yana
ay canımm benim çok teşekkür ederim
güzel miyim bilmiyorum ama Allah'a şükür yüzüne bakılmıycak biri değilim
Demek oluyorki; önemli olan iç güzelliği falan yalan ben bayan kuaförüyüm öyle kadınlar geliyorki baksan bişey olmaz diorsun ama yapınca oluyor:)biraz bakım,sonra alım arkasından gelir emin ol
bence gerçekten güzel ve etrafında farkediliyorsun. senin bir ışığın var,hisleride güçlü ve kendine inan birisin.
arada düşsende umutsuzluğa kendini çabuk toparlayan savaşçı ruhlusun.
ne oldu ki bana senle ilgili anlamadım yazmak geldi içimden nedense.
ay bende bu özelliklerin hiç biri yok ama evli ve çocukluyum
çirkin şansı
ya bak öyle değil şimdi.ben mesela... über çekici artistik bir insan olaraktan boştaysam o iş öyle değildirGüzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . Çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama
Fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
Erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
Erkek sonuçta kazanalıbilecek özellikler
Kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki
Beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. Çok mutlu ederim ben onu ya ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?