evlenmek için güzel , alımlı , çekici mi olmak gerekiyor

Demek oluyorki; önemli olan iç güzelliği falan yalan ben bayan kuaförüyüm öyle kadınlar geliyorki baksan bişey olmaz diorsun ama yapınca oluyor:)biraz bakım,sonra alım arkasından gelir emin ol

Joshun eşini ben de biliyorum ilk görünce vayy bu kadar yakışıklı adam buna mı bakmış dedim ama .. Tanışma hikayelerini okudum da aklıma Joshun evlenmesinde tek bir neden geldi. Kadın barda otururken bir karta bu numarayı ara dünyanın en şanslı erkeği olacaksın demiş

Birde şey diyorlar Josh'un meşhur olmasında bu kadın etkli. Ajanslardan bir figüranlık kapsın diye kıyafetlerini eşi alırmış, beraber sıkıntılara falan çok göğüs germişler falan

dönemim padişahı Leyla'yı çağırtmış, görünce "Mecnun'un aşkından çöllere düştüğü Leyla bu muymuş" demiş,
Mecnun da ona bir de benim gözümle baksaydınız demiş...
demek istediğim güzellik/alımlılık/çekicilik çok da önemli değil, seni dünyanın en güzeli olarak gören kişi mutlaka çıkacaktır, ama bugün ama yarın...

ay bende bu özelliklerin hiç biri yok ama evli ve çocukluyum
çirkin şansı

Son düzenleme:
ay bende bu özelliklerin hiç biri yok ama evli ve çocukluyum
çirkin şansı

birden msjın dikkatimi çekti.

bence haksızlık yapıyorsun hissiyatım gerçekten güzel biri olduğundan yana

Son düzenleme:
birden msjın dikkatimi çekti.

bence haksızlık yapıyorsun hissiyatım gerçekten güzel biri olduğundan yana

ay canımm benim çok teşekkür ederim
güzel miyim bilmiyorum ama Allah'a şükür yüzüne bakılmıycak biri değilim

ay canımm benim çok teşekkür ederim
güzel miyim bilmiyorum ama Allah'a şükür yüzüne bakılmıycak biri değilim

bence gerçekten güzel ve etrafında farkediliyorsun. senin bir ışığın var,hisleride güçlü ve kendine inan birisin.
arada düşsende umutsuzluğa kendini çabuk toparlayan savaşçı ruhlusun.

ne oldu ki bana senle ilgili anlamadım yazmak geldi içimden nedense.

Son düzenleme:
Demek oluyorki; önemli olan iç güzelliği falan yalan ben bayan kuaförüyüm öyle kadınlar geliyorki baksan bişey olmaz diorsun ama yapınca oluyor:)biraz bakım,sonra alım arkasından gelir emin ol

Asik veysel derki,
Sendemi guzelik 5 para etmez, bendeki bu sevda olmasa

ahh çok teşekkür ederim,yüreğine sağlık
akşam akşam mutlu ettin beni

YOOO ben öyle değilim ama evlendim :) Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır hahahaha :)

canım ne alakası var allahaşkına ya ne evli kadınlar var yani bu bile diyosun hani.... tövbe yarabbim... yani tabiki güzelin alıcısı çok olur ama kader-kısmet işleri bunlar. Herkesn bi alıcısı vardır elbet çekicilikle alımlılıkla alakalı değil ama güzel kadını herkes ister tabii

her evlenen kadın güzel, çekici olsaydı boşanmalar olmazdı :)

yani senin tezine göre..

şans, kader, kısmet.. her ne dersen işte

beraberlikte önemli olan dış güzellik değil

buna inan..

Son düzenleme:
ya bak öyle değil şimdi.ben mesela... über çekici artistik bir insan olaraktan boştaysam o iş öyle değildir

leyla mecnun hikayesini öneririm sana canım önemli olan güzel olup olmaman degil karşındakinin seni güzel görmesi yada sende güzel özellikler bulmasıdır vakti saati geldiginde sende evlenceksin merak etme umarım karşına dogru zamanda dogru insan çıkar

hayır tabiki de

belirleyici kriter bu diil bence
enerji üretceksin arkadaşım pozitif enerji çünkü insanların enerjiye ihtiyacı var
daima güler yüzlü olcaksın etrafa neşe saçıcaksın insanlar seni görüdklerinde yüzleirnde gülğmseme oluşcak
vede kendine güvenceksin:)
bu ikisi olduktan sonra varya güzellikmiş fizikmiş bunların hiiiiiiiç bi önemi kalmıyor

çok güzel 1.75 boyunda sarışın mavi gözlü süper bacakları olan ama asık suratlı, çatık kaşlı omuzları düşük ezik duruşlu konuştuğunda şikayet eden negatif konuşan bi kız düşün
bide 1.60 boyunda normal yüzünde tatlı bi gülümseme olan baktığında gözlerinin içi gülen dimdik duran etrafına neşe saçan günaydın bile dediğinde sabah kahvaltı yapmadığını unutmanı sağlayan birini düşün sen olsan hangisini seçerdin evlenmek için?

Son düzenleme:
öyle bir şart olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,

kader kısmet,evlilik herkes için büyük bir şans bir lütuf değildir ki evliği gözünde bu kadar büyütmene şaşırdım.

zamanı gelince elbet karşına seni herşeyinle sevecek biri çıkar.

Ne güzeldim bir zamanlar, fit, kızıl saç, ela göz, kıpır kıpır sporcu =))

Fark edilmedim bile desem yeridir, herkes derdi ki bu kadar güzel bir kız neden bekar ? Uzun yıllar geçirdim yalnız

35 ten sonra, selülitlerim aldı başını gitti, kilom 76, çizgilerim çubuklarım var, hatta gıdım sarkmaya başladı =))

Ben o saatten sonra aşık oldum, aşığım benden beter mecnun oldu, aklım almıyor bazen =))

Velhasıl kısmet ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…