- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Güzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . Çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama
Fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
Erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
Erkek sonuçta kazanalıbilecek özellikler
Kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki
Beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. Çok mutlu ederim ben onu ya ama ..
Ne güzeldim bir zamanlar, fit, kızıl saç, ela göz, kıpır kıpır sporcu =))
Fark edilmedim bile desem yeridir, herkes derdi ki bu kadar güzel bir kız neden bekar ? Uzun yıllar geçirdim yalnız
35 ten sonra, selülitlerim aldı başını gitti, kilom 76, çizgilerim çubuklarım var, hatta gıdım sarkmaya başladı =))
Ben o saatten sonra aşık oldum, aşığım benden beter mecnun oldu, aklım almıyor bazen =))
Velhasıl kısmet ....
güzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama
fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki
beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. çok mutlu ederim ben onu ya ama ..
Güzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . Çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama
Fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
Erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
Kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki
Beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. Çok mutlu ederim ben onu ya ama ..
güzel kızın isteyeni çok olurmuş . Hemen evlenirmiş . çok beklemezmiş zaten . Sonuçta kader kısmet bu işler ama
fazla dikkat çekmeyen bekar kızları nasıl isteyecekler peki .. Hem erkeklerin hem ailelerin ilk tepkisi aaa güzelmiş aaa eh işte gibi tepkiler
erkek olunca daha çok ahlaklı mı dürüst mü iş durumu ..
kadın olunca bir güzellik , çekicilik , alımlı sonradan kazanılmıyor ki
beni beğenirler ama yeterince çekici olmadığım için , kadın olarak görmedikleri için mi yaşım geçiyor evlenmek için .. çok mutlu ederim ben onu ya ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?