Evlenmek için hiçbir adım atmıyor

energystar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
26
0
36
Çorum
2 seneye yakındır inişli çıkışlı bir ilişkim var. zamanında cok üzülüp terk edilmeme ragmen her seyi bi kenara itip affettim. beni sevdiğine inanıyorum. birlikteyken vakit güzel ama ayrı şehirlerdeyken inanın hayatıma yazık ediyormusum gibi geliyor. hiç mutlu olmuyorum. hiçbir arkadasım kalmadı gideyim gezeyim dediğim. hepsi evlendi. ben de evlenmek istiyorum artık ama o o kadar yavas ki ve o kadar sinir bozucu ki bu konuda. evlenmek istiyorum seninle cok hem de diyor ama hiçbir sey yaptıgı yok.ben demeden bir sey düşünüp de yapmıyor. ailenle tanısayım diyorum tamam diyor ama nasıl tamam. ailesi sorunlu. beni her yere sorup soruşturmuşlar babamı da ..daha ortada bir sey bile yok dogru düzgün. çalıştıgım kuruma kadar gelip nasıldır diye sormuş babası olacak adam.inanır mısınız utancımdan kıpkırmızı oldum. cunku bir kız olarak biraz gurur kırıcı bi davranış. idtersen adam akıllı cagırır konusursun ama onlardan benimle tanışmak gibi bi talepleri yok .onun yerine başkalarına beni sormayı yegliyorlar.segilime bu durumdan hoşlanmadıgımı söyledim ama neymiş tartışmak isteymiyormus. oözür dilermiş onlar adına. bişi yaptıgı yok. tanıstırayım diyo ama ben istemiyorum bu sefer de cunku düşününce zaten ben deyince oldu bu kadar sey de .. neden onlar söylemiyor istemiyor dedim kendi kendime..sana hiçbir sey demiycem artık dedim .. ne yaparsan yap. düşünmek istemiyorum ama zamanım da akıyo. zaten bir evlen baskısı.bi de vakit kaybediyoruz aslında cok birlikte cok iyi vakitgeciriyoruz dedim gecenlerde o da evet bence de vakit kaybediyoruz dedi gerisiş yok. hala aynı öküz. ya cok sinirlerim bozuluyor. evlenceksek evlenelim evlenmiycekse defolsun gitsin. seviyorum ya ben de cekip gidemiyorum ayrılalım diyorum o da bırakmıyor. öyle iki arada bi derede. aslında dogru insan mı degil mi onu bile bilmiyorum. zaten ne kadar emin olabiliriz ki..evlilik basbaya bi kumar.. kızlar ne yapayım ben ya. bekliyip duruyimmi? bunladım artık söylemekten bişleri benim zorumla olmasından.. rest mi cekeyim napayım:5:

yaş kaç canım? valla enteresan hem seni çok seviyo ayrılmak istemiyo hem hiç bi adımı yok. başka bi engeli var mı evlilik için acaba, askerlikti, işti falan... ailesinin seni soruşturmasına pek takma, tabii senin için onur kırıcı olmuş ama herhalde kültürlerinde bu olduğundan böyle hareketlere girişmişler

Son düzenleme:
seni sorup soruşturmalarında takılacak bir şey yok bence tanışma mevzunada gelince oğulları ben bu kızı istiyorum hadi gidip tanışalım isteyelim demedikten sonra aile gelemez yaa. Hiç bir engel yoksa(askerlik,okul,iş...gibi) evlenmek istememesinde de var bir gariplik ama onu biz değil ancak sen anlayabilirsin.

yasım 27. öyle askerlik falan sorund eil.işi mesleğivar. ailesi bildiginiz istemiyor evlenmesini.onların buldugu biri olsa daha iyi olacak onlara göre. ama o beni ısrarla isteyince onlarda bi baklaım demiş olacaklar ki bu kadar soruşturma gereği duymuslar. valla adettenten falan degil olanlar. adam bir de beni sorustururken müdürüme falan ben mit. ten geldim arastırma yapıyoruz die gelmiş.rezalete bakın. modern mi siyasi görüşü ne diye aptal aptal sorular sormuş bu kadar kıymetli olur da evlat bu kadar küçük düşürülüp yaptıgı secimlere bu kadar az guvenilmez. nefret ediyorum hepsinden..off:(

seni sorup soruşturmalarında takılacak bir şey yok bence tanışma mevzunada gelince oğulları ben bu kızı istiyorum hadi gidip tanışalım isteyelim demedikten sonra aile gelemez yaa. Hiç bir engel yoksa(askerlik,okul,iş...gibi) evlenmek istememesinde de var bir gariplik ama onu biz değil ancak sen anlayabilirsin.

nasıl anlıycam ya.. evlenmek mi istemiyrosun diyorum hayır istiyorum diyo. e nie bişi yapmıyosun diyorum yapıcam diyo. bişi yapmıyo.. off

Sorup sorusturmayı bende duymustum.
Üzücü bir durum aynı zaman da cok ta garip..
Niye sizi oyalayor ki?:44:

Sorup sorusturmayı bende duymustum.
Üzücü bir durum aynı zaman da cok ta garip..
Niye sizi oyalayor ki?:44:

valla aynı soruyu ben de sordum ama olcak olcak dio ben de sanırım olacagına inanmak istiyorum. beklemek istemiyorum daha fazla olursa da onla olsun istiyorum her seye ragmen

nasıl anlıycam ya.. evlenmek mi istemiyrosun diyorum hayır istiyorum diyo. e nie bişi yapmıyosun diyorum yapıcam diyo. bişi yapmıyo.. off

bi insanın yaşı uygun işi gücü var sevdiği insan varsa neyi bekler ki :44:
yani sizi istiyor,seviyor olduğundan emin misiniz?
ayrıca babasının yaptığıda çok saçma yaa adam mit ten geldim denir mi hayırlı bi işimiz var sorup soruşturuyoruz desene ne tipler var bakalım burda daha neler duyacağız

yasım 27. öyle askerlik falan sorund eil.işi mesleğivar. ailesi bildiginiz istemiyor evlenmesini.onların buldugu biri olsa daha iyi olacak onlara göre. ama o beni ısrarla isteyince onlarda bi baklaım demiş olacaklar ki bu kadar soruşturma gereği duymuslar. valla adettenten falan degil olanlar. adam bir de beni sorustururken müdürüme falan ben mit. ten geldim arastırma yapıyoruz die gelmiş.rezalete bakın. modern mi siyasi görüşü ne diye aptal aptal sorular sormuş bu kadar kıymetli olur da evlat bu kadar küçük düşürülüp yaptıgı secimlere bu kadar az guvenilmez. nefret ediyorum hepsinden..off:(

ne yalan söyliyim ilk mesjında anlamıştım ailesinin istemediğini ama seni üzmek istemedim ama sen zaten anlamışsın
seni sormaya gelen adam, aile içi konuşulup anlaşıldıysa istemeyede gelir, herhalde sevgilinde henüz ikna edemedi onları
vallahi canım işin çok zor, değecekmi bunlara bilinmez
ama ne olursa olsun gerçekten seni seviyorsa iş sevgilinde biter
yaşını sorma sebebimde acaba daha küçükmüsünüz diyeydi ama yaşın gayet ideal

ben de aslında sorup sormalarına pek biş dememiştim ilk başta ne kadar gurur kırıcı olsa ve milletin agzına sakız olsan da ama o mit olayları falan duyunca dedim adam saglam degil. ya ben bunları içime atıp sineye cekicek biri degilim aslında.. sadece üstünü örtuyorum inanını söylemek içinm kafamdakileri onlara can atıyorum. ne olursa olsun diyorum bazen oğlunun ona diyemediklerini ben demek istiyorum.bakalım belki kısmet olur da derim.
hiçbir engel yok ortada. ya da var bana söylemiyor. ben ne yapıcam bilmiyroum. ya bir tane mantıklı adam akıllı bi sebep söylese tamam bekleyeyim dicem ama sanki böle seviyor. ben de böle sevmiyorm.evlenmek istememin tek sebebi de onunla birlikte vakit gecirmek daha cok yoksa bend efarkındayım cok ahım şahım bişi olmadıgının. ama o inatla vurdumduymazlıga vuruyor. ne kdar daha böle sabırlı kalabilirim bilmiyorum.

sevgilin ailesine maddi anlamda yardım ediyor,eve bakıyorsa ailesi oğulları evlenirse haliyle kendi yuvasına bakıcağından ailesine pek yardım edemeyektir diye düşünerek evlenmesine engel oluyor olabilirlermi acaba?yani maddi bir sıkıntı olabilirmi cnm eşin ne iş yapıyor,ailesinin durumu nasıl?

ayyyy sabrını tebrık ederım cnm yas kemale erıyor hala beyefendının keyfını beklıyorsun.kendısını evlılıge hazr hıssetmıyorsa senı neden oyalıyorkı?ben olsam yol vermıstım valla.sorun bıran önce evlenmek degıl tabıkı ama sokma akıl 7 adım gıder süreklı senmı tetıkleyeceksın br ömur.bıryerde sende yorulursun artık.valla bızdede esımdı evlenelım dıye tutusan bu erkekler ne garıp yaratıklar anlamadım vallahı

Enteresan. Maddi bir problem olabilir. Yada seni oyalıyor. Anlamadım valla. Resti çek ya gel iste yada ben yokum de bakalım ne olacak..:51:

Yada beni isteyen var babam verecem diyor de ortalığı kızıştır.. Buda makul bir seçenektir. Bir kaç tanıdığım bu yolla işi biraz hızlandırmıştı:23:

valla aynı soruyu ben de sordum ama olcak olcak dio ben de sanırım olacagına inanmak istiyorum. beklemek istemiyorum daha fazla olursa da onla olsun istiyorum her seye ragmen

Ah canım ya. :70:
Bir cok sebebi olabilir bunun en iyisi sen al karsına güzelce konus. Ama son kez! bunu ona da söyle ve kararlı ol karsısında.
Ondan gecerli bir sebep istedigini söyle. İnsallah böyle bir cevap verebilir!
Hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
çek kendini... bak nasıl hareketlenecek...olmadı yol ver gitsin... bulunmaz hint kumaşı değil ya...

Acaba istemiyo mu acaba maddi durumdan dolayı mı acaba şu mu acaba bu mu.. bunların cevabını bulmamız zor. Sebebi her ne olursa olsun artık alttan almaktan vazgeç ve bu konuda kesin tavrını koy.
Al karşına konuş: " 2 senedir süren bi ilişkimiz var, ben artık bu ilişkiyi bu şekilde belirsizliklerle devam ettirmek istemiyorum, ya benim karşımda kararlı ol evlilik konusunda ya da herkes kendi yoluna gitsin, bu iş çocuk oyuncağı değil, ben de ona göre önümü göriyim yolumu çiziyim de ve resti çek.

Son düzenleme:
resti çektim kaç kere isteyenler de var dedim ama bir şekilde ikna oldum yine. öyle sözler falan verilmedi yani ama seviyorum ya::( tanıştıgım gune lanet olsun ya. keşke hiç tanımasaydım. ne lanet bişi bu aşk mıdır nedir. bıraksan olmuyo bırakmasan da olmuyo. ya kızlar ben onun dogru kişi oldugundan bile şüpheliyim. ailesi de ayrı bir dert. öyle ailseine falan bakmıyor. maddi anlamda bir sıkıntı yok önümüzde. istemiyormusun nedir dediğim de istiyorum dio ama ee o zaman dedigimde sessiz kalıyo falan. her sey guzel olcak falan diyo. ya ben o hayatıma girmeden var ya gunumu gun ediyordum. evlenmesem belki daha mutlu olurum zaten etrafımda evlenip de cok mutlu olan da yok. zaten burda okuduklarımda yetiyo bana.heralde %20 lik bir kısım mutludur. ailesi de ayrı bir problem. ya ben zorluyorum sanırım ya.

kızlar bugun acık acık sordum nedir niye istemiyorsun bana tam bi cvp ver dedim. ailem istemiyor dedi. daha beni tanımıyorlar bile. ona buna sormakla yetindiler onlarda iyi şeyler söyledi ama bunu yapmasını da anlıyorum heralde kötu bir seyler söleseydiler hemen ogullarına diceklerdi. e nolcak dedim bi tanısalım bakalım dedi sonra bakarız. ya dedim bana demiyosun da hiç seni ne olursa olsun bırakmam die dedim neymiş ailesinin onu dışlamasına dayanamazmış kabul ettircekmiş bi şekilde ya olmaszsa dedim dayım gibi olsun istemiyorum dedi. dayısının istedigi kızı istememişler o yuzden su andada ne kadar o mutlu olsa da hiç konusmuyolarmış. bunları hatırladıkca sinirim bozuluyo.. ayrılmak istiyorum ama ayroılamıyorum da ..seviyorum gibi..onsuz cok boşluga duserim hem bi de cok emek verdim ben bu ilişkiye ya. sevmediğim ailesi yuzunden bole olsun daistemiyorum ..kaldım öle. lütfen daha cok akıl verin

kızlar bugun acık acık sordum nedir niye istemiyorsun bana tam bi cvp ver dedim. ailem istemiyor dedi. daha beni tanımıyorlar bile. ona buna sormakla yetindiler onlarda iyi şeyler söyledi ama bunu yapmasını da anlıyorum heralde kötu bir seyler söleseydiler hemen ogullarına diceklerdi. e nolcak dedim bi tanısalım bakalım dedi sonra bakarız. ya dedim bana demiyosun da hiç seni ne olursa olsun bırakmam die dedim neymiş ailesinin onu dışlamasına dayanamazmış kabul ettircekmiş bi şekilde ya olmaszsa dedim dayım gibi olsun istemiyorum dedi. dayısının istedigi kızı istememişler o yuzden su andada ne kadar o mutlu olsa da hiç konusmuyolarmış. bunları hatırladıkca sinirim bozuluyo.. ayrılmak istiyorum ama ayroılamıyorum da ..seviyorum gibi..onsuz cok boşluga duserim hem bi de cok emek verdim ben bu ilişkiye ya. sevmediğim ailesi yuzunden bole olsun daistemiyorum ..kaldım öle. lütfen daha cok akıl verin

canım demek konuştun ve ailesi istemiyormuş ama neden istemiyor canım hiç düşündünmü istememelerinin sebebini tahmin edebiliyomusun

beni neden istemiyorlar diye sorunca istemiyorlar işte diyo. daha tanımıyorlar bile. önyargılılar işte. yoksa bişi yaptıgım yok . inanırmısın böle yazdıkca cok sinirleniyorum gözlerim doluyor yediremiyorum yapılanları. ya bırakıp gitmek istiyorum yaaa ama onla bir sürü hayal bir sürü yasantı atamıyorum kenara..

Back
X