- Konu Sahibi energystar
2 seneye yakındır inişli çıkışlı bir ilişkim var. zamanında cok üzülüp terk edilmeme ragmen her seyi bi kenara itip affettim. beni sevdiğine inanıyorum. birlikteyken vakit güzel ama ayrı şehirlerdeyken inanın hayatıma yazık ediyormusum gibi geliyor. hiç mutlu olmuyorum. hiçbir arkadasım kalmadı gideyim gezeyim dediğim. hepsi evlendi. ben de evlenmek istiyorum artık ama o o kadar yavas ki ve o kadar sinir bozucu ki bu konuda. evlenmek istiyorum seninle cok hem de diyor ama hiçbir sey yaptıgı yok.ben demeden bir sey düşünüp de yapmıyor. ailenle tanısayım diyorum tamam diyor ama nasıl tamam. ailesi sorunlu. beni her yere sorup soruşturmuşlar babamı da ..daha ortada bir sey bile yok dogru düzgün. çalıştıgım kuruma kadar gelip nasıldır diye sormuş babası olacak adam.inanır mısınız utancımdan kıpkırmızı oldum. cunku bir kız olarak biraz gurur kırıcı bi davranış. idtersen adam akıllı cagırır konusursun ama onlardan benimle tanışmak gibi bi talepleri yok .onun yerine başkalarına beni sormayı yegliyorlar.segilime bu durumdan hoşlanmadıgımı söyledim ama neymiş tartışmak isteymiyormus. oözür dilermiş onlar adına. bişi yaptıgı yok. tanıstırayım diyo ama ben istemiyorum bu sefer de cunku düşününce zaten ben deyince oldu bu kadar sey de .. neden onlar söylemiyor istemiyor dedim kendi kendime..sana hiçbir sey demiycem artık dedim .. ne yaparsan yap. düşünmek istemiyorum ama zamanım da akıyo. zaten bir evlen baskısı.bi de vakit kaybediyoruz aslında cok birlikte cok iyi vakitgeciriyoruz dedim gecenlerde o da evet bence de vakit kaybediyoruz dedi gerisiş yok. hala aynı öküz. ya cok sinirlerim bozuluyor. evlenceksek evlenelim evlenmiycekse defolsun gitsin. seviyorum ya ben de cekip gidemiyorum ayrılalım diyorum o da bırakmıyor. öyle iki arada bi derede. aslında dogru insan mı degil mi onu bile bilmiyorum. zaten ne kadar emin olabiliriz ki..evlilik basbaya bi kumar.. kızlar ne yapayım ben ya. bekliyip duruyimmi? bunladım artık söylemekten bişleri benim zorumla olmasından.. rest mi cekeyim napayım