Sorunlarım bitmiyor bi turlu. Ablamin bir suru isteyeni cikiyor hepsi de zengin iyi annem hepsinde de bi istekli sormayin. ben bu konularda rahattim. cunku ablam vardi. ama gecen konu bana geldi. cok yakin bi aile dostumuz var cocuklugundan beri beni istiyorlarmis anneme hep diyormus. annem bana yeni soyledi. gecen bi aradayiz kadin diyorki oglum askere gitsin evlendircem bana bakarak dedi. benim icime bi sıkıntı girdi. cocugu taniyorum iyi bi cocuk Allah icin. anneme acayip deger verir mesela bi yere gittigimizde onu arar annem hemen gelir. ailesini anlatayim oyle bir cimriler ki kadin kizinin evinde ki internete bile karisir herkesin ondan odu kopar. geliniyle birlikte oturuyor yalniz oldugundan degil haaa uc tane daha oglu var cimrilikten. yemin ederim paraya onem vermem. ama hayatima karisilmasinsla da cok sinir olurum. susacak bi insan da degilim onlar benim sessiz sakin gorunusume aldanip istiyorlardir belki hani vur ensesine al lokmasini ama bunu yapmam hele haksizliga karsi hic tahammul gostermem. ask konusun da cok sanssizim daha once yazmistim. cocugun bana karsi hisleri var sanki annem soyledikten sonra dikkat ettim cok bakiyor annesi kafasini karistirmis.. sizce evlilik icin evleneceginiz insanin iyi olmasi yeterli mi.. cocukla hic bi sorunum yok gerci ona da bisey hissetmiyorum ama istememde ki en buyuk etken ailesi..
Son düzenleme: