Öyle yapacağım bekleyeceğim. Teşekkür ederim samimi yorumun için..
Fikir verebildiysem ne mutlu bana. Beklemeyi sıkıntı yapıp, kafana takma. Güzel yıllar bu yıllar. kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağım bekleyeceğim. Teşekkür ederim samimi yorumun için..
ben ce canım olay yemek ütü vaya paradan daha önemli..
yaşın çok küçük..
üniversiteye yeni başlamışsın..bekarken okumalısın bence canım..baktın herşey güzel devam edşiyor 3 veya 4.. sınıfata evlenirsin.
en azından üniversite hayatı yaşadım dersin..
ayrıca bence eşinin okul masraflarını karşılamasına gerek yok..çok iyi bile olsa ilerde belli mi olur saorun çıkabilir ..umarım olmaz da..erkekler işte..
özel okul mu olkuyorsun cnm..hazırlık dedin ya..devlette varmıydı hazırlık..eğer özlese baban okutsun bence cnm
Son sınıftayken evlendim
hiç zorlanmadım, hatta eşim benden birkaç dönem önce mezun olduğu için beni iyi bir ders çalıştırdı
bütlerim vardı
baya yüksek notlarla geçtim
çook işime yaradı çook..
ama eşim ve ailesi beni o sene bir gelin gibi değil
bir kız evladı gibi gördüler
gelinlik istemediler benden, yapamazdım zaten
anlayışlıydılar çok, Allah razı olsun hepsinden
ama durum sizde farklı oabilir
eşin ve ailesi tam donanımlı bir gelin isteyebilirler, yemeğinden ütüsüne
gezmesinden tozmasına hizmetine kadar davetine kadar
çok yorulabilir
yeri geldiğinde derslerini aksatabilirsin
bunları iyi düşünüp karar vermen gerekir
bunları ortak konuşmanız lazım..
kaybettiğin geleceğin olabilir ileride..!
canım ben de öğrenciym 3.sınıftayım.erkek arkdşımla da 4 yıldır beraberiz.şuan o da asker.seni çok iyi anlıyorum.insan sevdiği insanla heran beraber olmak istiyor.maddi yönden de bi sıkıntın yok gibi görünüyor.hani evlenmeye bir engelin yok gibi.seni şunlar zorlar tahminmce,dersler ve arkadaşlarınla olan ilişklerin.bekarken ve öğrenciyken düşüneceğin tek şey belki de derslerdir,sadece bunun sıkıntısı olur genelde.ama evlendiğnde sorumlulukların çok.bunun üstüne bir de derslerin eklenecek zor olabilr belki de.bir de arkdşlarınla olan bağların.paylaştığınz şeyler çok sınırlı olur arkdşlarınla.konuşmalar,birlkte geçirdiğinz zamanlar...ben evli değilm de evli bir arkdşım var ondan gördüklerimi senle paylaşıyorm. hani o geçirdiğin üniversite yıllarını hiç anlamazsın.tadına varamazsın.o arkadaşım da böyle düşünüyor..hani herşey güzeldir ama atlatmak zorunda olduğun zorluklar seni baya yorabilir. yeterki onla olayım ben atlatırım diyorsan evlen.ve asıl fikrime gelirsek şuan benm erkek arkdşımn işi askerden döndüğü gibi hazır olsa ve evimiz olsa ben hiç düşünmeden evlenirdim :) çoğu için bu fikir benimsenmez.evlilik kaçmıyor ya denilir.evet kaçmıyor belki de en doğrusu bu geçirdiğin güzel yılların tadına varmaktır.bu işlerin acelesi olmamalıdır.bunların hepsinin bilincindeym.ancak gerçekten çok seviyorsan ve her zorluğu atlatabilcek kapasitedeysen ben olsam engel tanımam...
canım ben de 1. sınıftayım okuyorum ve bu yaz düğünüm var Allahın izniyle... Ben herşeyden önce kendime güvendiğim için kabul ettim böyle bi durumu... Sorun ev işi mi? Evin bir kızıyım annem çalışıyor ve çoğunlukla evle ben ilgileniyorum ve aynı zaman da okulumu idare edebiliyorum... Sorun eş idare etmek mi birbirimize güveniyorum ve acıyı tatlıyı beraber yaşamış insanlar olarak sorun olmayacağını düşünüyorum... Ben de erken değil mi diyenlere evet erken biliyorum diyorum ama işe gider gibi okula gidicem ve okuduğum bölüm de nişanlımın bölümüyle aynı o çalışma hayatında ama ben devam edicem okumaya yani o da okulumun zorluklarını bilerek anlayış göstercektir bana... Yani canım anlayacağın, kendine güveniyorsan evet de yapabilirim de... Ama güvenmiyorsan zamana bırak, ki o zaten kendi istediği zaman karşına çıkacaktır...
canım ben nişanlı iken kazandım üniversiteyi...yerleşme sonucum geldiğinde bir haftalık evliydim çok sevinmiştim istediğim yer istediğim üniversitehihoyyytilk yıl bebeğim oldu doğmadan kaybettim finallere iki hafta falan vardı yattığım yerden çalıştım dersimi...ikinci yıl vize dönemiydi kayınpederim ameliyat olacaktı başka şehirde istememe rağmen gitmek zorunda kaldım inan hastanede elimden kitaplarım düşmedi...üçüncü sınıfta ise yine vize dönemi ben ameliyat oldum...veee son sınıf kızıma hamile kaldım en zorlandığım seneydi kocaman karnımla staja gittim...bu zorluklara rağmen 2 kez büte kaldım sadece..eyliyken okumak çook zor canım ev işi yemek her şey sana bakıyor ama bekarken öyle değil sorumluluğun olmuyor evle ilgili... şunu da untmayayım eşimin çok büyük desteği olduopuyorumnanaktanben çok zorlandım ama mükafatımı aldım çocukta yaptıım kariyerde kaydirigubbakcemile3belki bu kadar zorluk olmasaydı başarılı olamazdım belkide kimbilir...Arkadaşlar bu konuyu aileme açmadan önce sizinle paylaşmak istedim..
Ben 21 yaşındayım ve okuyorum. Erkek arkadaşım var askerden yakında gelcek. Biz 5senedir beraberiz ve askerden gelince istemeye gelmek istiyorlar. Söz nişan 2 yılda evlenmek istiyoruz fazla geciktirmeden. Çünkü evlendiğimizde 7 yıllık bir flörtümüz olcak. Sorun şu ki ben daha hazırlıkta okuyorum ve okulumu bitrmeme 4 yıl var.
Ne yapmalıyım arkadaşlar okulumun bitmesini bekleyip 10. yılımızdamı evlenmeliyiz? Evlilik ile okulun bir arada yürümesi mümkün mü?
Umarım bana yardımcı olursunuz..