- Konu Sahibi safcagmeva
Selam ablalarım kardeşlerim.
Sevgilimle bayağı uzun bir ilişkimiz vardı ilişkimizde sorunlar çok fazlaydı fakat hallettik çok büyük kavgalarda sorunlarda bile birbirimizden kopmadık.
Yaşımız 18 daha herkese göre küçüğüz hayatta hiç birşey görmemişiz elbette öyle ...
Ailelerimiz oldukça problemli ..Onun aileside benim ailemde..
Birbimizde bulduk o yüzden sevgiyi.
Doğuda kız olmak çok zor gelin görün ki biranlık gafletle belkide sonumuzu hazırladık ..
Sevgilimle beraber olduk.Sevgilim ailesiyle konuştu henüz yaşınız küçük diyip kestirip attılar ısrar ettikçe çocuğu evden kovdular.
Benim bu ilişkiden annem haberdardı ..
Ona evlenmek istediğimi söylediğimde yok o çocuk seni ona vermem yüksek adam al o çömezi tipsizi napacaksın..
BUnları okuyuna eminim zibidi tabiri kullanılan tiplemeler gelecek gözünüze ama kesinlikle öle deil sessiz sakin beyefendi ..
Ben alttan almak nedir bilmem o alır sakinlik bilmem o yapar .
Şimdi ailemizi karşımıza aldık ailem beni sildi elimdeki tüm imkanları aldı ..Okul dershane vs.
O ailem istemesede gelir tek isterim diyor.
Çünkü ailem dövüyor aldığım 1 tabak yemeği bile elimden çekecek duruma geldi.
Bu durumu ailemede anlatamam babam eger seni istemeye gelirse biri o senin sevdigindir öldürürüm dedi.
Korkuyoruz çaremiz olmadığından sizlere danışmak istiyoruz.
Kaçmak istemiyorum iyisiyle kötüsüyle ailem çünkü nolur bize bir çıkış kapısı gösterin.
Bu arada sevgilimin işide var..
Bende bankada çalışmaya başlıcam haziran gibi..
Sevgilimle bayağı uzun bir ilişkimiz vardı ilişkimizde sorunlar çok fazlaydı fakat hallettik çok büyük kavgalarda sorunlarda bile birbirimizden kopmadık.
Yaşımız 18 daha herkese göre küçüğüz hayatta hiç birşey görmemişiz elbette öyle ...
Ailelerimiz oldukça problemli ..Onun aileside benim ailemde..
Birbimizde bulduk o yüzden sevgiyi.
Doğuda kız olmak çok zor gelin görün ki biranlık gafletle belkide sonumuzu hazırladık ..
Sevgilimle beraber olduk.Sevgilim ailesiyle konuştu henüz yaşınız küçük diyip kestirip attılar ısrar ettikçe çocuğu evden kovdular.
Benim bu ilişkiden annem haberdardı ..
Ona evlenmek istediğimi söylediğimde yok o çocuk seni ona vermem yüksek adam al o çömezi tipsizi napacaksın..
BUnları okuyuna eminim zibidi tabiri kullanılan tiplemeler gelecek gözünüze ama kesinlikle öle deil sessiz sakin beyefendi ..
Ben alttan almak nedir bilmem o alır sakinlik bilmem o yapar .
Şimdi ailemizi karşımıza aldık ailem beni sildi elimdeki tüm imkanları aldı ..Okul dershane vs.
O ailem istemesede gelir tek isterim diyor.
Çünkü ailem dövüyor aldığım 1 tabak yemeği bile elimden çekecek duruma geldi.
Bu durumu ailemede anlatamam babam eger seni istemeye gelirse biri o senin sevdigindir öldürürüm dedi.
Korkuyoruz çaremiz olmadığından sizlere danışmak istiyoruz.
Kaçmak istemiyorum iyisiyle kötüsüyle ailem çünkü nolur bize bir çıkış kapısı gösterin.
Bu arada sevgilimin işide var..
Bende bankada çalışmaya başlıcam haziran gibi..