Evlenmek istememek normal mi? Bu psikolojide olan var mı?

Bu bir sürecte olabilir ve bu surecin sonunda belki evlenirsin ya da bu bir surec degildir ve hic evlenmek istemezsin, evlenmek zorunda degilsin tek basina durursun yani her turlu sorun yok gibi gorunuyor.

Yasin kac?
Ben de 28,5 yasindayim. Cok seviyorum bekarligimi, tatli flortlerimi,ozgurlugumu... 30 yas planim 30. Ulkemi gezmek mesela. 30umda yollarda olmak yani planim. Artik ne zaman donersem... o zaman dusunurim herhalde evlilik. Ya da yolda asik olurum birine, beli mi olur...
Ama simdilik. Hele ki su planimdan once...
Aman aman eksik olsun.
Olacaksa da bana ozel olsun. Birbirinin ayni sahte ask hikayeleriyle evlenip birbirinin ayni soz isteme nisan merasimleri yapip birbirinin ayni düğün yapan ciftlerden olmak istemiyorum. ..

Peki evlenmek istemek normal mi?
Soru cok sacma...kime neye göre normal anormal yani..

Evlenmek istememek anormal degil kisaca.
Hatta mantikli bence

Evlilik sizin için ne ifade ediyor, neyi çağrıştırıyor? Benim yaşadığım yerde mesela muhafazakarlar cinsel ilişki yaşamaz, evliliği beklerler. Bazıları birlikte yaşar, hatta çocukları olur ve onlar için evlenirler. Daha başkaları vergi indiriminden faydalanmak için evlenir. E tabi aşk için evlenenlerde var :)

Gayet normal bir düşünce. Eğer birgün anne olmak isterseniz ve karşınıza gerçekten iyidir baba olacağını düşündüğünüz birisi çıkarsa o zaman evliliği düşünürsünüz

Reactions: 000
Evlenmek istemiyorum arkadaşlar bilmiyorum çevremde evlenen çok ama bana o kadar uzak geliyor ki böyle bir süreç yaşayan oldu mu acaba hiç?
Yaş mı küçük? Sanki yaşıtların yeni yeni evleniyor, ben de neden bu istek yok diye sorguluyorsun gibi geldi.
Bana da hayatında biri bile olmazken evlenmeyi isteyenler acayip tuhaf geliyor. Var mı erkek arkadaş?

Kızım sana ediyi alayıim mi kızım sana büdüyü alayim mi
M MerveeAyy : -İstemiyoruummm babaaa
Böyle bi şarkı vardı yadedtik sayende:)
Valla çoğu zaman insanlara tahammül etmek zorken bi hayat boyu aynı insana tahammül edebilmek gerçekten kolay değil,zaten insanların çoğu toplumsal baskı yüzünden evlenmek istiyor,kimisi gerçekten aile kurmak,kimisi yalnız kalma korkusu ile önemli olan karşındaki insanın niye senle olmak istediğinden emin olmak ve ona bi hayat katlanıp katlanamayacağından emin olmak.

Herkes mi sahte yaa!
Eee eylül de nisanlim diye açtığınız konu var?
Nisanlandiktan sonra mı evlilikten soğudunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…