Evlenmek İstemiyor Mu?

8 ayda bu kadar şey atlatmışsınız ayrıca kavgalarınız ve anlaşamamazlıklarınız bitmiyor. Adam iki kere boşanmak istemediği için ani karar vermek istemiyordur.

Ağzınıza sağlık, kkda birlikte yaşamak ilişxkiye zarar veriyor gibi bir yanlış algı var. Çağ dışı bir şekilde adam alacağını aldı, neden evlensin yazılıyor. Bu konuya da benzer yorum gelmiş. Ben inancım gereği bu şekilde yaşamıyorum ama çevremde ne çiftler var, çok mutlular. İlişki oturmamış, daha yeni tartışma olmuş ancak verilen cevaplar nedense aynı evde kalmaları ile alakalı, ben de anlayamıyorum.

Biz de evlilik öncesi ( beş yıl kadar) birlikte çok kaldık,tatillere gittik,hayatı paylaştık,çok isteyerek kafamız çok rahat bi şekilde de evlendik,evlilik sürecinde benim ailemden kaynaklı sorunlar yaşadığımızda da çok daha fazla hoşgörülüydü eşim ikimize güvendiği için. Sekiz yıldır da evliyiz hala en iyi arkadaşımdır. Velhasıl mutlu olan kişi daha mutlu olmak için evlenir,erkekler de neticede insan huzurlu olduğu ortamı niye bırakmak istesin ,bu konudaki sevgili ,konusahibiyle mutlu huzurlu olduğunu hissettiğinde kendisi evleneyim diye çaba gösterecek bu süreçtede konusahibini mutlu etmeye çalışacak zaten. Gerek konu sahibinin nicki ( hz zilli ne yahu inançlarımızla alay eder gibi hangi kafayla almış bilemedim) gerek fevri tavırları ,gerek tripleri kaç yıllık evli beni bile evlilikten korkutur değil sevgilisini 😃😀

Adamın cevapları bana evlilik istiyor ama ilişkiyi tartıyor durumundan ziyade geçiştiriyor gibi geldi. Evlenip, çocuk sahibi olmak istiyor olabilirsiniz, bunu eleştirilecek bir şey olarak görmüyorum. Çok vakit kaybetmek istemiyorum diyorsanız karşınızdaki adamı ikna etmeye çalışmayın, direkt yolunuza bakın derim çünkü kendisi muhtemelen evlenmek istemiyor, bunu direkt söylemek yerine de oyalayacak gibi görünüyor. 8 ay erken evet ama bazı insanlar da birkaç ay içinde bu kararı çoktan alıp şartları oluşturmaya çalışıyor sadece. Önceki konunuzu bilmiyorum fakat tekrar tekrar bu konuyu açıp kendinizi zor bir konuma düşürmektense karar vermeye bakın derim.

Zor evlenir sizin erkek arkadaşınız ,2. Evliliklerde insanlar daha zor karar veriyor ,birde kolay ulaşabilir olmak evlilik kararını zorlaştırıyor ,
Görüşmelerinize sınır koyun ,
8 ayda bir 8 yılda bir en azından nişan yapılıp adı konup devam edebilirsiniz ,
Biraz ben neyi istersem o olur gibi geldi ,sizin isteklerinizin kararlarınızın önemi yokmuş gibi ,dikkat edin derim

Siz normalde kiminle yaşıyorsunuz ?
Trip diyip sizi manuple etmesine izin vermeyin ,
yok yanlış anlama olmasın konu sahibi ben değilim :) yani görüşmelere sınır konduğunda şimdiye kadar görüştün ettin yemek yaptın vs. bundan sonra niye yapmıyosuna döner mi mesele onu merak ettim. bunu da trip olarak algılar mı karşıdaki?

Back
X