Evlenmek istemiyormu anlayamadım :S

aslında aceleden ziyade bi hedefinin olmaması beni kızdıran.Bana ben okucam okul bitince evleniriz dese en azından yapcak bişey yok derim beklerim.Yada askere gidicem geliyim doğru düzgün bi iş buluyum diyemiyor.Oturup adam akıllı konuşma gayretindeyim ben ama bi hedefi yokki oturup ne istediğini anlatsın.

Belkide,şu an için evliliği düşünmüyordur.Bir süre evlilik konusuna girmeyin,ne yapmaya çalıştığını,amacı ne anlamaya çalışın.Dediğiniz gibi bir hedefi yoksa işiniz zor.

Daha okulunu bitirmemiş, işi gücü olmayan bir adamla neden hemen evlenmek istiyorsun?ayrıca ailen izin verecek mi? Bir de askerlik var tabii. Sen de okuyorsun hala.biraz acele geldi bana.ikiniz de olgun sayılmazsınız bence.bi işinizi gücünüzü alın elinize hele.

canım sen kendin için normal diye düşünebilirsin ama erkek arkadaşın daha çocuk denecek yaşta. erkekler biraz geç olgunlaşır. bence de bekleyin biraz birbirinizi. nasıl olsa önünüzdeki yıllar hep sizin. ben 26 eşimde 29 yaşındaydı evlendiğimizde. buna rağmen biz 1 yıl çıktık. 1 yıl nişanlı kaldık. ara da yarım sene sözlü falan durduk. 2,5 sene bekledik yani

herşeyin bi sırası vardır okul askerlik iş evlilik

bu sırayı bozmayın bozupta başarılı şekilde işin içinden çıkanı görmedim ben...

bunun sizle bi ilgisi yok sevgiliniz mantıklı siz biraz fazla acele ediyorsunuz

ayrıca onun hedeferinden çok kendi hedeflerini düşün senın hedefin nedir?

liseyi bitirip evlenmek mi?

ben liseyi dışarıdan okuyorum şuan.Açıkcası bana 4 sene beklemek gereksiz gelıyor çünkü hem çok sevdiğini evlenmek istediğini söylüyor hem ne askere gidiyor nede evlenmeye yanaşıyor.Ne istedğine karar verememiş gibi.

okulu bitirmeden nasıl neden evlensin ki
4 sene beklemek gereksiz geliyor ne demek
adam benim geleceğimi düşünmüyor diye sizinle evlenmekten vaz bile geçebilir
ben şahsen öyle yapardım

okulu bitmeden evlenen arkadaşlarım oldu
inan hiç hoş olmuyor sınavlara çalışıyorlar
evi aile parasıyla geçindiriyorlar
hele erkekler daha okurken evlilik yapıcak ciddiyete gelmeleri çok zor ve bence haklılar da
daha yaşlarınız çok erken bırak biraz gezin tozun okumanın da keyfini çıkarın
okulunu bitirsin askere gitsin ondan sonra o isteyecek görürsün
erkekler işe başlamadan evlilik vs anlamıyorlar
ama etrafında arkadaşları evlensin bi bebekleri olsun yolda orda burda sana bebişleri göstermeye başlar emin ol :)
benim öyle oldu sevgilimle ama ben istemiyorum henüz hazır hissetmiyorum çünkü çalışmıyorum şuan
evlilik çalışma hayata atılma ve kendi ayaklarının üzerinde durmayla çok alakalı.
bence kafanı bunlara takma kendini de geliştirmeye bak hayat bu belki evlilik yoluna giremezsiniz bunları düşünmek için erken.

okulu bitirmeden nasıl neden evlensin ki
4 sene beklemek gereksiz geliyor ne demek
adam benim geleceğimi düşünmüyor diye sizinle evlenmekten vaz bile geçebilir
ben şahsen öyle yapardım

canım tam yazdıklarımı takip edemedin galiba okumakta istemıyor okul sadece kağıt üzerinde lafta yani okuma gibi birçabasıda yok okuyumda bi iş sahibi oluyum geleceğimi hazırlıyım diye bi gayretide yok

canım tam yazdıklarımı takip edemedin galiba okumakta istemıyor okul sadece kağıt üzerinde lafta yani okuma gibi birçabasıda yok okuyumda bi iş sahibi oluyum geleceğimi hazırlıyım diye bi gayretide yok

böyle biriyle neden evlenmek istiyorsun:34:

hazır hisstmiyo olabilir kendini...
erkek için 23 yaş erken biraz...
bence üstüne gitme bu konuda konuşma....

Evlenmek için niye acele ediyosun ki anlamadım.
Şartlar olgunlaşırsa zaten evlenirsiniz.

İnsan evlenmek istemiyor diye, evlenmek istemiyo gibi bir düşüncesinin mi olması lazım.
Sana kendimden örnek veriyim.
Okul bitti, 21 yaşında evlendim.Eşimle aramızda 10 yaş var.
Pek de evlenme niyetinde değildim fakat bizim görüşmelerimiz çok sıkıntılıydı.
3 ayda bir görüşebiliyoduk ve çok farklı, uzak şehirlerdeydik.

Ben ayrı kalmamak için evlenmek istedim.
Ancak sürekli görüşüyo olsaydık 3-4 yıl daha beklerdim.

Nedir bu evlenme merakındaki istek anlamıyorum.
Evlenince her şey peri masalı gibi olmuyo güzelim.
Bunun kaynanası var kayınbabası var, görümcesi var:37:
Var da var.

Çok da aceleye mahal yok yani.

Back
X