Kafam karışık..

Ben gittim. Aşağılık görümcem biz bulunduğumuz ili terk ettikten 1 yıl içinde (onun da payı var) evlenmeye karar verdi. Nerdeyse 40 yaşındaydı. Bizim gitmemizi bekledi galiba. Neyse her türlü pisliği yaptı.

Alışverişe çıkılacak, erkek tarafı ile beraber. kardeşiyle ve arkadaşları ile tartışmış konuşmuyor, arıyor beni "gelir misin" diye. Eşim kendin bilirsin dedi. Gittim. Rezil olmasınlar diye. Sonra düğünde ne yaptı bu fah.şe, kızımı kuaföre götürmek için benden para istedi. Diğer görümcemle Barışmişlar, onun kızın saçını yaptırıyorlar, benimkini götürmek için ücretini söylüyor.

Neyse evlendi yıllar oldu. Kapısını açmadım. Kızıma bizede gelin diyor kaynanamlarda falan rastlarsak... Daha çok bekler
gerçekten bazen bazı insanlarla aynı havayı soluduğuma inanamıyorum.. en azından şuan rahatsınız adınıza sevindim.

Kaynimı hiç sevmem hatta konuşmam onunla.6 ay önce düğünü oldu eşimi yalnız bırakmamak,millete laf vermemek için yanında gittim.Ama evine adım atmadım Allah'ın selamını vermedim almadım.Gelme istersen dedi eşim ama biliyordum ki içi buruk olacaktı hatta milletin lafıyla bana içten içe kinlenebilecekti.Bence eşinizi yalnız bırakmayın.Kabul etsinler ya da etmesinler siz de o ailedensiniz.Yeriniz eşinizin yanı 😉

Sözü için belki, ama evine gitmeyi düşünmüyorum artık.

Ne terbiyesiz,vicdansız insanlar var 😔Bir yandan ise eşinizin duruşunu ve sizi savunmasını tebrik etmek isterim👏👏Sizin yerinizde olsam eşimin fikirlerini önemserdim,en azından yıpranmazsınız,üzülmezsiniz ve evliliğiniz zarar görmez bu şekilde🙂
o benim büyük bir şansım.
Bu aileye birde baskıcı bir eşle karşı karşıya kalmış olsaydım sanırım suan evli olmuyo olurdum. Çok şükür ki anlayışlı her şeyin farkında.

Eşinizi dinleyin gitmeyin,onlarda belki biraz toparlarlar.Anlarlar.Mahçubiyeti onlar yaşar.Biz çok iyiyiz havasını yapamazlar.

Yani eşiniz öyle dediği için bu yorumum
Bende öyle düşünüyorum.
Yani yapmacıklıklardan midem bulanacak oda farkında olacakların. Şovlar gülücükler kahkahalar Havada uçuşacak.

Ben olsam gider eşimi yalnız bırakmaz kimseye de laf vermezdim, ama inanın içinizden geçen sizi mutlu eden neyse onu yapın kimseyi takmadan. Sizi üzecek hiç bir ortamda bulunmayın :)

Ben olsam gider eşimi yalnız bırakmaz kimseye de laf vermezdim, ama inanın içinizden geçen sizi mutlu eden neyse onu yapın kimseyi takmadan. Sizi üzecek hiç bir ortamda bulunmayın :)
Teşekkür ederim,suan kararım gitmemek yönünde. Akıllarında bile olmadığıma eminim

Back
X